Bana soğuk davranıyor

Eger karakteri duzgun bir erkekse ve seni seviyorsa yakin zamanda acilacaktir
Eger karakteri duzgun degilse ve senden hoslaniyorsa orda coktaan kiz bulup seni unutmustur
Bana soyle geldi sana biraz ilgi gostermis sen de bunu baska algilamissin cok ustune gidince cocugun ilgisi kaybolmus

Ya da
Basak burcuna sormaya ne dersin?
Ayrica internette burclara gire ask uyumu testleri de var

Son düzenleyen: Moderatör:
Pekala dikkat edeceğim yazıma:)) dediğiniz gibi kendimi geri çektim dündendir.Dün mesaj attı cevaplamadım sizce doğru mu yapıyorum

Bak tatlım çok yanlış yapıyorsun, bir türlü ortasını bulamadın.

Benim sana dediğim ortada fol yok yumurta yok çocuğun üstüne düşme.

Günde kısa bir muhabbet tamam.

Fakat camera falan açma, her dakika ona ne yaptığını yazma.

O merak etsin seni, sen ona günlük rapor sunarsan çocuk sıkılır.

Fakat çat diye konuşmayı kesip, mesaj atmazsan da bu sefer deli mi bu her gün konuşuyorduk ne oldu şimdi der.

Kısa ve öz konuş.

Her istediğini yapma.

Azıcık yor paşamızı :))

:1: Boğa erkeği yemeğe düşkün olur eeee erkeğin kalbine giden yol mideden geçtiğine göre sen bol bol yaprak sarması börek falan kargola en iyisi :1:
Anasının babasının adam edemediğini sizmi adam edeceksiniz akışa bırakın artıkkk

Eger karakteri duzgun bir erkekse ve seni seviyorsa yakin zamanda acilacaktir
Eger karakteri duzgun degilse ve senden hoslaniyorsa orda coktaan kiz bulup seni unutmustur
Bana soyle geldi sana biraz ilgi gostermis sen de bunu baska algilamissin cok ustune gidince cocugun ilgisi kaybolmus

Ya da
Basak burcuna sormaya ne dersin?
Ayrica internette burclara gire ask uyumu testleri de var

:46::1: 12 burç gelse bu işi çözemez

boga burcu bı sevdıgım var ıkı aydır tanıstık kendısı hala acılmadı bana ılk ıkı hafta bana karsı cok ıyıydı ılgılıydı ama sonra degıstı..soguk davranıyor hala bana acılmadı sınavm oldugunu bılıyor yazı bekledıgını dusunuyorum suanda yurt dısında kendısı bı haftadr cok ıyydı tlı hep yanındaydı benm ıcın cıft tl tasrdı yuk olmazdı ona bey efendının ama en son 3 gun once ılk kez nette gorstuk ben gayet bakımlydm..sonra gorstgmz gundendr tlı evde bırakıyor okula gdyo ben kendı kendme msj atp duryom aksam donunce msjmı okyo tabı yazdklrma degl hcbıse olmams gbı naptgmı soryo..bennnnnnnnnnn bu bogaaaaaaaa erkegını anlayamadm bu cocuk benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamadm gttı...önce msj yapmcm dedm tepkı gosterdı yaptm msj ama sımdıde tlı evde bırakıyorr ya tam bı kalasss ne olr kafayı yıycem yardm edın ben terazı burcym

burçla bu olayı bağlaman valla komik olmuş arkadasım :)))
adam demekki sana karsı istkli değil hm birlikteliğinizde başlamamış daha bu sinir stres neden ilgi beklemek neden

Back
X