Bana siz yardım edebilirsiniz

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.026
1.726
333
Sakarya
Kızlar bana siz yardim edebilirsiniz biliyorum özet geçiyorum detaysiz biri vardı tanıdığım yaklaşik bir yıldır az biraz muhabbetimiz vardı ancak gördüğü her yerde bana hep bakardı uzun uzun benimde hoşuma gitmiyor değildi çocuk sonra düşündüm dedimki e bana karşi birseyi olsa çok kolay ulaşabilir sonra önemsemedim ve bir ay önce yanıma işyerime gidip geldikçe samimi olduk hafiften :) numaramı aldi felan ben hiç yazmadim o bi kac kez yazdı hatta iltifatlar felan sonra aklima biseyler takildi bu çocukla ilgili hayatinda biri varmiş diyr duydum çevreden kendine sormak en iysi dedim dedimki senin sevgilin varmiş evet dedi ben seninle arkadsta olsam konuşmamiz doğru degil dedim oda sen bana bende sana yanlış bir şey yapmadik arkadaşız dedi felan biraz konuştuk daha yazmaz dedim e bu arada sırada yine yaziyor beni birde hatta kahve içmeye çağırdı şaka diye düşünüyorum artik öyle birsey derse elbette gitmem nasıl yazmasını engellerimki bilemedim bu sefer adam diycekki kıza bak hayatımda biri var diye konuşmayı kesti sanki ondan birsey bekliyomuş durumuna düşcem :(

Arkadaş olmak zorunda değilsiniz eger istemiyorsanız bunu karşı tarafa cevap vermeyerek hatta gerekirse engelleyerek gösterebilirsiniz.

Soğuk konuş yüz verme.. diyeceğini demişsin.sevgilisi varken konuşmamız uygun değil demişsin daha ne diceksin.buna uygun davran.cevap yazma

Siz zaten adama “sevgilin varmış” diyerek beklentiye girmişsiniz ki? Engelleyince mi gireceksiniz bu beklentiye?
Hiç sormayacaktınız “sevgilin varmış” diye. Çaktırmadan bunu öğrendiğinde uzaklaşacaktın bu kadar basit. Şimdi engellesende birşey düşünmez. Engelle.

Kusura bakmayın da ne arkadaşca konuşması. O sana uzun uzun bakiyormus sen ondan hoslaniyormussun. Şu anda sevgilisi olduğunu bile bile ikinci kadın olmayı kabul etmiş oluyorsun. Engellesen daha güzel bir konumda olursun saçma bir konuma falan dusmezsin.

Adam senin haberin olmasa belki de sevgilisini hiç demeden senle sevgili olacaktı. Sevgilisini aldattığı kadın olacaktın. Gerçi şimdi de öyle sayılırsın.

Engelle yoluna devam et.

off adam seni ilişkisindeki olası bir ayrılık için yedekliyor işte. yok arkadaşmış yok beklentiye girmekmiş falan zaten beklentin var senin adamdan,engellemeyişin bu yüzden

Madem engelleyerek sacma duruma düşeceğini düşünüyorsun o zaman engelleme ama.o yazatsa ararsa hic cevaplama olmaz mi ? Ya da sevgilim var uzak dur de.

off adam seni ilişkisindeki olası bir ayrılık için yedekliyor işte. yok arkadaşmış yok beklentiye girmekmiş falan zaten beklentin var senin adamdan,engellemeyişin bu yüzden
Evet beklentim varda sanki kendime demeye korkuyorum alemsiniz kimsenin yedeği olcak değilim elbette mutlu olsun isterim sanki bisemi yaşadım sadece kendimden kibarca uzaklaştırma yolunu ariyorum

Evet beklentim varda sanki kendime demeye korkuyorum alemsiniz kimsenin yedeği olcak değilim elbette mutlu olsun isterim sanki bisemi yaşadım sadece kendimden kibarca uzaklaştırma yolunu ariyorum

sana sen yedeksin mi dedim? adam seni yedeklemeye çalışıyor başka bir şey arama altında direk engelle diyorum

Back
X