Bana Uygun bi diyet nasıl olur ki ?? (kan şekerii :S )

sana bir tavsiye, burdakiler seni oldurmeden git, ne demek ya boy 1.70 kilo 59, hanimefendi sisman sayiyor kendini biz ne yapalim?

önce bi endokrinoloji uzmanına ve diyetisyene git
reaktif hipoglisemin varsa şeker yememen gerekiyo tam tersi, çünkü sen şeker yedikçe şekerin düşer
ooff nasıl anlatayım
doktora git yani :)

şeker ihtiyacını meyveden karşılamayı dene ben öyle yapmaya çalışıyorum önceden ben de sen gibiydim şekerim düştü diyip dünya tatlı yiyyodum meyve nerdeyse hiç yemezdim şimdi tam tersi yapıyorum ve faydasını görüyorum

ablacım ne diyeti Allah aşkına, boyunda kilonda yerinde. bence kilo almamaya dikkat et. Aburcubur, cola ,şeker,ekmek vb. mümkün olduğunca az tüket bol sebze meyve ye...

ablacım ne diyeti Allah aşkına, boyunda kilonda yerinde. bence kilo almamaya dikkat et. Aburcubur, cola ,şeker,ekmek vb. mümkün olduğunca az tüket bol sebze meyve ye...

katılıyorum .. :81:

glisemik indeksi düşük olan yiyecekleri tercih et, barbunya mercimek elma portakal gibi mesela.
yüksek olanları tüketirsen seni daha çabuk acıktırır, şekerini daha çabuk düşürürler bunlar da pirinç, beyaz ekmek, karpuz, mısır, patates gibi...

ama bence de boyuna göre kilon iyi. diyet yerine biraz spor yapsan çok daha güzel olur.

sana bir tavsiye, burdakiler seni oldurmeden git, ne demek ya boy 1.70 kilo 59, hanimefendi sisman sayiyor kendini biz ne yapalim?
ama işte öyle olmuyo kii :) ya ben cidden kendimi kötü hissettiğim için böyleee.. abartılacak bişey yok ama inanın çok üzülüyorumm .. çevremdekiler de öyle diyor ,ama ailede durum farklıı Teşekkürler herkesee .. Sporr yapmam gerekk kesinliklee!

merhabalar .şeker düşüklügün varsa kesinlikle şekerli şeylerden uzak durmalsın. gl endeksi yanı kanşekerine göre beslenmelisin bu hem şeker istegini alır hemde kilo verdirir sana ... eger diyet yapmakda istiyorsan montignacı öneririm kanşekeri degerlerine göre bir besleme . saglıklı beslenme . klolarından kurtulmakda cabası .

hemen araştırıyorum.. teşekkürlerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…