- 23 Aralık 2021
- 51
- 37
- 8
- 27
- Konu Sahibi maviankaa123
-
hahahahah kendimi de ikna ettim inşallah öyledirKesin hamilesiniz
Ben ikna oldum :)
İnşallahhahahahah kendimi de ikna ettim inşallah öyledir
Umarım hamilesinizdir. Allah kalbinize göre versin. Bat tarihlerimiz çok yakın kasık ağrısı bende de var ama dört aydır olup sonuç eksi olunca güvenemiyorumMerhabalarr yumurtlama gününden beri bir gün sağ kasığım ağrıyor bir gün sol. Hiç durmadan devam etti. İki gündür de aşır aşır aşırı bi uyku halim var. Sürekli uyuyorum yada uyumak istiyorum normalde asla uyku aramam. Reglime 6 gün kaldı. Hamilelik olabilir mi bu kadar erken belirti gösterir mi ? Birde geçenlerde anneanneme gittiğimde yüzüne gölge inmiş hamile misin diye sordu herkesin hamileliğini o anlıyor acaba olabilir mi
Merhaba var mı bebiş inşallah vardırMerhabalarr yumurtlama gününden beri bir gün sağ kasığım ağrıyor bir gün sol. Hiç durmadan devam etti. İki gündür de aşır aşır aşırı bi uyku halim var. Sürekli uyuyorum yada uyumak istiyorum normalde asla uyku aramam. Reglime 6 gün kaldı. Hamilelik olabilir mi bu kadar erken belirti gösterir mi ? Birde geçenlerde anneanneme gittiğimde yüzüne gölge inmiş hamile misin diye sordu herkesin hamileliğini o anlıyor acaba olabilir mi
Daha iki günüm var merakla bekliyorum inşallah ikimizde de vardırMerhaba var mı bebiş inşallah vardıryazınıza denk gelince mefak ettim. Aynı durum ve benim de bi hafta kadar sürem var
Ayy evet gerçekten günler geçmek bilmiyor. Ya regl olursam korkusu da üzerine ekleniyor. Son 2 kaldı bakalım ne olacakBence şuan bu durumu kimseyle paylaşmayın. Ben regl tarihime bir kaç gün kala önce idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim hcg değerim 108 çıktı. Sonraki testte arttı ama ben o güne kadar stres üzerine stres yaşadım. Sonuçları alacağım gün heyecandan nefes alamadım resmen.
Bence rahat olun ve akışına bırakın biliyorum zor ama =)
Gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah.
İnşallah ya gerçekten gene dayanamadım beş gün kala erken gebelik yaptım ama kocaman negatif malesef kısmetDaha iki günüm var merakla bekliyorum inşallah ikimizde de vardır
Denedim iki ay ama ovülasyon gününü tutturamadım bir türlü bende eşimde stres olunca saldım.Üzülmeyin vakti var demekki.
Ovulasyon testi denediniz mi hiç?
Ovulasyon testleri için eğer regliniz düzenliyse ve takvim tutuyorsanız misal ayın 30u regl tarihinizse 15inde değil 10u 11i gibi test yapmaya başlayınDenedim iki ay ama ovülasyon gününü tutturamadım bir türlü bende eşimde stres olunca saldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?