Kızlar konuyu umarım doğru yere açmışımdır,psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Son zamanlarda herşeyden birşey çıkarıyorum bardağın hep boş tarafını görüyorum.Abartıyorum minicik durumları bile.Beynim,duygularım kendimi üzmek üzere programlanmış gibi..Çevremdekiler de şikayetçi bu durumdan.Özellikle en yakınımdakilere daha çok yansıyo bu durum.Sevgilimin attığı normal msjda bile ilgisizlik seziyorum mesela,yada anneme babama bi anda sinir olabiliyorum.Eskiden kolay ağlardım şimdi kolay ağlayamıyorum da..Çok çok mutsuzum Mutluluklarım çok kısa sürüyor,mutlu olunca bile sanki "bu mutluluk sana kalmaz" diyor içimden bi ses.Gereksiz kıskançlıklar,güvensizlikler,alınganlıklar yapıyorum.Kendime güvenmiyorum,özgven problemi de yaşıyorum yani.Ne olacak bilmiyorum,artık ben de bu duruma dur demek istiyorum
 Mutluluklarım çok kısa sürüyor,mutlu olunca bile sanki "bu mutluluk sana kalmaz" diyor içimden bi ses.Gereksiz kıskançlıklar,güvensizlikler,alınganlıklar yapıyorum.Kendime güvenmiyorum,özgven problemi de yaşıyorum yani.Ne olacak bilmiyorum,artık ben de bu duruma dur demek istiyorum 
 31:
31: 
Kardeşim yok,en yakın arkadaşımla görüşemiyoruz bu ara.Anlayacağınız sizden başka kimsem yok,yardım edin lütfeeeeeeeen

Son zamanlarda herşeyden birşey çıkarıyorum bardağın hep boş tarafını görüyorum.Abartıyorum minicik durumları bile.Beynim,duygularım kendimi üzmek üzere programlanmış gibi..Çevremdekiler de şikayetçi bu durumdan.Özellikle en yakınımdakilere daha çok yansıyo bu durum.Sevgilimin attığı normal msjda bile ilgisizlik seziyorum mesela,yada anneme babama bi anda sinir olabiliyorum.Eskiden kolay ağlardım şimdi kolay ağlayamıyorum da..Çok çok mutsuzum
 Mutluluklarım çok kısa sürüyor,mutlu olunca bile sanki "bu mutluluk sana kalmaz" diyor içimden bi ses.Gereksiz kıskançlıklar,güvensizlikler,alınganlıklar yapıyorum.Kendime güvenmiyorum,özgven problemi de yaşıyorum yani.Ne olacak bilmiyorum,artık ben de bu duruma dur demek istiyorum
 31:
31: Kardeşim yok,en yakın arkadaşımla görüşemiyoruz bu ara.Anlayacağınız sizden başka kimsem yok,yardım edin lütfeeeeeeeen

Hatta garip gelebilir ama kötü bişi olup kötü duygulara kapılmaya başlamak üzereyken hemen hatırlayıp kötü duyguları salma meditasyonu yapıyorum kendimce. Meditasyon da "kötü duyguları sal" deyip derin nefes alıp vermekten ibaret ve bana çok iyi geliyo açıkçası
 Hatta garip gelebilir ama kötü bişi olup kötü duygulara kapılmaya başlamak üzereyken hemen hatırlayıp kötü duyguları salma meditasyonu yapıyorum kendimce. Meditasyon da "kötü duyguları sal" deyip derin nefes alıp vermekten ibaret ve bana çok iyi geliyo açıkçası  

sanırım problemimi anladım ben kitapları okur geçerim uygulamaları yapmam artı bir ucundan tuttuğum olsada bikaç gün sonra bırakırım.Eminim sendende büyüğüm:)ama senin azmine hayran kaldım.Tanışmayı isterim ama benimde seninde özel msj hakkı yok:)100 cvp tamamlanmamış bir yolunu bulabilirsen tanışmayı isterim canım.Aslında yapanlar var mı bilmiyorum ama kkcılar belirli zamanlar bir yerlerde toplanıp tanışsa yeni arkadaşlıklar,etkinlikler oluşsa hoş olurdu.Şehirlere özel olabilir belkide var ben bilmiyorum yeni sayılırım.
sanırım problemimi anladım ben kitapları okur geçerim uygulamaları yapmam artı bir ucundan tuttuğum olsada bikaç gün sonra bırakırım.Eminim sendende büyüğüm:)ama senin azmine hayran kaldım.Tanışmayı isterim ama benimde seninde özel msj hakkı yok:)100 cvp tamamlanmamış bir yolunu bulabilirsen tanışmayı isterim canım.Aslında yapanlar var mı bilmiyorum ama kkcılar belirli zamanlar bir yerlerde toplanıp tanışsa yeni arkadaşlıklar,etkinlikler oluşsa hoş olurdu.Şehirlere özel olabilir belkide var ben bilmiyorum yeni sayılırım.