bana normal doğum terapisi verebilecek olan var mı ÇOK KORKUYORUM !!!!! :((( ???

kocami_seviyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
104
2
118
37
Bursa
doğuma az bi süre kaldı ve doktorum bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğum yapabileceğimi söyledi. sezeryan olmayı istemiyorum ama kendimi normal doğum psikolojisine alıştıramıyorum. çevremdeki herkes farkında olmadan normal doğumun zorluğunu anlattılar ve ben daha çok korkmaya başladım. deneyimli anneler lütfen bana yardım edin ((

ben yeni bir anne adayı olarak tavsiyem etrafındaki tanıdıklarının doğum hikayelerini dinleme onun yerine internette normal doğum sırasında yapableğin nefes eğzrszleri var onları araşıtır doktoruna yada ebe olan kişiye danış bunların alıştırmasını yapabilirmiyim diye doğum hikayelerini dinledikce psklıjin dahada bozulucak inan

öyle de oluyor zaten. çok dua ettim normal olması için ama doktorum 1 ay kaldı artık dediğinde içime bi ateş düştü sanki rüyalarıma bile girer oldu. sanırım erkeklerin askerlik hikayesi kadınların da dogum hikayesi bitmez

şunu düşün senin ve bebişin icin en iyi doğum şekli normal doğum ağrıısı sancısı mutlaka vardır ama bebeeğini kucağna aldğın an her ağrın sancın biityr yürüp gidyon

şunu düşün senin ve bebişin icin en iyi doğum şekli normal doğum ağrıısı sancısı mutlaka vardır ama bebeeğini kucağna aldğın an her ağrın sancın biityr yürüp gidyon

kesinlikle öyle zaten. ama ilk bebek olduğundan korkuyorum galiba. doktorumla da konuşmam gerekiyor en geniş bilgiyi sanırım o verecek

cnm herkesin yapısı birbirinden çok farklı. kimsenin söylediğine kulak asmamaya çalış. ben de hep normal istedim ve kendimi normal doğuma şartlandırdım. kötü hikayeerde anlatanlar oldu çevremde. etkiklenmedim değil tabii ki ama bunun biz kadınların fıtratında olduğunu düşündüm hep ve bol bol dua ettim.doğumdan önce okunan dualr falan var onları oku.inan çok iyi gelecek.kendini daha huzurlu hissedeceksin.
ben nst ye girdiğimde sancım vardı ve açılmam başlamış. ama sancılarımı hissetmiyordum. suni sancı verildi.sabah 7 de sancıyı vermeye başladılar.9 dan sonra sancılarım arttı.10 da biraz daha arttı. 11 e doğru şiddetlendi:))))11 buçukta kızım kollarımdaydı
tek zor yanının sancılar olduğunu düşünüyorum ben.sancıdan doğumu anlamıyorsun bile.hatta ve hatta dikişler falan hiççççç bişey değil inan.dikişlerin farkında olmuyorsun.çünkü o dakikalarda meleğini izliyor oluyorsun
sancılarım boyunca aklıma gelen herkese dua etmekle geçti benim:))) sancılar sırasında edilen dualr kabul olurmuş..
allah tek avazda kurtarsın

inşallah ya çok sağol. Allah kolay doğum nasip eder inşallah. herşeyin hayırlısı bende artık kızımı kucağıma almak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…