Bana sormadan yatılı misafir

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorümcem bize gelecek kocasiyla bir kac günluğüne tatil amacli 2 çocuğuyla birlikte.Buraya kadar gayet normal.
O dönemde gorümcemin kocasinin bekar erkek kardesinin burada bir isi varmis.Kendisini hiç tanimiyorum.Görümcem esime 1,2 gün o da bizle kalabilir mi? diye sormus.Esimde tamam demiş.
Keşke evin hanimi olarak evet demeden önce benim fikrimi de alsaydin dedim. Elbette hayir demezdim.Kimseyi zor durumda da birakmazdim dedim.Sen ne biçim insansin diyerek hakarete basvurdu.Şu an konusmuyoruz.Ben mi hatalıyım?

Hayır demeyecektiyseniz boşverin büyütmeyin, bir dahaki sefere haberim olursa iyi olur bu şekilde karşılamam deyin. Ha 4 ha 5...3-4 kişi eklense neyse de. Bir tabak fazla koyarsınız. Enişteniz varken ne kadar dikkatli olacaksanız kardeşi varken de en fazla o kadar dikkatli olursunuz diye düşünüyorum. Ben de uyarırdım eşimi ama büyütmezdim o yüzden böyle yazdım. Kabul etmeyecek olsaydım tepkim daha başka olurdu tabi.

Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorümcem bize gelecek kocasiyla bir kac günluğüne tatil amacli 2 çocuğuyla birlikte.Buraya kadar gayet normal.
O dönemde gorümcemin kocasinin bekar erkek kardesinin burada bir isi varmis.Kendisini hiç tanimiyorum.Görümcem esime 1,2 gün o da bizle kalabilir mi? diye sormus.Esimde tamam demiş.
Keşke evin hanimi olarak evet demeden önce benim fikrimi de alsaydin dedim. Elbette hayir demezdim.Kimseyi zor durumda da birakmazdim dedim.Sen ne biçim insansin diyerek hakarete basvurdu.Şu an konusmuyoruz.Ben mi hatalıyım?

Hayır demeyecekseniz bunu uzatmanın ve tartışma konusu yapmanın gereği var mı?
Bir daha size sormadan misafir kabul etmesini istemediğinizi güzel ve net bir dille anlatırsınız olur biter.

Ev evlikten cikmis yol gecen hanina donmus zaten. Gorumce,kocasi ve 2 cocugu neden tatile gelir ki evinize eger ki Isvicre Alplerinde falan yasamiyorsaniz? Ustune de gorumcenizin kayni eklenmis

Insanlar su baskasinin evinde tatil yapma konseptini cikarsa artik hayatindan keske.

Hiç tanışmamış da olsanız aileden biri sayılır. Reddedilecek biri değil. Eşiniz de kız kardeşine / ablasına “önce hanıma sorayım” diyememiştir. Tamam demiş, sizin de haberiniz olmuş bir şekilde. Bence büyütülecek bir konu değil. Öpüşün barışın :KK51:

Hayır demeyecekseniz bunu uzatmanın ve tartışma konusu yapmanın gereği var mı?
Bir daha size sormadan misafir kabul etmesini istemediğinizi güzel ve net bir dille anlatırsınız olur biter.
Bana hakaret ettigi icin çok üzgünüm. Birdahakine tamam sana danisirim deyip konuyu kapatsaydi böyle buyumeyecekti konu.

Görümcenizin ailece geleceğini zaten biliyormuşsunuz. Görümcenizde abisine/kardeşine deyince tabiki gelsin diyecek. Bence sorması gerekmez ama bilgi vermesi gerekir. Kendinizden empati kurarsanız eşinizi anlarsınız.

Hiç tanışmamış da olsanız aileden biri sayılır. Reddedilecek biri değil. Eşiniz de kız kardeşine / ablasına “önce hanıma sorayım” diyememiştir. Tamam demiş, sizin de haberiniz olmuş bir şekilde. Bence büyütülecek bir konu değil. Öpüşün barışın :KK51:
Aslinda konular ufakta olsa evliligi bitiren sebepler edilen hakaretler olmali.Ben sabahtan beri kendimde değilim.Sağolun iyi niyetiniz için.keşke esimde bana pozitif cevaplar verebilseydi.

