Gebeliğe Hazırlık Bana neler oluyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviankaa123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
51
37
8
27
Merhabalarr yumurtlama gününden beri bir gün sağ kasığım ağrıyor bir gün sol. Hiç durmadan devam etti. İki gündür de aşır aşır aşırı bi uyku halim var. Sürekli uyuyorum yada uyumak istiyorum normalde asla uyku aramam. Reglime 6 gün kaldı. Hamilelik olabilir mi bu kadar erken belirti gösterir mi ? Birde geçenlerde anneanneme gittiğimde yüzüne gölge inmiş hamile misin diye sordu herkesin hamileliğini o anlıyor acaba olabilir mi

Umarım hamilesinizdir. Allah kalbinize göre versin. Bat tarihlerimiz çok yakın kasık ağrısı bende de var ama dört aydır olup sonuç eksi olunca güvenemiyorum

Merhaba var mı bebiş inşallah vardır yazınıza denk gelince mefak ettim. Aynı durum ve benim de bi hafta kadar sürem var

Bence şuan bu durumu kimseyle paylaşmayın. Ben regl tarihime bir kaç gün kala önce idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim hcg değerim 108 çıktı. Sonraki testte arttı ama ben o güne kadar stres üzerine stres yaşadım. Sonuçları alacağım gün heyecandan nefes alamadım resmen.
Bence rahat olun ve akışına bırakın biliyorum zor ama =)
Gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah.

Ayy evet gerçekten günler geçmek bilmiyor. Ya regl olursam korkusu da üzerine ekleniyor. Son 2 kaldı bakalım ne olacak

Denedim iki ay ama ovülasyon gününü tutturamadım bir türlü bende eşimde stres olunca saldım.
Ovulasyon testleri için eğer regliniz düzenliyse ve takvim tutuyorsanız misal ayın 30u regl tarihinizse 15inde değil 10u 11i gibi test yapmaya başlayın
Bazen süreçler değişebiliyor çünkü.
Benim mesela düzensizdir.20 tane ovulasyon 2 tane gebelik testi olan labo...ick marka almıştım. İlk denememde oldu.Ve deneyip bebek sahibi olan çok tanıdığım var.
Bence stresten ziyade pozitif düşünerek ovulasyon testine devam edin.

Son düzenleme:
Vee ovulasyon testi silik çıksa da deneyin. Özellikle pik yani testin çizgilerinin koyu olduğu gün ve sonraki 2-3 gün çok önemli. Değerlendirilmesi gerekir.İnaniyorum olacak, umutsuzluğa kapılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…