Konununuzu ve sonraki yorumunuzu okuyarak yazmak istedim
siz o caniye aşıksınız , gözleriniz gerçekleri görmüyor , öldürmek amaçlı dayak atıyor her yerinizi morartıyor, saçlarınızı koparıyor ve siz ondan şikayetçi olmuyorsunuz
ben burada okurken sinirden delirdim adi pislik bir adam o , lütfen gözlerini açın yada burada ikinizi tanımadan objektif yorum yapan insanların yazdıklarına inanın , dikkate alın
siz şimdi affettiniz , böyle yaparak belkide ona olan aşkınızı ,sevginizi göstermeye çalışlıyorsunuz
belkide onu affederek kendinizce ona bak sen eziyet ettin ama ben seni affedecek kadar seni çok seviyorum demek istiyorsunuz , bu şekilde onunda hatasını anlayıp özür dileyeceğiniz sanıyorsunuz
ama o sizin affınızdan ne anlıyor biliyormusunuz ,kendince seni onu dövmeni hakkettiğini , suçlu sizin olduğunuzu çünkü onu siz sinirlendirdiniz ve onu affederek bunun doğruluğunu ona iyice gösterdiniz , o böyle düşünüyor
ve en kötüsü bu şekilde onun yaptığı bu davranışı ödüllendirdiniz
hemen şikayetçi olun yoksa tekrardan sizi dövücek , ALLAH korusun ama bu sefer belkide öldürecek , değermi böyle biri için ölmeye , ben şahsen hiç bir erkek için düzenimi bile bozmam hayat benim hayatım önce ben derim hep , sende böyle düşün
kesinilikle şikayetçi olun , kesinlikle görüşmeyin eğer bu kadar yazılanlara rağmen seviyorum haklıydı falan diye düşünüyorsanızda hemen uzmandan yardım alın çünkü mantıklı düşünemiyorusunuz demektir