bana şiir gönderen ev sahibim

lou salome

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.779
9.798
358
Önceki evimizden biraz olaylı bir şekilde taşındık. 3 arkadaş yaşıyoruz. İş nedeniyle güneydoğuda bir şehirdeyiz.

Yeni ev sahibimiz benden 5 6 yaş büyük. Evli. Çocuklu. Normal medeni bir insan artı öğretmen diye tercih ettik. Eski ev sahibimiz yaşlı cahil ve hacıydı. Kılık kıyafetimize karışıyordu, düşünün artık.

Neyse 1 kez ev sahibimize whatsapptan mesaj gonderdim. "X bey, arkadaşım kirayi size 2 kere yollamis. Kendisinin hesap nosu bu" diye internet bankaciliginin ekran görüntüsü yolladım. O da arkadaşıma kirayi geri yolladi.

Bu olaydan sonra bir kere karikatür yolladı. Meslegimle ilgili. Gülen surat yaptım. O kadar. Sizin meslek de zor yazdı. Cevap yazmadım.

Bir kere güllerin içinde bir "iyi günler, hayırlı cumalar" yazan resim yolladı. "Cumayla pek ilgim yok" yazdım. Kahkaha atan surat yollayip "iyi gunler dilemek istemiştim aslında. Hem halinizi hatirinizi sormak istemistim" yazdı. Cevap yazmadim.

Dün bir şiir göndermiş. Whatsapptaki profil resmim burdaki ünlü bir şairin evinin bahçesinde çekilmiş bir foto. "Şiir seviyorsunuz sanırım..fotografiniza bakınca bu şiiri size yollamak geldi içimden" demiş. "Evet seviyorum. Eşiniz de öğretmen mi? O da edebiyat seviyor mu?" Dedim ki anlasın. "Hayır eşim şu devlet dairesinde çalışıyor" demiş. "Ne güzel..selamlarımızı iletin" dedim.

Bugün tekrar bir aşk şiiri yollamis. Dünkü eş muhabbetinin üstüne yazmaz saniyordum. Şaşırdım..

Kızlar ne yapayim? Cevap yazmadim. Ama cevap yazmamak çanak tutmak mi demek? Sessiz kalmak umut vermek mi demek?

Erkenden evleniyorlar bu sehirde. Laf olsun diye. Birileri uygun gordü diye. Sonra sıkılıyorlar. Cinsellikten ve karilarindan sıkılıp "ben aşk yaşayacak adamdim, bu heyecanlardan mahrumum artık" moduna giriyorlar. Başka heyecanlar ve heyecanlı tutkulu cinsellik yaşamak istiyorlar. Ama ben istemiyorum tabii.

Ne yazayım?

Aman bu ülkenin cahil kalmış yaşlı hacısı da okumuş genç adamı da bir. Ne yazık ki tek sizin şu an yaşadığınız yerde dönmüyor bu olaylar. Evli erkekleri tercih etmiyorum prensip meselesi yazsanız güzel olur da sizi evden çıkarabilir manyak adam

Önceki evimizden biraz olaylı bir şekilde taşındık. 3 arkadaş yaşıyoruz. İş nedeniyle güneydoğuda bir şehirdeyiz.

Yeni ev sahibimiz benden 5 6 yaş büyük. Evli. Çocuklu. Normal medeni bir insan artı öğretmen diye tercih ettik. Eski ev sahibimiz yaşlı cahil ve hacıydı. Kılık kıyafetimize karışıyordu, düşünün artık.

Neyse 1 kez ev sahibimize whatsapptan mesaj gonderdim. "X bey, arkadaşım kirayi size 2 kere yollamis. Kendisinin hesap nosu bu" diye internet bankaciliginin ekran görüntüsü yolladım. O da arkadaşıma kirayi geri yolladi.

Bu olaydan sonra bir kere karikatür yolladı. Meslegimle ilgili. Gülen surat yaptım. O kadar. Sizin meslek de zor yazdı. Cevap yazmadım.

Bir kere güllerin içinde bir "iyi günler, hayırlı cumalar" yazan resim yolladı. "Cumayla pek ilgim yok" yazdım. Kahkaha atan surat yollayip "iyi gunler dilemek istemiştim aslında. Hem halinizi hatirinizi sormak istemistim" yazdı. Cevap yazmadim.

