bana psikolojik şiddet uygulayan eski sevgilim, annesi ve destekleyen teyzem

maricinmaricin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
88
90
3
23
merhabalar ablalarım. ben 19 yaşındayım. arada sizden akıl almaya geliyorum buraya. sizle bir konu paylaşmak istiyorum ve akıl almak. benim 5 yıllık bir sevgilim vardı. bana sürekli küfreder, küçümserdi ama nasıl küfürler. annesine söylediğimde annesi bunlar küfür değil, annene sövse o zaman küfür olur derdi. ama gerçekten çookkk ağır küfürler ederdi bana. annesi bunda ne var ki derdi hep. bide oğlan çocuğu, enerjisini atamıyo, sana patlıyo o yüzden diye böyle olayı basite indirgeyip barıştırdı beni her seferinde. istese gider seni aldatır, karıya gider ama sadece sana küfrediyor, şükret falan diyodu. annesinin yaptıklarını da anlatayım; ben annemi kaybettim küçükken. ve bu yüzden bana zavallı, kimsesi yok falan diyip duruyodu yüzüme yüzüme. her gün görsem her gün söylüyordu bunu. ben çocuklarımın annesiyim, senin annen yok, benden başkası sana bu kadar sahip çıkmaz falan diyodu. yani evlenmiş gibiydik ve kaynanam gibiydi daha küçücük yaşta. ilk kez onların evine gittiğimde kıyafeti yanlış katladım diye seni gebertirim falan diye azar çekti bana hep böylelerdi. oğluna bakıcılık yaptırdı bana yıllarca beni böyle kura kura manipüle ede ede ve ben daha 14 15 yaşındayım. sana hiç dur diyen olmadı mı diyeceksiniz, onu anlatayım. teyzemle ve anneannemle tanıştırmıştım ikisini de, annesi tanışmak istemişti ısrarla. teyzeme ve anneanneme anlatmıştım bunları. çocuğun bize saygısızlığı yok diyip hiçbir şey demediler barış dediler. annesinin yaptıklarını da anlattım. sonuç olarak gidip onların yemeğini yedin dediler. böyle böyle ben yıllarca küçümsene küçümsene kafayı yemeye başladım. ayrıldım şükür, 1 2 ay oldu. teyzem bugün aramış diyor ki ikiniz barışın diye dilek dileyip fal kapattım. ve şu an sınav senemdeyim. tam derse oturacakken oturdum ağladım sinirimden hayır ya diyebildim sadece. bir şey dediğimde e sen buldun, sen sevgili oldun bizi tanıştırdın diyor. ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum. çocuklukta olan bişey başıma bela oldu saçma bi şekilde. ve annesi teyzemle asla konuşmayı kesmiyor sürekli konuşuyorlar. teyzem de kadınla konuşmayı kesmiyor

Çoluk çocukken yaşadığınız saçma bi tecrübeyi bugününe taşıma kuzum. Belli ki teyzen sana anne yarısı olacak kapasitede değil. Sınavına çalış, güzel bir bölüm kazan ve hepsine orta parmak çekip oralardan uzaklaş. Ne eski sevgilin, ne ruh hastası anası ne de teyzen senin iyiliğini düşünecek insanlar değil.

merhabalar ablalarım. ben 19 yaşındayım. arada sizden akıl almaya geliyorum buraya. sizle bir konu paylaşmak istiyorum ve akıl almak. benim 5 yıllık bir sevgilim vardı. bana sürekli küfreder, küçümserdi ama nasıl küfürler. annesine söylediğimde annesi bunlar küfür değil, annene sövse o zaman küfür olur derdi. ama gerçekten çookkk ağır küfürler ederdi bana. annesi bunda ne var ki derdi hep. bide oğlan çocuğu, enerjisini atamıyo, sana patlıyo o yüzden diye böyle olayı basite indirgeyip barıştırdı beni her seferinde. istese gider seni aldatır, karıya gider ama sadece sana küfrediyor, şükret falan diyodu. annesinin yaptıklarını da anlatayım; ben annemi kaybettim küçükken. ve bu yüzden bana zavallı, kimsesi yok falan diyip duruyodu yüzüme yüzüme. her gün görsem her gün söylüyordu bunu. ben çocuklarımın annesiyim, senin annen yok, benden başkası sana bu kadar sahip çıkmaz falan diyodu. yani evlenmiş gibiydik ve kaynanam gibiydi daha küçücük yaşta. ilk kez onların evine gittiğimde kıyafeti yanlış katladım diye seni gebertirim falan diye azar çekti bana hep böylelerdi. oğluna bakıcılık yaptırdı bana yıllarca beni böyle kura kura manipüle ede ede ve ben daha 14 15 yaşındayım. sana hiç dur diyen olmadı mı diyeceksiniz, onu anlatayım. teyzemle ve anneannemle tanıştırmıştım ikisini de, annesi tanışmak istemişti ısrarla. teyzeme ve anneanneme anlatmıştım bunları. çocuğun bize saygısızlığı yok diyip hiçbir şey demediler barış dediler. annesinin yaptıklarını da anlattım. sonuç olarak gidip onların yemeğini yedin dediler. böyle böyle ben yıllarca küçümsene küçümsene kafayı yemeye başladım. ayrıldım şükür, 1 2 ay oldu. teyzem bugün aramış diyor ki ikiniz barışın diye dilek dileyip fal kapattım. ve şu an sınav senemdeyim. tam derse oturacakken oturdum ağladım sinirimden hayır ya diyebildim sadece. bir şey dediğimde e sen buldun, sen sevgili oldun bizi tanıştırdın diyor. ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum. çocuklukta olan bişey başıma bela oldu saçma bi şekilde. ve annesi teyzemle asla konuşmayı kesmiyor sürekli konuşuyorlar. teyzem de kadınla konuşmayı kesmiyor
şimdi siz evlenseniz onların üstünden yük gidecek , eğer okursanız okul masrafı. siizn yerinizde olsam önce çalışırırım meslek edinirirm . bu adamdan koca olmaz, seni seven değer veren yücelten birir olacak. saygı duyacak. slm dahi verme. teyzenin ne mal olduğunu bil ama , belli etme . iyi geçin ona muhtaç kalabilirisn

