senin sevgilin varmiş evet dedi ben seninle arkadsta olsam konuşmamiz doğru degil dedim
Aslında iyi birisi ama sevgilisi varken benle bazen flörtöz konuşması saçma ben ona kesinlikle öyle konusmadim kie zaten bekliyormuş durumuna düşmüşsünüz.
arkadaş olmak istemiyorsanız engelleyin gitsin.
Evet engelleyip iyce saçma duruma düşeyimBende bu kafaları anlamıyorum.
Engeli bastığında ulasamaz zaten.
O zaman engelleme.Evet engelleyip iyce saçma duruma düşeyim
Teşekkür ederim tek mantıklı yorum öyle yapicam adamin yedeği olcak halim yok elbetMadem engelleyerek sacma duruma düşeceğini düşünüyorsun o zaman engelleme ama.o yazatsa ararsa hic cevaplama olmaz mi ? Ya da sevgilim var uzak dur de.
Evet beklentim varda sanki kendime demeye korkuyorum alemsiniz kimsenin yedeği olcak değilim elbette mutlu olsun isterim sanki bisemi yaşadım sadece kendimden kibarca uzaklaştırma yolunu ariyorumoff adam seni ilişkisindeki olası bir ayrılık için yedekliyor işte. yok arkadaşmış yok beklentiye girmekmiş falan zaten beklentin var senin adamdan,engellemeyişin bu yüzden
Evet beklentim varda sanki kendime demeye korkuyorum alemsiniz kimsenin yedeği olcak değilim elbette mutlu olsun isterim sanki bisemi yaşadım sadece kendimden kibarca uzaklaştırma yolunu ariyorum
Haklisiniz.Bazende benmi bisey çıkarıyorum diyorum ortada bisey yokdasana sen yedeksin mi dedim? adam seni yedeklemeye çalışıyor başka bir şey arama altında direk engelle diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?