Bana şişkosun dedi...

Soyle fazladan 10-15 kilon olur, obezite sinirina girmissindir, bunu seni dusunerek sagligin icin teklif etse anlarim.
Ancak 5 kg icin, insanlarin fikirlerine gore iliski yasiyorsa (ki bu daha hala ergen ve olgunlasmamis oldugunun kanitidir) gelip gonlunu alsa ne olacak. Akil var fikir fakir.

Siz haklısınız önce kendi tipine baksın sevgili kişisi,demekki sizin yanınızda kendini ezik etti,sizi bastırmaya çalışıyor psikolojik olarak.İnsan sevdiğini her kalıpta sever bahane sunmaz.Yol verin gitsin görsün.

Yaş olarak da 20 yaşında zaten ikimiz de henüz tam anlamıyla olgunlaşmadık ama şekilcilik çok çocuksu bir düşünce.5 kilo için beni daha fazla kırmasına izin vermem :)

Bir de teselli verir gibi yüzüne bir şey dediğim yok çok güzelsin diyor Allah razı olsun dedim ne diyeyim.Ben de sizin gibi düşünüyorum sürekli benim gibi bir tipsizle ne işin var gibi şakalar yapıyor içten içe öyle hissediyor olabilir

Belkide birileri pukina1 şöyle güzel böyle hoş sana fazla gibilerinden konuşmuş olabilir yanında, o da yediremediğinden kendine dediğim gibi siZi bastırıyordur,zaten kendide farkındaymış tipinin ki şaka ya vurarak söylüyormuş,oyusden hiç üzmeyin tatlı canınızı,düşürmeyin modunuzu, eğer bi değişiklik yapacaksanız kendinizde kendiniz için yapın mutlu olun.

Çok teşekkür ederim desteğiniz ve verdiğiniz güç için,kendim için yapacağım ne yaparsam :)

Sevgili olurken gözü nereye bakıyomuş acaba? Sen çok ufaksın diye ben böyle geliyorum sana deyiverseydiniz.
Bu adamdan size koca olmaz. Hayat bu insan hasta olur kilo alir verir her şey yaşanır taktiği seylere bak.
Beğenmiyorsa başkasıni bulsun

İnsan gerçekten yürekten seviyorsa eğer ister karpuz gibi koccaman göbeği isterse yağlı etli butlu vücudu olsa bile inan hiç batmıyor. Çünkü asıl kalpten kalbe meyil vardır..Bence ayıp etmiş, sevenin gözüne kusurlar bile güzel gelir.

ayy kendine baksın vitaminsiz.
başkaları yakıştırmazlarsaymış üzülürmüş. yol verin gitsin. kompleks yaptırır insana bu.

Tebessum ettim ama tarifinize yorumunuza degil

Kilo verilir de karakterini tamamlamamış insan zor... Allah size sabır versin.

Başkalarının fikirlerine, kendi düşüncelerinden daha çok önem veren biri için , kendini boyle değersiz hissetmen çok kötü.

Sepetle gitsin. Şimdi dış görünüşe değer verir, ilerde hamile kalacaksın çocuk doğuracaksın , lohusa donemin olacak , o zamanlar da aldatacsk mi seni ??

Erkek dediğin boylu poslu olur önce kendi kalıbına bak diyeydin seni zayıflatana kadar kendisini sana uygun hale getirsin o zaman. Hayret bişey!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…