Dün bir şiir göndermiş. Whatsapptaki profil resmim burdaki ünlü bir şairin evinin bahçesinde çekilmiş bir foto. "Şiir seviyorsunuz sanırım..fotografiniza bakınca bu şiiri size yollamak geldi içimden" demiş. "Evet seviyorum. Eşiniz de öğretmen mi? O da edebiyat seviyor mu?" Dedim ki anlasın. "Hayır eşim şu devlet dairesinde çalışıyor" demiş. "Ne güzel..selamlarımızı iletin" dedim.

Bugün tekrar bir aşk şiiri yollamis. Dünkü eş muhabbetinin üstüne yazmaz saniyordum. Şaşırdım..

Kızlar ne yapayim? Cevap yazmadim. Ama cevap yazmamak çanak tutmak mi demek? Sessiz kalmak umut vermek mi demek?

Erkenden evleniyorlar bu sehirde. Laf olsun diye. Birileri uygun gordü diye. Sonra sıkılıyorlar. Cinsellikten ve karilarindan sıkılıp "ben aşk yaşayacak adamdim, bu heyecanlardan mahrumum artık" moduna giriyorlar. Başka heyecanlar ve heyecanlı tutkulu cinsellik yaşamak istiyorlar. Ama ben istemiyorum tabii.

Ne yazayım?

sapık herhalde, engelleyebilirsin, sorarsa artık uygulamayı kullanmıyorum dersin, ya da açıkca evle alakalı durumlar dışında yazışmayalım vaktim yok diyebilirsin
ama huzursuzluk verici hatta tehlikeli bir durum, yazdıklarınıda silme derim dursun telefonunda

Sizin ev sahipleri hep bi manyak.

Bu şiirleri eşinize gönderin.
Ben şiir gönderilmesini sevmen prensip olarak okurum.
Gibi bir cevap verebilirsin.

Bu sefer de siir kitabi alıp hediye ederse mesuliyet kabul etmiyorum tabi :KK53:

Adam bildigin yürüyor ya hu. Eşine yazık.

Ters bir sey yazsan evden çıkarır mi?
Hoş evden çıkaracak diye alttan da alınmaz.
Alttan almadığın halde yüzsüz.

Tam bir paradoks.:KK14:

Ne yazayım?

cuma mesajına karşılık vermekle sen başlatmışsın aslında.
kim cuma mesajına bunu der ki ? bir cuma mesajı bulup yollasan daha uygun olurdu. kadın kuyruk sallamazsa erkek koşmazmış diye buna denir kusura bakma, evli adam peşimden koşuyor havalarına da girme şimdi.

Butun manyak ev sahipleride size denk geldi :( yada yaşadığınız şehirlede alakalı olabilir bilemedim. Benim korkum adama ters cevap verdiğinizde bu kız bana iş attı deyip çamur atmasından korkarım.konularınızdan az çok yaşadığınız yerin insanları hakkında fikir oluşuyor çünkü.

kim cuma mesajına bunu der ki ? bir cuma mesajı bulup yollasan daha uygun olurdu. kadın kuyruk sallamazsa erkek koşmazmış diye buna denir kusura bakma, evli adam peşimden koşuyor havalarına da girme şimdi.
Üyemiz Hristiyandı diye hatırlıyorum kalkıp cuma mesajına karşılık vermez tabii herkes herkesi Müslüman sanmasa keşke şu ülkede....

Uvvvvv :KK57::KK57:
Bu çok tehlikeli, bu fikir yüzünden kaç kadın öldü. :olamaz:

İyi de kuyruk sallama yok ki. Adam kendi mesaj atmış durduk yere.

Eleman cuma mesajı atmış kız istemiyorum demiş. Sonra karısıyla ilgili şeyler yazmış adama daha ne desin?

Çok ayıp

Ne yazayım?
Aynen bizim işyerinde de o kadar çok ki bunlardan kendi karılarını eve kapatıp iki bakımlı, güçlü kadın gorup aşk nağmeleri atan. Ben senin yerinde olsam hiç cevap vermem. Engellemede ev sahibin sonuçta yazismaniz gerekebilir.

Back
X