sen şimdi o işe yeni başlamış bekar bir kızsın..yeni olduğun için arkadaş, çevre, iş anlamında henüz boşluklarını dolduramamışsın..bu adamda yeni olmanı kullanmış sanmış ki, boşluktan sen teklifine hemen atlayacaksın kabul edeceksin..ama öle olmayınca gururdan seni üzmek için üzmeye çalışmış..altını çiziyorum bu adam seni üzmek için üzüyor..yani onun davranışları seni üzdüğünden değil adam sen üzül diye konuşuyor bütün lafları.. ''bana uygun olmadığını anladım' vs..' bu lafları sindiremiyorsun çünkü hakettiğin için duymuyorsun bu lafları..
yalnız anladığım kadarıyla bazı duyguların oluşmuş ona karşı ..olsun..henüz başındasın..lütfen gözünü dört aç.. senin üzüldüğünü gördükçe içinde başarı nidaları atıyor...arkadaş kalma çabası içine girmeni de çok saçma buldum ...bırak ne hali varsa görsün... karşısında neşeli ve keyifli görünmeyi unutma ...
Hiç karşılaşmadık onların odasına asla uğramıyorum msnden beni engellemiş olmalı ordada rastlaşmıyoruz.Ortak arkadaşlarımız var olayı bilmiyorlar hala evlenecek kız arayışı içerisinde bu demek oluyorki hiç umursanmıyorum.İşime gücüme bakıyorum küçük düşmemi unutmaya çalışıyorum