Bana neler oluyor !?

Bence 22 yaşındayken bebek sevmek başka, bebek görünce annelik içgüdüsünün uyanması başka.
Çok ciddiyim o içgüdü nedir 37 yaşındaki ben daha hala bilmiyorum...

çünkü siz içgüdüyü geçin bebek sevmiyosunuz da ondan.37 de olsanız 57 de olsanız değişmez.seven sever sevmeyen sevmez bunun çocuklukla yada evlilik merakıyla alakası bile yok

Son zamanlarda garip iç güdülerim oluşmaya başladı kızlar o_O
Bi yandan konulara göz gezdirirken bi yandanda televizyona bakıyorum dönüp dönüp. Bi tane bebek bezi reklamı çıktı, annesine sarılan küçücük çocukları görünce içim gitti. Böyle garip bi annelik iç güdüsüyle dolup taştım :KK46::KK46:
Bi tanede tencere tava reklamı var küçük bi kız annesine tavanın ısındığını nasıl anlarsın falan diye soruyor :KK53::KK53:
Reklamın sonunda anne deyişi beni çok etkiliyor nedense.
Henüz 22 yaşındayım okulum var şu var bu var yolun başındayım en önemliside uygun koca adayı yok ortalıkta :KK53::KK45:
Neler oluyor bana :olamaz:
Ben de o tava tencere reklamına uyuz oluyorum.
Sanki herkes anne olmak zorunda.
Küçükten beri kadınlara illa anne olmak zorundasın diye bilinçaltlarına böyle yerleştiriyorlar.
Tek smacımız doğurmak sanki.

30 yaşında anne oldum. 20li yaşlarda anne olsaydım çok mutsuz olurdum. O yaşlarda üniversite bitirmek, işe girmek, konserlerde tepinmek, sabaha karşı eve dönmek gibi şeylerle uğraşıyordum :eğlence:

Back
X