Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerYok filmi esim ariyor aslinda. :) Ki zaten önümüzdeki haftaya kadar izleyemem bulsa da. :)
Ikimizin de anlamasi icin ingilizce altyazi lazim evet. Altyazi bulmada problem olmaz da filmi bulamadim.
Ama belki esim bulur. :)
2 makale bitirdim bak bir yandan ödevime odakliyim yani
4 nasil begenip begenmedigini yaz öyleyse :)
Yok filmi esim ariyor aslinda. :) Ki zaten önümüzdeki haftaya kadar izleyemem bulsa da. :)
Ikimizin de anlamasi icin ingilizce altyazi lazim evet. Altyazi bulmada problem olmaz da filmi bulamadim.
Lambım Türkçe dublaj bolca mevcut..Türkçe dublaj indir, ingilizce alt yazısını yükle gitsin![]()
Yok filmi esim ariyor aslinda. :) Ki zaten önümüzdeki haftaya kadar izleyemem bulsa da. :)
Ayıptır söylemesi şişko olsam da azcık pratiğimdir![]()
Filmi ben buldum bi sitede hatta 1 ve 2 bir arada 4.56 gb diyor
Hd olarak 2 filmde 13.11 gb
ipman 1 ve 2
Biraz daha al bakalım kalıyormu pratiklik görürüm ben seni
Bu akşamda burayı katletmeyelim bu arada![]()
![]()
![]()
![]()
Abooo o ne sedo, yarına iner artık..
Alma, aldıkça sıra sana gelecek deyip çıkıyorum güzel lambomun topiciğinden![]()
Lambım Türkçe dublaj bolca mevcut..Türkçe dublaj indir, ingilizce alt yazısını yükle gitsin![]()
Lambcım epey baktım ama download seçeneği dışında bulamadım bende :26:
Birde sen bir mesajı iki kez beğenmeyi nasıl başardın ayıptır sorması :))
Link yolladım dediğim gibi o site bana çok yardımcı oluyor film konusunda 250 gb lık indirme yapmışım sadece o siteden![]()
Bende anlamadım canım nasıl bir sinerji varsa aramızda
30.11.2013 21:49 tarihli mesajıma bak bu konudaki
30
Inanamadim gözlerime! :) Kazen`e sormak lazim bu konuyu. :) Benden baska bir Lambrusco mu var bu sitede?
Teknoloji kurbani olmus bence mesajimiz.![]()