• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana tavsiye verecek olan var mii?

Evet desteklerim kesinlikle iside guzel benim eşim isten çıkarıldı şuan 2 3 aylik geçici bir yerde çalışıyor keske bi işi olsaydı diyorum sende destek ol ona belki onunda hayalleri vardır calisarak elde edebilecegi hayalleri ikiniz icin bide öyle düşün
Haklısınız, bar kısmı ve edilen yorumlar gerdi beni çok fazla. Bir de hemen manipüle olurum, hiç sevmiyorum bu huyumu. Evet iş durumarı gerçekten çok sıkıntılı, inşallah iyi güzel bir işi olur sizin eşinizin de :)

Otelde çalışan birinin yazması iyi oldu. Dediğim gibi başta çok mutlu oldum iş bulmasına ama hiç mi iyi bir yorum almaz bir insan bunu duyanlardan? Yani 20 yorum almışsam bunlardan 17'si olumsuzdur öyle yani. Bir de şeyi merak ediyorum ben, gerçekten bu kadar kolay oluyor mu bu işler otelde ? Yani mantıken oranın kuralları, işte garsonları yada diğer çalışanları gözetleyen birileri olmalıdır diye düşünüyorum. Gelen müşteriler de o kadar rahatlar mı gerçekten?
Benim çalıştığım şehir içi butik bir otel. Personel sayısı az. Öyle laçka durumlara asla göz yummayacak bir yönetim var. Senin nişanlının çalıştığı otel büyük bir otelse arada kaynayabilir ama her birimin şefi vardır. Yine de herhangi bir şikayet alırsa işten çıkarırlar. Sen bana özelden otelin adını yaz. Yarın ben ortam nasıldır öğrenmeye çalışayım.
Bize gelen turistler çalışanlarla değil ama diğer turistlerle yakınlaştığı oluyor. Havuzda tanışıyorlar, beraber içki içiyorlar. Birbirlerini odalarında ziyaret ediyorlar. Sonuçta tatile, kafa dağıtmaya geliyorlar.

Benim çalıştığım şehir içi butik bir otel. Personel sayısı az. Öyle laçka durumlara asla göz yummayacak bir yönetim var. Senin nişanlının çalıştığı otel büyük bir otelse arada kaynayabilir ama her birimin şefi vardır. Yine de herhangi bir şikayet alırsa işten çıkarırlar. Sen bana özelden otelin adını yaz. Yarın ben ortam nasıldır öğrenmeye çalışayım.
Bize gelen turistler çalışanlarla değil ama diğer turistlerle yakınlaştığı oluyor. Havuzda tanışıyorlar, beraber içki içiyorlar. Birbirlerini odalarında ziyaret ediyorlar. Sonuçta tatile, kafa dağıtmaya geliyorlar.
Teşekkür ederim, yazacağım şimdi size özelden

Back
X