Ayrıl bence, düşüncesiz ve kaba.. ve ezik demek ki milleti bu kadar taktığına göre
Bu arada neden kendinizden utanıyorsunuz yapmayın bırakın o hadsiz utansın
Soyle fazladan 10-15 kilon olur, obezite sinirina girmissindir, bunu seni dusunerek sagligin icin teklif etse anlarim.
Ancak 5 kg icin, insanlarin fikirlerine gore iliski yasiyorsa (ki bu daha hala ergen ve olgunlasmamis oldugunun kanitidir) gelip gonlunu alsa ne olacak. Akil var fikir fakir.
Siz haklısınız önce kendi tipine baksın sevgili kişisi,demekki sizin yanınızda kendini ezik etti,sizi bastırmaya çalışıyor psikolojik olarak.İnsan sevdiğini her kalıpta sever bahane sunmaz.Yol verin gitsin görsün.
Belkide birileri pukina1 şöyle güzel böyle hoş sana fazla gibilerinden konuşmuş olabilir yanında, o da yediremediğinden kendine dediğim gibi siZi bastırıyordur,zaten kendide farkındaymış tipinin ki şaka ya vurarak söylüyormuş,oyusden hiç üzmeyin tatlı canınızı,düşürmeyin modunuzu, eğer bi değişiklik yapacaksanız kendinizde kendiniz için yapın mutlu olun.Bir de teselli verir gibi yüzüne bir şey dediğim yok çok güzelsin diyorAllah razı olsun dedim ne diyeyim.Ben de sizin gibi düşünüyorum sürekli benim gibi bir tipsizle ne işin var gibi şakalar yapıyor içten içe öyle hissediyor olabilir
Niye haksız duruma düşecekmişsin. O derken iyi ama. Ben olsam kesin söylerdim. Sinir oldum sevgilineAhahahhaa çok yaşayın,aslında dilime geldi o senin kalıpsızlığından demek diye de haksız duruma düşmek istemedim
Belkide birileri pukina1 şöyle güzel böyle hoş sana fazla gibilerinden konuşmuş olabilir yanında, o da yediremediğinden kendine dediğim gibi siZi bastırıyordur,zaten kendide farkındaymış tipinin ki şaka ya vurarak söylüyormuş,oyusden hiç üzmeyin tatlı canınızı,düşürmeyin modunuzu, eğer bi değişiklik yapacaksanız kendinizde kendiniz için yapın mutlu olun.
Sevgili olurken gözü nereye bakıyomuş acaba? Sen çok ufaksın diye ben böyle geliyorum sana deyiverseydiniz.O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
Tebessum ettim ama tarifinize yorumunuza degilİnsan gerçekten yürekten seviyorsa eğer ister karpuz gibi koccaman göbeği isterse yağlı etli butlu vücudu olsa bile inan hiç batmıyor. Çünkü asıl kalpten kalbe meyil vardır..Bence ayıp etmiş, sevenin gözüne kusurlar bile güzel gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?