- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Merhaba herkese, yine kuruntulandığım bir akşamdayım maalesef. Uzun süreli bir ilişkim var ama şu anda uzak mesafedeyiz. Erkek arkadaşım da Antalya'da bir otelin barında çalışıyor garson olarak. Başta hiç sorun etmedim baya destekledim ve mutlu oldum iş bulduğuna, işe ihtiyacı vardı. Ama sonra bazen işte bunu duyanlar hemen oo otelde çalışanlar şöyle de böyle de, işte orada seni unutur çok güzel turistler var bikinili işte barda mii çalışıyor oo ortamlar fenaa orada falan filan gibi şeyler duymaya başladım. Başta her ne kadar takmasam da artık baya kafaya takmaya başladım ve erkek arkadaşıma karşı istemsiz bir şekilde soğuk davranıyorum. Aramız iyi, her zamanki gibi çok şükür bir sorun yok hatta artık nişan tarihini koyalım dedik ama ben kuruntu yapıyorum istemsizce. Ne bileyim işte duyduklarım falan beni düşündürüyor. Diyorum ki keşke başka bir alanda masa başı falan öyle bir işi olsaydı. Ama gerçekten seven insana fark etmez dimi nerde çalıştığı? Gerçekten seven bir insan etrafında güzel kadınlar olsa bile bişey değişmez dimi? Aslında düşünüyorum da, orada bir çalışan herkes gibi, eğlenmeye zamanları yok ki, milletin ağzı torba değil ki büzesin boşver takma diyorum ama sonra yok yine canım sıkılıyor. Bana bişey söyleyin yoksa bu kuruntular beni esir aldı gibi, ilişkimi mahvetmek de istemiyorum. Bu aralar oyalanacak bişeyler bakıyorum yoksa boş kalmaktan çocuğa fena sardım