zaman zaman acaba depresyondamıyım bile dediğim oldu ama bilemiyorum ama bakıyorumda aslında bu çağın hastalığı depresyon ama şu anda depresyona girilebilecek bir derdim yada sıkıntım yok! belki havaların sıkıntısı diyorum acaba olabilir mi?hemen hemen aynı şeyleri ben de yaşıyorum....demek ki yalnız değilmişim.bir yandan yaşlandığımı hissediyorum diğer yandan zaman dursun da istiyorum...ruh halim devamlı değişiyor....
belki de 2008 yaramadı bana olabilir büyük bir ihtimalle!canım belkı yasadıgın o 5 ayın etkısıdır...
o anları halen içinden atamamışındır...
belkıde dedıgın gıbı hamılesındır...hayırlısı olsun...
eşinin ve cocugunun yanında olması ve sıkıntılarını onlarla ilgilenerek uzaklaştırabılırsın...
hep yaş gunlerı banada hep hüzün olmuştur....belkı sende öyle hıssedıyorsundur yanı gecıcı bır durum..olabılır...
benımde içimde bır cocuk var ben buyudukce...
o hiç büyümeyecek..
neden bazı zamnalar bu kadar farklı ruh hallerine bürünüyoruz ki hemde bazen hiç bir derdimiz yokken acaba rahat mı batıyor hani öle derler ya ?Canım o duygular banada oluyor bi daha sinirlenmiycem herşeyi kafama takmıycam diyorum olmuyo :sm_confused: Yada sinirleniyorum beş dk. sonra çok pozitifleşiyorum hayat bizi bu hale getiriyo dediğin gibi o çok zor geçen 5 ayın etkisi hala sürüyor olabilir belkide bebektir inş. bebek yüzündendir :ecrin_bebek:
Ya sen nesin gökten inmiş melek mi yoksa bundan sonra benim asla bırakamayacağım dostum mu?
keşke alınmamama gibi bir hakkın olsaydı canım ama maalesef artık yok!üzerime alınabilirmiyim
belkide sırtım bu kadar çok yükü taşımaktan farkında olmadan yoruldu....sen farketmesen de yılların yükü yaş arttıkça hissediliyor işte buna da olgunlaşma deniliyor...
olgunlaşmamak senin elinde değil, olgunlaşmakta senin elinde değil
yapacak birşey yok kişiliğimizin götürdüğü yere gideceğiz....
içinde ki çocukla vedaşlaşmana gerek yok, onu asla kaybetmeyeceksin ama az gelir olduğundan özleyeceksin.
belkide sırtım bu kadar çok yükü taşımaktan farkında olmadan yoruldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?