Bana Umut Olsun İstiyorum

yorumlarına bakarak iyi olmadığın sonucuna varıyorum ki konuda da belirtmişsin
bana kalırsa şuan beraberlikleri (dün bugün ve yarın) bir kenara at iğleşmeye odaklan ilişkilerle sana yapılan haksızlıklarla yada bu konudaki gelecek kaygılarıyla kendini yıpratma
cinsel birlikteliği bir kayıp olarak görmemelisin o an sevdiğin adamla yaşadığın bir an bir duygu birliktelik olarak düşün
onun gibi
Evet iyileşmeye çalışıyorum tedavimin başındayım daha ama obsesifte olduğum için 50 yaşıma kadar kafamda kurup takıyorum birçok şeyi. Hata diye adlandırarak başta hata yapıyorum biliyorum ama o zamana dönsem kusursuz giden bir ilişkide yine yapardım diyorum. Sadece sonu beklediğim gibi bitmediği için afalladım ama bu yorumlar güzel moral oldu bana

Evet iyileşmeye çalışıyorum tedavimin başındayım daha ama obsesifte olduğum için 50 yaşıma kadar kafamda kurup takıyorum birçok şeyi. Hata diye adlandırarak başta hata yapıyorum biliyorum ama o zamana dönsem kusursuz giden bir ilişkide yine yapardım diyorum. Sadece sonu beklediğim gibi bitmediği için afalladım ama bu yorumlar güzel moral oldu bana
düşünme şeklini değiştirip başka olarlara durumlara odaklanırsan daha iyi olacağını düşünüyorum
umarım herşey iyi olur senin için

Sevgilin deme lütfen zaten boğazını sıkıp öldürmek istiyorum ayrılalı 2 ay oluyor hala peşimde. Deli gibi aşık oldum bana sahip oldu ve kafayı yedi biliyor musun. Paranoyak manyak oldu benide hasta etti ve beni kaybetti kendi eliyle. Bir erkeğin sonradan da ne olacağı belli olmuyor
Boşver hiç muhatap bile olma.şimdi böyle diyen ilerde neler neler der.

Boşver hiç muhatap bile olma.şimdi böyle diyen ilerde neler neler der.
Tamda dediğin gibi oldu demediği kalmadı zaten şu saatten sonra allah olsa tapmam ben sadece kendi psikolojime ve hayatıma odaklanmaya çalışıyorum inşallah oda başıma bela olmaz şuan askerde 1 ayı kaldı bitmesine

düşünme şeklini değiştirip başka olarlara durumlara odaklanırsan daha iyi olacağını düşünüyorum
umarım herşey iyi olur senin için
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz için herşey güzel olur hanımlar bugün sayenizde biraz daha mutlu, biraz daha umutlu uyuyorum :KK200:

Tamda dediğin gibi oldu demediği kalmadı zaten şu saatten sonra allah olsa tapmam ben sadece kendi psikolojime ve hayatıma odaklanmaya çalışıyorum inşallah oda başıma bela olmaz şuan askerde 1 ayı kaldı bitmesine
Uzaklaştırma kararı falan aldır sakın altta kalma susup bekleme canım
Sen sustukça o daha fazla hakimiyet kurmaya çalışır üzerinde

Uzaklaştırma kararı falan aldır sakın altta kalma susup bekleme canım
Sen sustukça o daha fazla hakimiyet kurmaya çalışır üzerinde
Bu sefer de yaşadığımız açığa çıkar diye korkuyorum o yüzden şuanlık bana ulaşmaması için her yolu kapatıyorum inşallah bu 1 aylık süreçte başkasını bulur da benden tamamen kopar artık gerçekten gözümde bile değil

Bu sefer de yaşadığımız açığa çıkar diye korkuyorum o yüzden şuanlık bana ulaşmaması için her yolu kapatıyorum inşallah bu 1 aylık süreçte başkasını bulur da benden tamamen kopar artık gerçekten gözümde bile değil
Yaşadıklarınızı kimse açığa çıkaramaz,iftira atıyor dersin,gerekirse dava açarsın.
Sen sorun yapma sahipsiz değilsin illaki annen baban vardır