Hakaret nedir?
Hiç bir şekilde kabul edilemez.
Hiç bir olay ve durum hakarete gerekçe olamaz hele ki evlilikte.
Ayrıca görümcenizin kocasının erkek kardeşinin ne işi var sizde yatılı?
Otel mi yok bulunduğunuz şehirde?
Böyle dıdısının dıdısını yatılı ağırlamak hiç hoşuma gitmez,üzerine emri vaki,yetmedi hakaret.
Eşiniz gerçekten saygısız ve düşüncesiz biri.

Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Gorumcenz ve kocasi neysede benim esim olsa asla enistesinin erkek kardesini eve bide ustune yatili kabul etmezdi.yatili misafr konusundada bana haber ederdi ki zaten dogrusu bu

Bana hakaret ettigi icin çok üzgünüm. Birdahakine tamam sana danisirim deyip konuyu kapatsaydi böyle buyumeyecekti konu.

Hakaretin ama'sı olmaz da siz acaba çok mu sert çıktınız bu konuda? Önce sorun çıkartıp sonra karşı taraftan sakin bir cevap ve özür bekliyoruz bazen biz kadınlar. Öyle bir şey olabilir mi?

Bu arada daha evvelde gorümcem eşiyle evli değilken eşini bize kalmaya göndermişti. Ve yine haberim yoktu.Abisini arar sadece beni bir kere bile aramaz.Ona da ayri sinir oluyorum.Hep ben arardim hal hatir sorardim artik aramayi da biraktim.

Hakaretin ama'sı olmaz da siz acaba çok mu sert çıktınız bu konuda? Önce sorun çıkartıp sonra karşı taraftan sakin bir cevap ve özür bekliyoruz bazen biz kadınlar. Öyle bir şey olabilir mi?
O kadar sakin konustum ki.Hatta kendimi stres altinda hissettigimden bahsettim. Kendimi hiçe sayilmis hissediyorum dedim.sert olsaymisim keske o zamn hakederdim belki bu hakaretleri.

O kadar sakin konustum ki.Hatta kendimi stres altinda hissettigimden bahsettim. Kendimi hiçe sayilmis hissediyorum dedim.sert olsaymisim keske o zamn hakederdim belki bu hakaretleri.

Yok sert de olsanız hak etmezsiniz öyle düşünmeyin. Eşiniz sakinleştiği zaman konuşun tekrar diyeceğim ama bir işe yarar mı bilemedim.

Merhaba arkadaslar
Esimle küsüz.
Başlıkta görünce sizden habersiz eve misafir çağırdı sandım. Gereksiz yere problem etmişsiniz. Sonuçta görümcenizin ve eşinin geleceğini biliyormuşsunuz +1 olarak düşünün bence. Kendinizi eşinizin yerine koyun yani kardeşim gelse sorun olur mu dediğinde dur ben bi karıma sorayım demesi bence ayıp olurdu. Zaten siz de durumun farkındasınız tabiki kabul ederdim diyorsunuz. Sanki bozulduğunuz başka sebepler var da bunu bahane etmişsiniz gibi geldi bana.

Başlıkta görünce sizden habersiz eve misafir çağırdı sandım. Gereksiz yere problem etmişsiniz. Sonuçta görümcenizin ve eşinin geleceğini biliyormuşsunuz +1 olarak düşünün bence. Kendinizi eşinizin yerine koyun yani kardeşim gelse sorun olur mu dediğinde dur ben bi karıma sorayım demesi bence ayıp olurdu. Zaten siz de durumun farkındasınız tabiki kabul ederdim diyorsunuz. Sanki bozulduğunuz başka sebepler var da bunu bahane etmişsiniz gibi geldi bana.
Belki de görümcemin ben de hiç hatırı olmaması olabilir. Onu çekmenin ve baş edebilmenin stresi altindayim. Çok negatif bir insan gorümcem.Arkamdan iş ceviriyorlar gibi hissettim. Bu arada herkes farkli dusunuyor benim de gerçekten şu an kafam karıştı.Sağolun yorumunuz için.

görümce ve ailesinin geleceğinden zaten haberiniz varmış sonradan çıkan kardeş konusuna eşinizin o an size danışma şansı olmazmış siz gelin ama kardeşi olmaz denmez.
haa durum görümceler gelmeyecek olsa ve kardeşi tek yollamak için arasalar ve eşiniz sizden habersiz kabul etse o sıkıntı olurdu

Genelde bu alışkanlık değişmiyor . Bir çözüm bulabilmenizi çok isterim. Bizimkiler kaç yıllık evli hala aynı. :duduk:

Back
X