Bana tarot bakıp kafamın karışıklığını giderecek bir yardımsever var mı?

woodentoy

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
100
102
303
Ankara
22 yaşında üniversite son sınıf öğrencisiyim. Şuan bir ilişkim var ama bu ilişkide kafamı kurcalayan şeylerde var. Geleceği olumlu olacak mı olamıcak mı emin değilim. Onu çözmekte bazen zorlanıyorum. Bazen ayrılmak istiyorum, bitirince de üzülüyorum. O kadar kararsızım ki. Devam etmeli miyim etmemeli miyim bilemiyorum. Bir süre sonra uzakta kalıcaz ve çabalarsam 1 yıl sonra onun yaşadığı yere eğitim için gidebilirim ama bunu yapmama değecek mi bilemiyorum. puff. Hadi beni aydınlatın kızlar.

Birkaç gün önce bana karşı ilk heyecanının kalmadığını söyledi. Arkadaş kalalım bir süre zaman göstercek gibisinden konuştu. Ilk başta çok yalvardım ben yalvardıkça daha da uzaklaşmak istedi. Bende artık konuşmuyorum. Spor yapıyorum kendime bakıyorum. Başlangıçta ben kaçan o kovalayandı. Ben kovalayınca o kaçtı. Şimdi ben yine eski ben olucam. Tek merak ettim pişman olacak mı? Yeniden dönmek isteyecek mi?

Bende yeni katıldım aranıza,tarot ve fallara ilgim var eğer bana da genel bir yorum yaparsanız çok sevinirim.Her konuda yada aşk ,evlilik oluur.:)

ben yeni yeni bakıyorum bakarım

ama çok olmazsa genel de bakarsanız sevinirim...sorumda şu acaba yurt dışında bir yaşantı görülüyormu?eveet ordamısınız?....tm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…