Yaşadıklarınızı kimse açığa çıkaramaz,iftira atıyor dersin,gerekirse dava açarsın.
Sen sorun yapma sahipsiz değilsin illaki annen baban vardır
Çıkartır elbet elinde delil vardır ben kafasızım işte hiç aklımın ucundan geçmedi bunları yaşayacağımız. annem babam tabiki var en büyük korkum zaten ailem ve onları hayal kırıklığına uğratmak. Geçen babamı aramış babamda kızımdan uzak dur deyince elinden geleni ardına koyma demiş küfretmiş babam zaten asker emeklisi elinde kalacak bigün. İyice çileden çıktı sadece durulmasını bekliyorum şuan inşallah bırakır bu işin peşini

Çıkartır elbet elinde delil vardır ben kafasızım işte hiç aklımın ucundan geçmedi bunları yaşayacağımız. annem babam tabiki var en büyük korkum zaten ailem ve onları hayal kırıklığına uğratmak. Geçen babamı aramış babamda kızımdan uzak dur deyince elinden geleni ardına koyma demiş küfretmiş babam zaten asker emeklisi elinde kalacak bigün. İyice çileden çıktı sadece durulmasını bekliyorum şuan inşallah bırakır bu işin peşini
Ailene annene babana ulaşabileceği her yerden engsllesen olmaz mı? Birşey yapamaz ailen muhafazakar ailelerden mi?

Ailene annene babana ulaşabileceği her yerden engsllesen olmaz mı? Birşey yapamaz ailen muhafazakar ailelerden mi?
Engellesem bile farklı numaralardan arıyor. Annem açmıyordu en son, bu sefer farklı numaradan aramış açmış. Ulaşmanın bir yolunu buluyor.
Evet bu konuda çok sıkılar öğrenmeleri durumunda gerçekten ne yaparlar kestiremiyorum öldürecek kadar sapkın değiller ama beni süründürecekleri kesin. Ben ondan da korkmuyorum tek korkum aileme mahçup olmak, onları üzmek, kızlarının yaptığı hatadan kaynaklı kendilerini yıpratmalarını istemiyorum. Özellikle de böyle bir şerefsizin karşısında

neden kendinizi bunlarla etiketliyorsunuz ki?

bence gayet aklı başında normal birisiniz öyle olmasa bunu kafanıza takmazdınız en basitinden. kendinizi eksik görmeyi bırakın yarın öbür gün hangimiz ne hastalığına sahip olacağız bilmiyoruz.

dedem tansiyon şeker hastasıydı 100 yaşını geçmişti vefat ettiğinde (kalçasını kırdı) yani artık tıp çok ilerledi bipolarsınız mesela ilaçlarınızı düzgün kullanırsanız sorun olmaz şu an okb olmayan insan kalmadı nerdeyse ciddiye bile almadım e tansiyon yaşam değişikliği esas olan bi hastalık dikkatli beslenir ilacınızı alırsanız bunda da bi sıkıntı yok.

özgüven eksikliğiniz olmuş dediğiniz gibi terapi alın derim böyle kronik hastalıklar bazen baş etmesi zor geliyor insanlara ama düşünün şu an aidsliler bile ilaç alarak uzun ömürlerince yaşayabiliyorlar gayet normal bir şekilde.

hayattan keyif almanız hayatı dolu dolu yaşamanız için engel değil bunlar. siz de hepimiz kadar değerlisiniz.

okumadıysanız david burns iyi hissetmek kitabını tavsiye ederim algılarınızı düzelteceğine inanıyorum.

neden kendinizi bunlarla etiketliyorsunuz ki?

bence gayet aklı başında normal birisiniz öyle olmasa bunu kafanıza takmazdınız en basitinden. kendinizi eksik görmeyi bırakın yarın öbür gün hangimiz ne hastalığına sahip olacağız bilmiyoruz.

dedem tansiyon şeker hastasıydı 100 yaşını geçmişti vefat ettiğinde (kalçasını kırdı) yani artık tıp çok ilerledi bipolarsınız mesela ilaçlarınızı düzgün kullanırsanız sorun olmaz şu an okb olmayan insan kalmadı nerdeyse ciddiye bile almadım e tansiyon yaşam değişikliği esas olan bi hastalık dikkatli beslenir ilacınızı alırsanız bunda da bi sıkıntı yok.

