bana nolur yardim edin

kızlığımı istedi ne demek ya, bu nasıl bir ifade böyle. bozulmamışsa ayrılıcam diye düşünüyorsan ne diye bu işe kalkıştın?
ayrılmak istiyorsan ayrıl çünkü kızlık zarı dikilebiliyor ama bu konu gerçekten çok tuhaf geldi bana.

Sorun su ki ben bu utancla nasil yasiycam her sey biranda oldu. O diyor birakmam seni namusumsun ama ben bu utancla yasayamiyorum
Canım benim, ben neler neler yaşadım bilsen oturur kendi derdine şükredersin, bir kez olsun ben nasıl yaşıycam demedim, "yaşayacağım" dedim. Hem de öyle bir yaşayacağım ki benim hayatımı mahfeden insan görüp deli gibi pişman olacak dedim. Yaptım da.. Bu şekilde karamsarlıklara sürükleme kendini. Hayatta herşey insanlar için. Güçlü olmak ve yaşadıklarının arkasında durmak yapacağın en doğru şey olur.

Canım benim, ben neler neler yaşadım bilsen oturur kendi derdine şükredersin, bir kez olsun ben nasıl yaşıycam demedim, "yaşayacağım" dedim. Hem de öyle bir yaşayacağım ki benim hayatımı mahfeden insan görüp deli gibi pişman olacak dedim. Yaptım da.. Bu şekilde karamsarlıklara sürükleme kendini. Hayatta herşey insanlar için. Güçlü olmak ve yaşadıklarının arkasında durmak yapacağın en doğru şey olur.
Yasadiklarimin arkasindayim elbette daha beterleri vardir ama bu durumu kaldiramiyorum tesekkurler yorumunuz icin

Al
Onun olmami istedi yani beni birakama diye
lA alla onun olman icin illa onla beraber miolman gerekiyomus onu birkmamn icin cok komik ya ve sende buna inandin ben esimle 6 sene ciktim cok seviyiduk birbirimizi ama asla boyle bi igrencligi teklif etmedi bu ne be ki etseydi asil o zaman kaybedecegini bilirdi demkki siz biyerlerde bi yalnislar yapmisnz ds ben bu konunun gercek olduguna da pek inanmiyirum boyle biseyi yaaadin yasadin kalkipta burda anlatmak bence cok sacma.
Onun olmami istedi yani beni birakama diye

Kızlığımı istedi:KK57::KK57::KK57::KK57:
Bu nasıl bir tabir Allahaşkına.
Pişman olacağınızı düşündüğünüz davranışları baştan yapmayacaksınız.

Back
X