- Konu Sahibi victoryvivi
-
Bir an kuzenim misiniz diye düşündümKuzenimin bebeşi böyleydi. Koliği bitti bilmemne sendromu başladı, o bitti dişi başladı derken 4 yaşında şuan nispeten daha iyi. O da ne doktorlara ne pedagoglara taşıdı ama çocuğun huyu böyleydi snaırım bilemiyorum çok zorlandı o da.
Olur inşKeşke benim de olsa ve şu dediklerinizin hepsini canı gönülden aşkla yaşasam. Umutsuzluğa her düştüğünüz de umut olarak bizler gelsin aklınıza. Allah yardımcınız olsun
Yok benimki 2.ye tövbe etti hamile değilBir an kuzenim misiniz diye düşündüm
Zaten bana da herkes ne çeşit bir manyaksin sen gözüyle bakıyorYok benimki 2.ye tövbe etti hamile değil
Canım ya çok gecmıs olsun çok üzüldüm kuzuyaDaha dün aklımdaydunız acaba ne yaptınız diye. Biz de hala aynıyız. Benim oğlum da hala kucakta ve çok ağlar. Yürümeye başlamıstı ama gecen hafta çok fena düştü kuzum. Yürürken kaşla göz arasında kumandayı aldı daha elinden alamadan kumandayla düştü. Kan içinde koştuk hastaneye damağını parçalamıs. Dikiş atıldı.Suan mama harici bir sey veremiyoruz o da olması gerekenden daha soğuk olmak zorunda. Bu sefer de gaz yapıyor. Tüm gece ağlayarak geciyor. Gözümü hiç kırpmıyorum. Ama ne yorgunluk, ne uykusuzluk gözümde yok yeter ki ona bişey olmasın. Nasıl olsa gecicek. Önemli olan sağlıkla gecsin. Allah bizlere de kolaylık versin
Ben 8 aylıkken işe döndüm anneanne yarım gün bakabiliyorduBenim 3.5 yasindaki kizim boyleydi hala mizlanarak konusur tek tavsiyem mumkun oldiginca anane babanne teyze kim varsa 2 3 saat birakin biz daha gobek bagimizi kesemedik ise baslamayi planliyrdum bu olaylar cikti krese versem bitecek mizmizligi
Sizin bebeğiniz ne kadarlıkBen sizi çok iyi anlıyorum. Şu an birebir aynı durumdayız. Koligi bitti dişi başladı. Diş çıkarınca iki gün iyiyse üçüncü gün tekrar başa sarıyoruz. Ne kadar daha böyle sürecek bilmiyorum ama kucakta bile bir süre sonra sıkılıyor ve nasıl oyalayacagimi şaşırıyorum artık. Allah sabır versin gerçekten çok zor.
ÇokCanım ya çok gecmıs olsun çok üzüldüm kuzuya
Orası öyle Allah sağlık versin ancak bana birsey olacak ona bakan olmayacak diye de korkuyorum
Artık basım dönüyor , el bileklerim kopacak gbi çok zor yani hep ağlaması
İns biran önce toparlanır yavrun
Çok tesekkür ederim. Haklısın cidden insanın başı dönüyor. Benim de bu ara tansiyonum yükseliyor hep.İnşallah ağlamadıkları, kucak istemedikleri, sağlıkla, huzurla oynadıkları günler çabuk gelir.Canım ya çok gecmıs olsun çok üzüldüm kuzuya
Orası öyle Allah sağlık versin ancak bana birsey olacak ona bakan olmayacak diye de korkuyorum
Artık basım dönüyor , el bileklerim kopacak gbi çok zor yani hep ağlaması
İns biran önce toparlanır yavrun
Yasadım cok iyi bilirim hasta zannedip doktor doktor gezdirdigimide bilirim acaba doktorlar bilemiyo bulamıyo dedigimide bilirim cünkü hep mızmız aglardı 1 1bucuk yas gibi tamamen bitmesede baya azaldı.suan büyük ama hala kolay bir cocuk degil ve herseye aglar hemenKızlar selam
Bir yaşında bebeğim var , Allah’a şükür sağlıklı bir bebek .