özgüven eksikliğiniz olmuş dediğiniz gibi terapi alın derim böyle kronik hastalıklar bazen baş etmesi zor geliyor insanlara ama düşünün şu an aidsliler bile ilaç alarak uzun ömürlerince yaşayabiliyorlar gayet normal bir şekilde.

hayattan keyif almanız hayatı dolu dolu yaşamanız için engel değil bunlar. siz de hepimiz kadar değerlisiniz.

okumadıysanız david burns iyi hissetmek kitabını tavsiye ederim algılarınızı düzelteceğine inanıyorum.
Normalde güçlü bir insanım yani yavaş dibe batıp hızlı çıkarım.
Ama biraz fazla üst üste geldi herşey bu yüzden yavaş yavaş yüzeye çıkabiliyorum.
Yorumunuzu gerçekten çok beğendim bu tarz konuşmalar bende daha fazla farkındalık yaratıyor çünkü nötr bir şekilde dışarıdan insanların ne düşündüğünü bilmek özellikle sizin gibi olumlu yöndeyse emin olun hayatıma bir artı da siz katıyorsunuz.
Kitap okumayı severim tavsiyeniz için teşekkür ederim mutlaka okuyacam.
Sadece önümdeki 1 yılı atlatmam gerekiyor benim.
Hem yaşadıklarımı unutabilmek hemde o kişinin bana zarar vermeyeceğinden emin olup derin bir nefes alabilmek için.

Normalde güçlü bir insanım yani yavaş dibe batıp hızlı çıkarım.
Ama biraz fazla üst üste geldi herşey bu yüzden yavaş yavaş yüzeye çıkabiliyorum.
Yorumunuzu gerçekten çok beğendim bu tarz konuşmalar bende daha fazla farkındalık yaratıyor çünkü nötr bir şekilde dışarıdan insanların ne düşündüğünü bilmek özellikle sizin gibi olumlu yöndeyse emin olun hayatıma bir artı da siz katıyorsunuz.
Kitap okumayı severim tavsiyeniz için teşekkür ederim mutlaka okuyacam.
Sadece önümdeki 1 yılı atlatmam gerekiyor benim.
Hem yaşadıklarımı unutabilmek hemde o kişinin bana zarar vermeyeceğinden emin olup derin bir nefes alabilmek için.

aradaki sayfaları okumadım sizi rahatsız eden biri varsa -eğer iyi ise aranız- ailenize sarılın derim. insanın arkasında ailesi varsa gerisi yalan.

zorluğunuzun sebebini bilmiyorum ama insan göze aldığını atlatıyor ben de kendi adıma zor bir dönemden geçiyorum zorluklardan büyüyüp gelişerek çıktığımız sürece bence zorluklar da güzel :)

dediğim kitapta hastalıklar için bir bölüm de var mutlaka okuyun özgüveninize çok iyi geleceğine inanıyorum :)

ben teşekkür ederim bu arada iyi forumlar:)

aradaki sayfaları okumadım sizi rahatsız eden biri varsa -eğer iyi ise aranız- ailenize sarılın derim. insanın arkasında ailesi varsa gerisi yalan.

zorluğunuzun sebebini bilmiyorum ama insan göze aldığını atlatıyor ben de kendi adıma zor bir dönemden geçiyorum zorluklardan büyüyüp gelişerek çıktığımız sürece bence zorluklar da güzel :)

dediğim kitapta hastalıklar için bir bölüm de var mutlaka okuyun özgüveninize çok iyi geleceğine inanıyorum :)

ben teşekkür ederim bu arada iyi forumlar:)
İnşallah hepimizin hayatındaki bu zor dönemlerin yerini güzelliklere bırakacak günler yaşarız :)
Sizede iyi formlar Hoppa

