bana umut olun lütfennn

selamm herkessee tüp bebek için basvurduk gereken evraklar tamm hastaneden haber bekliyoruz malum devlet hastanesi bi iki ay içerisinde döneriz dediler ilk tüp bebek denemm olacakk allahım yardımcımız olsun insallaah

hayırlı olsun canım gelişmeleri paylaşalım

Hikayem biraz uzun gibi, kısaca özetliyeyim. 8 senelik evliyiz. 3 kez başarısız tüp denememiz oldu, her şey yolunda görünüyordu, bir türlü pozitifi göremedik. Sonra 4.denemede üçüzlere hamile kaldım, biri gelişmedi, birinin 7.haftada kalbi durdu, biri 18 haftalık suyu geldiği için suni doğumla kayb ettim. Bnların hepsi 1 yıl içinde olmştu. Sonra yine devam ettim, zira bebek istiyorsam hiç bir bunalıma, umutsuzluğa yer olmamalıydı. Kötü pisikolojiyi tam üstümden atamamış olsam da 3 ay sonra donmuşları denedik, yine sonuç olumsuz. Sonra hastaneyi değiştirdik, rahimde sorun varmış (bebekten sonra parça kaldığı için kürtaj olmuştum, yapışıklık oluşmuş). Histereskopi yapıldı, 6.deneme daha bir umutlu tedaviye başladım. Yine her şey güzel gidiyordu derken, rahim kalınlığı sınırda kaldı. Çok ince değiıdi, ancak esksi kadar iyi de değildi. Çok kaliteli iki embrio transfer edildi, test gününe kadar her türlü belirti yaşıyordum. Geldi sonuç neqatif. Çok garip duygulardı. Ağlayamıyordum bile. Dugularımın içinde hapis olmuş gibiydim. O kadar kaliteli embriolar, en iyi hastanede de tutmadı. Umutsuzluk için yeteri kadar yaşamıştım. Arada ben mi fazla direniyorum diye düşünmeden edemiyordum. Ancak vaz geçmek niyetim de yoktu. Değil vaz geçmek, ertelemek bile zor geliyordu. Dondurulmuş embriolarımız vardı, ilk kez uzunbir ara verip 5 ay sonra onları denedik. Olmayacağından emindim. Ya tedavi iptal olacak (doğal takip olduğu için her an iptal ola bilirdi, hem de rahim kalınlığı yine sınırdaydı ve bunun için ilaç kullanmıyordum). Stress yok denilecekkadar azdı. Nasıl olsa bir ay sonraya erteleneceğinden emindim. O yüzden kafam çok rahat idi. Sonra o tedaviyle transfer gerçekleşti. Transfer öncesinin rahatlığı devam ediyordu. 6.günün akşamı evde test yaptım, inanamadım. İkinci çizgi görünüyordu. 9.gün kan verdim, çok yüksek değer çıktı (698). Çok büyük ihtimalle ikizdi. Şimdi 13.haftamızdayız. Eskide yaşananlar hala korkularımın olmasına sebep ola bilir. Ancak bildiğim bir şey var ki, her deneme ola bileceği ihtimalini de getiriyor. 7.deneme 2 gebelik. Yaşıma, oluşan embriolara göre çok düşük bir yüzde. Ancak devam etmeseydim, baştan ve temelli mağlup olurdum.

Tüm yaşadıklarım iki sene içerisinde oldu. Daha önceki 6 sene maddi ve olduğumuz yer açısından bizim için kayıp yıllar oldu. Sorunumuz erkek inferlitesi. Bu sefer mutlu sonu yakalayacağımızı umut ediyorum.

Unutulmaması gereken bir şey var. Bu yola çıktıysak çok güçlü olmalıyız. Çünki iş hamile kalmakla bitmiyor. Asıl stress ve endişeler ondan sonra başlıyor. Başarılı olmak için maksimum güçlü olmaya ihtiyacımız var. Hem de erkeklerin kaprislerini taşıyacağımızı da göz onünde bulundurarak. Çünki onlar genellikle daha zayıf ve daha tez pes eden bir yapıya sahip oluyorlar. Biz güçlü olalım ki, başarma ihtimalimiz de olsun. Pes edersek, kayb ederiz. Uzun oldu ama içimden paylaşmak geldi.

senin için zorlu bi sureç olmus tatlım ama ne olursa olsun guzel sonu yakalamışşın bende olacagından emin olsam onlarca denemeye hazırım ama tutmayacak dusuncesi içimi yıyıp bitiriyo.sen yapı olarak galiba guçlu karaktersin zira bebeklerini hissetmişken kaybetmen ardından pes etmeden devam etmen bana güç verdi şimdiden tebrik ederim seni.gelişmeleri paylaşaım

hayırlı olsun canım, inşallah sonu bebişli olur. rabbim yardımcınız olsun bu yolda

amin canım insaallahh ilk denemeden umudum yok ama bi şekilde bu yolabaslamak gerekior artık 5.5 sene oldu sonu güzel olur insaallah allahım hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze

hayırlı olsun canım gelişmeleri paylaşalım

amin canımm insaallahh hayırlı olurr tabipaylasırım

Merabalar bende tup bebek yaptirdim zor zamanlar atlatiyorsun ama insallah sonunda degiyor 7haftalik hamileyim ikizlerime yimurtalarim topladi ohs oldum fazla yumurta olustu siskinlik agrilar sonra o suyu topladilar bidahaki ay Transfer yapildi tek trasfer edildi aalhim cok buyuk ikiz oldu sunu anladimki en onemli sey kendini rahat birakmakmis dusunmemeye calismak allahim yazdiysa nasip ettiyse oluyor birde tabiki doktor ve gidilen hastane cok onemli benim doktorum bana hep moral verdi hep destek oldu hep olumlu yaklasyi allahım ugrasan cabalayan herkese nasip etsin

CANIM HAYIRLI OLSUN HANGİ HASTANEDE YAPTIRDIN BİDE KAFANA TAKMADAN NASIL OLDUKI NASIL ÇIKARDIN AKLINDAN BİZEDE ANLATSANA
DUA ET BİZE

ilk denemende hamiş kjalman buyuk şans.tebrik ederim seni.ben ikinci denemem için ii bi dk arıyorum bakalım bizde senin gibi mutlu sona ulaşalım inşşş
dua et bize
Bu zorlu süreci bildigimden her fırsatta bizim gibiler için dua ediyorum canım. Sen en kısa zamanda tedavine başla ve kaygılanmayı bırak dualarım seninle.

senin için zorlu bi sureç olmus tatlım ama ne olursa olsun guzel sonu yakalamışşın bende olacagından emin olsam onlarca denemeye hazırım ama tutmayacak dusuncesi içimi yıyıp bitiriyo.sen yapı olarak galiba guçlu karaktersin zira bebeklerini hissetmişken kaybetmen ardından pes etmeden devam etmen bana güç verdi şimdiden tebrik ederim seni.gelişmeleri paylaşaım

Olacağından asla emin olamazsın. Çünki kaderde ne yazıldığını kimse bilemez. Ancak vaz geçersen kayıp ettiğinden emin ola bilirsin (gerçi her türlü mucizeye de şahit oldum). Her sefer yola başladığımızda bizde de korkular tabii ki, oluyor. 5 kez neqatif almak kolay değil. Her seferinde bu sefer olmaması için sebep yok diye düşün. Nasıl olmama ihtimali varsa, olma ihtimali de var. Ne yazık ki, biz hep bardağın boş tarafına bakıyoruz.

Son tedavimde tutunacağına hiç umudum yoktu (gerçi kötü de düşünmüyordum). Çümki taze tedavimde kullanılan embriolar ideal embriolar idi, hatta embriolog resmine bakınca hiç gebelik olmadığına inanamadı. Bu sefer kullanılanlarsa dondurulmuş olduğu için daha solgun görünüyorlardı. Biri daha çabuk toparlanmıştı, diğeri tam açılmamıştı. Çok şükür ikisi de tuttu. Demek istediğim korkularına yenilip zaman kayb etme. Kadın için zaman çok değerli. Eğer maddi gücünüz yetiyorsa kaç kere neqatif alırsan al, asla pes etme. Doktorlar bu işin peşini bırakın diyene kadar sakın bırakmayın.

Olacağından asla emin olamazsın. Çünki kaderde ne yazıldığını kimse bilemez. Ancak vaz geçersen kayıp ettiğinden emin ola bilirsin (gerçi her türlü mucizeye de şahit oldum). Her sefer yola başladığımızda bizde de korkular tabii ki, oluyor. 5 kez neqatif almak kolay değil. Her seferinde bu sefer olmaması için sebep yok diye düşün. Nasıl olmama ihtimali varsa, olma ihtimali de var. Ne yazık ki, biz hep bardağın boş tarafına bakıyoruz.

Son tedavimde tutunacağına hiç umudum yoktu (gerçi kötü de düşünmüyordum). Çümki taze tedavimde kullanılan embriolar ideal embriolar idi, hatta embriolog resmine bakınca hiç gebelik olmadığına inanamadı. Bu sefer kullanılanlarsa dondurulmuş olduğu için daha solgun görünüyorlardı. Biri daha çabuk toparlanmıştı, diğeri tam açılmamıştı. Çok şükür ikisi de tuttu. Demek istediğim korkularına yenilip zaman kayb etme. Kadın için zaman çok değerli. Eğer maddi gücünüz yetiyorsa kaç kere neqatif alırsan al, asla pes etme. Doktorlar bu işin peşini bırakın diyene kadar sakın bırakmayın

haklısın .yazdıkların oyle hayatın içindendi.tekrar tekrar denemk istiyorum bende inş burdan bende bigun haykırıcam hamişim die.bende birilerine umutolucam pes etmeyin dıe.dualarını bekliyorum