Ancak doğduğu günden beri sürekli ağlıyor .
İlk 3 ay memede yaşadık
Gazımız vardı , 6 ay geçsin dedim , otursun dedim , emeklesin dedim düzelir değişir dünyaya alışır dedim ama yok
Sabah kalkar kalkmaz bir başlıyor
Yatana kadar ağlıyor ağlamasa da hep mızmız huzursuz saçını cekiyor sinirleniyor , bana gelmek istiyor , emekleyerek gelip paçamdan cekiyor .
Şuanda bedenen ve ruhen bitik durumdayım
Sizin bebekleriniz de böyle çok ağladı mi ?
Bu ağlamalar ne zaman geçecek , sizde durum ne oldu bana söyler misiniz
Sağlık problemi yok düzenli kontrollerimiz var
Ne zaman bana bağımlı olmaktan çıkıp kendi kendine oyun oynayacak , oyalanacak , ağlamalari bitecek
Evet ben de bir sorunu var sanıyorum bazenYasadım cok iyi bilirim hasta zannedip doktor doktor gezdirdigimide bilirim acaba doktorlar bilemiyo bulamıyo dedigimide bilirim cünkü hep mızmız aglardı 1 1bucuk yas gibi tamamen bitmesede baya azaldı.suan büyük ama hala kolay bir cocuk degil ve herseye aglar hemen
Sizin bebeğiniz ne kadarlık
Aynen gaz bitti diş çıktı 8 dişimiz var hala gelıyor sanırım
Bebeğimi büyütmenin keyfine hiç varamadım
Allah sağlık versin Ama her hali ağlamaklı olunca çok zormuş
Malesef sürekli aglardı bazende sanki dövmüşler gibi aglardı ve saatlerce hiç susmadan agladıgını bilirim acile bile gittik susturamıyoduk hasta sanıyoduk cok şükür büyüdü rahatm ama hala zor bi cocuk memnuniyetsiz ve cok kolay aglıyoEvet ben de bir sorunu var sanıyorum bazen
Sizinkide mi sürekli ağlıyordu
Sabah uyanıyor yatakta bir başlıyor açılışımız öyle
Gece uyuyana kadar
Ağlamasa da hep mızmız söylenıyor
14 aylik bir oğlum var. Çığlıkları aglamalari karsi apartmandan duyuluyor. Abisi 7 yaşında düşünce bile ağlamazdı. O da bu da aynı ortamda büyüyor ama yaradılıştan çok farklılar. Bebeklerin doğduğu günden beri bizleri anladığını düşünenlerdenim. Şimdi istediği herhangi bir sey olmadığı zaman oturup ağlıyor istediğin kadar ağlayabilirsin vermem diyorum yapmam diyorum daha çok ağlıyor abisi çok tedirgin oluyor ama yavas yavas törpülenmeye başladıKızlar selam
Bir yaşında bebeğim var , Allah’a şükür sağlıklı bir bebek .
Ancak doğduğu günden beri sürekli ağlıyor .
İlk 3 ay memede yaşadık
Gazımız vardı , 6 ay geçsin dedim , otursun dedim , emeklesin dedim düzelir değişir dünyaya alışır dedim ama yok
Sabah kalkar kalkmaz bir başlıyor
Yatana kadar ağlıyor ağlamasa da hep mızmız huzursuz saçını cekiyor sinirleniyor , bana gelmek istiyor , emekleyerek gelip paçamdan cekiyor .
Şuanda bedenen ve ruhen bitik durumdayım
Sizin bebekleriniz de böyle çok ağladı mi ?
Bu ağlamalar ne zaman geçecek , sizde durum ne oldu bana söyler misiniz
Sağlık problemi yok düzenli kontrollerimiz var
Ne zaman bana bağımlı olmaktan çıkıp kendi kendine oyun oynayacak , oyalanacak , ağlamalari bitecek
Hahah çok güldüm yorumunuza. Bana da diyorlar.Zaten bana da herkes ne çeşit bir manyaksin sen gözüyle bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?