Engellesem bile farklı numaralardan arıyor. Annem açmıyordu en son, bu sefer farklı numaradan aramış açmış. Ulaşmanın bir yolunu buluyor.
Evet bu konuda çok sıkılar öğrenmeleri durumunda gerçekten ne yaparlar kestiremiyorum öldürecek kadar sapkın değiller ama beni süründürecekleri kesin. Ben ondan da korkmuyorum tek korkum aileme mahçup olmak, onları üzmek, kızlarının yaptığı hatadan kaynaklı kendilerini yıpratmalarını istemiyorum. Özellikle de böyle bir şerefsizin karşısında
Tabi sende haklısın yorum yapamayacağım. Allah yardımcın olsun arkadaşım ne diyeyim ama sakın boyun eğme gerekirse hakkında dava aç gözünü korkut ne olursa olsun ilişki yaşamak utanılacak birşey değil.

Boyle kizlarin konularini okuyunca kizim icin endiseleniyorum 🙁 Ne yani simdi yasadigi anlik bir iliskiden oturu, sirf bakireligini kaybetti diye bu kadar dipleri yasayacak ve ben hicbirini bilmeyecek miyim 🙁 Sanirim kizimi namusu bacak arasinda arayan bu igrenc toplum baskisindan uzak tutmaliyim. Evladim o benim. Onun ici acisa benim cigerim yanar. Kalbim parcalanir. Anne babaniz kizsa da siz evlatsiniz. Lutfen korkmayin sinmeyin. Ailenize sarilin. Dunyanin sonu degil. Sevdiniz ve istediniz. Hata olarak goruyosan bunu saygi duyarim. Ama hicbirsey senden kiymetli degil ki 🙁
Yani anlamiyorum ben bu olayi. Esim muhafazakar diye tabir edebilecegimiz biri. Hassastir dini meselelerde. Ama biz evlilik oncesi imam nikahi yaptirmamistik.
" Ne olursa olsun nefis bu. Biseyler yasarsak belki ilerde pisman olursun. Kelle koltukta calisiyorum ben. Bana bisey olursa biz evlenmeden, seni pismanliginla birakamam." demisti bana. Pisman olmam len dediysem de dinletemedim 😊 Saygi duydum ona. Ne sevgiliyken ne nisanliyken bakire misin diye de sormadi. Ve benim kanamam bile olmamisti bakire olmama ragmen. Umrunda bile olmadi. Bakmadi bile kan var mi yok mu diye. Simdi bir kizimiz var. Umarim babasi gibi bir adamla evlenir.

Bende evlilikten önce olmasın diye düşünenlerdenim. Sevmişsin güvenmişsin eşim diye görmüşsün. Yanlışı o yapmış. Hem ilişkiye girip hakaret eden utansın çekinsin. Yaşadıklarımız bizi olgunlaştırır akıllandırır. Rabbime inancım sonsuz ama bu zamanda maalesef imam nikahı tek başına yetersiz biliyorsun artık. Kendi değerini bil. Hiçkimse seni ezemez. Onun demesine göre seni kimse almazsa sen tek başınamı yaptın. Kendinisini aklayamaz. Sana yanlış olan ona doğru olmuyor. Şu erkeklerin kendini aklamasını kabul edemiyorum. Ne olduysa oldu yaşandı bitti geçti. Bundan sonrasına bak. Kendini değersiz görme. Bugünlerde geçecek güzel düşün güzel bak güzelliklerle dolu olsun yarınların.

Evlenmek için seçtiğiniz adam hata olabilir ama yaşadığınız şeyi bile isteye yaşadıysanız hata değildir. Bunu sorun edecek erkeklerden uzak durun zaten.
Hayatıma giren hiçbir erkek bunu sormadı, soramaz da zaten. Bunu soracak kafadaki insanı hayatıma almam.
Siz yaşadıklarınızın arkasında durursanız kimse bunu sorgulamaya da sizi buradan vurmaya da cesaret edemez.

Back
X