Allah razı olsun canım bana umut oldun.nebileyim 2 olumsuz sonuç olunca sanki bundan sonra hep öyle olacakmış gibi geliyor.tedaviler insanı yıpratıyor.dualarınızı eksik etmeyın inş.bende birgün sizin gibi başkalarına umut olan cümleler yazarım bebegım kucagımda.
Inşallah canım Rabbım gonlune gore versin. Olumlu sonucunu bekliyorum pozitifi görünce haber vermeyi unutma

selamm herkessee tüp bebek için basvurduk gereken evraklar tamm hastaneden haber bekliyoruz malum devlet hastanesi bi iki ay içerisinde döneriz dediler ilk tüp bebek denemm olacakk allahım yardımcımız olsun insallaah

allah yardımcın olsun canım guzel haberlerini paylaşalım

Merabalar bende tup bebek yaptirdim zor zamanlar atlatiyorsun ama insallah sonunda degiyor 7haftalik hamileyim ikizlerime yimurtalarim topladi ohs oldum fazla yumurta olustu siskinlik agrilar sonra o suyu topladilar bidahaki ay Transfer yapildi tek trasfer edildi aalhim cok buyuk ikiz oldu sunu anladimki en onemli sey kendini rahat birakmakmis dusunmemeye calismak allahim yazdiysa nasip ettiyse oluyor birde tabiki doktor ve gidilen hastane cok onemli benim doktorum bana hep moral verdi hep destek oldu hep olumlu yaklasyi allahım ugrasan cabalayan herkese nasip etsin

amin canım bebişlerin hayırlı olsun allahım bizede nasip etsin tez zamanda inş

amin canım bebişlerin hayırlı olsun allahım bizede nasip etsin tez zamanda inş

merhabalar banada senın gıbı cocugun olmaz dedıler tup bebekle bıle belkı zor dedıler allaha sukur bak ıkıncı oğluma hamıleyım hayırlısı ıle bırıncısı canını sıkma kılon varsa vermeye calıs derım sana doğru doktoru ve dogru ılacları kullanırsan rahatlıkla sonuc alabılırsın sormak ıstedıgın bıse olursa ozelden yazarsın pek takıp edemıyorum cunku

Inşallah canım Rabbım gonlune gore versin. Olumlu sonucunu bekliyorum pozitifi görünce haber vermeyi unutma

inş.canımya hele bi o gunu görürsek hayırlısıyla sevinçle paylaşacagım inş.sizlerle..bende burdaki arkadaşlardan olumlu sonuçlarını bekliyorum inş.çünkü olumlu sonuçlar bize umut oluyor.

slm kızlar.evliliğimin 3.yılını doldurmak üzereyim ve evlendim evleneli hep cocuk istedim.1.yılımda pko hastalıgıyla yuz yuze geldim ve hala cocugum yokkk.
klomen ,çatlatma ignesi,seker hapları ,gonal f,artık kitabını yazıcam bu ve bi çok ilaçların ama tık yok.
rahim agzı filmimde tertemiz,eşimdede bi rahatsızlık yok.
ama ne varki çocukta yok:KK43:
aşılama yaptırmama gerek olmadıgını ve tüp bebek yaptırmam gerektigini soyledi dk ve bende istanbul hisar hastanesinde birgül hocaya tedaviye başladım ve ilk denemem de negatiffffffffff
suan oylece bekliyorum evde sagon kurune baslayalım dedik ama tadı o kadar kötükü ilkini bile içemedim.
sadece dua ediyorum tekrar tüp bebek denemelimiyim bilmiyorum
benim durumda olanlar ve hamiş kalanlar
BANA UMUT OLUN LÜTFENNNN
mrb canım bir sayfada gördüm hisar birgül hanımda tedavi olmuşsun bende haziran 2014 te birgül hanımda tedavi olmuştum ama birgül hanım 1 ay sonra hastaneden ayrıldı ve yerine zeki diye bir hoca geldi. benim birgül hanımda tuttu ama kalp atımı duyulamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah yardımcımız olsun ben mart 2015 teki adetimle medicana ömer hocada 2.tedavime başlıyorum Allah hayırlısını versin inşallah sende biran önce kavuşursun inşllah

mrb canım bir sayfada gördüm hisar birgül hanımda tedavi olmuşsun bende haziran 2014 te birgül hanımda tedavi olmuştum ama birgül hanım 1 ay sonra hastaneden ayrıldı ve yerine zeki diye bir hoca geldi. benim birgül hanımda tuttu ama kalp atımı duyulamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Allah yardımcımız olsun ben mart 2015 teki adetimle medicana ömer hocada 2.tedavime başlıyorum Allah hayırlısını versin inşallah sende biran önce kavuşursun inşllah

canım benim dogru b,irgül hanımda tedavi oldum ama malesef negatif.hastaneden ayrılıgını duydum yerine gelen dr genc bir dr hastaneden memnundum cok guzel bır hastane tup bebek bölümü mükemmel ama işte nasip degilmiş.bende ikinci denemem için nihayet cesaret topladım.bende hastane arastırmalarına girdim yeniden soylediğin dr ve hastane nasıl arastırdınmı medicana bide senin rahatsızlıgın nedir.cvp için cok sagol.inş sende kavusursun bebegine

Back
X