Ayrılarak hayatını kurtarmışsın resmen seni tebrik ediyorum. Bu denli çevrelenmiş toksik bir ilişkiyi bırakabilmek zaten ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Herkes zamanla alışacak sen yeterki açık kapı bırakma. Hayatımı mahvedemem beni hiç mi sevmiyorsunuz de. Daha küçücüksün üniversiteyi kazan ve hayatını yaşa inşAllah iyi insanlarla karşılaşırsın

Teyzeniz böyle bir aileye kendi kızını reva görürmüydü acaba çok sinirlendim teyzenize. Yaşın çok küçük lütfen derslerine dört elle sarılır ve ilk fırsatta bu gereksiz akrabalarından kurtar kendini. Eski sevgilin zaten tam bir pislikmiş annesinin tavrından kadına bakış açısının nasıl olduğunu görmüş oldun sakın bu aileye bulaşma. Kadın ben becerip yetiştiremedim demiyorda erkek çocuğu enerjisi çok fazla diyor sanki 3 yaşında koltuk tepesinde zıplıyor bahaneye bak. Enerjisini atamıyorsa gitsin anasına küfür etsin madem.

Sizi sahipsiz bulmuşlar hep birlikte üstünüze geliyorlar. Babanız yok mu size arka çıksın

bide oğlan çocuğu, enerjisini atamıyo, sana patlıyo o yüzden diye böyle olayı basite indirgeyip barıştırdı beni her seferinde. istese gider seni aldatır, karıya gider ama sadece sana küfrediyor, şükret falan diyodu.
Rezalet ya. Midem bulandı resmen. Sen kendi hayatını kurmaya bak güzelim kimseye güvenme.

Bak azıcık kendine saygın var ise şu insanlardan uzak dur. Kendinizin kıymetini bilin biraz ya.

Daha çok gençsin ama en azindan gözünüzü açmissin. Sadece okulunu düşün kendi hayatini kazan. Kimseden hayir yok bu devirde teyzen dahil hepsi çok igrenc insanlar. Daha 14yasindan seni manipule etmisler cok korkunç. Teyzen eski konulari açarsa ben okuyacagim oglan sartsa okumusunu bulurum kendime de. Kendi kendine sahip cik ve ezilme kimseye.

Yazıklar olsun öyle anneanneye, öyle teyzeye... Beş para etmez ikisi de. Eski sevgili ve annesine diyecek lâfım bile yok. Güzel kardeşim lütfen, oku. Lütfen mesleğini eline al. Lütfen kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadın ol. Sen kendine değer ver, kendini sev. Kimseye ihtiyacın yok senin. Yere batsın onların sözde ilgileri de sevgileri de. Emin ol, anneciğin de böyle isterdi. Mesleğini eline al ve kurtar kendini o parazitlerden.

Şimdi kesinlikle konuşmayın, hayır diyin. Asla asla barismayin.
Anne teyze konuşsun dursun. Siz sınava girin başka şehir tercih edin. Uzaklaşın. Şu an için başka yapacak birsey yok. Çok canınızı sıkarlarsa rezillik çıkartın giderim evden, beni bir daha bulamazsınız diye bağırın çağırın ortalığı yıkın. Rezil olmazsınız merak etmeyin. Bazıları bundan anlıyor.
Aklıma şu geldi. Eski sevgilinin evinden gelen hiçbir șeyi yeme, çöpe at. Sorarlarsa yedim dersin.

Bunlar ne bicim ana ogul? Kıyma makinesinden gecirteceksin bunları resmen yok olacaklar üremeyecekler asla güzelim sen cıldırdın mı? Böyle adam olmayacak itle nasıl senelerini heba ettin aklım almıyo. Uzaklas teyzen olacak müsvedde konussun dursun her yerden kendini yok et. Ne demek küfür etmek lanet gelsin ya yazıktır günahtır.

öncelıkle akıllı bı kızsın senı tebrık edıyorum bebeğım. bu ıgrenc ınsanları hayatından cıkartıp kendını ıfade edebılmıssın agırlığını koymussun bravo nıce kadınlar var kac yasında boyle yasayıp gıdıyor forumda her gun okuyoruz, malesef. sen sadece sınavını dusun, calıs. kafanı assssla onlara yorma bırak konussunlar her seferınde kesın bı dille reddet ben unıversıte okuyacağım farklı hedeflerım var karıyer gibi okul gibi de. başka muhattap olma konuyu uzatmasına ızın verme hıc teyzene lafı yapıştır sussun geç . ne halleri varsa görsünler . üniversiteyi kazan gerısı hıkaye , başarılı olacaksın ınanıyorum. kendı ayaklarının uzerınde duracaksın. bol şans çiçeğim

Back
X