bana vurdu

hanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
206
0
46
- Yurtdışı
eski konularimi bilenler bilir esimle sorunlarim var
depresyondayim ilac aliyorum
bugun esimle yine disari ciktik alisveris merkezinde onu duymadim gel birseye bakalim diyormus hizlica yuruyup sinirlenip disari cikti pesinden gittim oglumda yanimizda herkesin icinde yine asagilamalar bagirmalar cagirmalar duymadim diyorum inanmiyor arabaya bindik kavgamiz buyudu o bana bagiriyor ben ona dedim " okumakla adam olunmuyor egitim cehaleti alir esseklik baki kalir dedim" agzima dogru birtane gecirdi dudagim patladi ilk kez bana vurdu canim yanmadi ama yuregim kanadi. sonra da herzaman ki gibi yine kendini savunmaya devam etti iste ben ona hakaret ediyormusum vs..ama onun soyledigi sozler hic dusunmuyor bana seni arzulamiyorum arzulamam icin sevmem lazim vs gibi birsuru sey soyluyor hergun hergun biktim artik duzelir diye bekliyorum duzelmez demi boyle adamlar duzelirmi ah bir ayrilabilsem.....

Böyle bir adamın yanında ruhen sağlıklı kalmak mümkün mü?!

Ne işin var halen o mobidiğin yanında?! Daha neyi düşünüyorsun arkadaşım...

Yerinizde olsam çoktan darp raporu almıştım. Hatta daha öncesinden yolumu ayırmıştım...

Ayrıca;ilişkilerdeki en büyük yanılgı eşlerin değiştirebileceğinizi düşünmek...

canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :(

ama keşke sinirli anında o şekilde bir hakaret etmeseydin eşine karşı.. zaten agresif bir adam olduğunu biliyormuşsun, keşke üzerine gitmeseydin..

geçmiş konularının tümüne baktım. çocuğunla ilgilenmeyecek kadar uzaklaşmışsın hayattan.. zaten tedavi de görüyormuşsun.. eşin de bir uzman yardımı almalı bence.. ki senin tedavi sürecini baltalamasın bu şekilde..

Uzgunum duzelmiyorlar benimkisi disarda rezil etmeyi birakti AMA evde devam..:-(

ben evde rezil etmesine raziyim artik o raddeye geldim disarda asagilanmaktan azarlanmaktan biktim usandim kimselere anlatamiyorum bu durumumu oyle utaniyorum ki bittim kendime olan guvenim sifir
Böyle bir adamın yanında ruhen sağlıklı kalmak mümkün mü?!

Ne işin var halen o mobidiğin yanında?! Daha neyi düşünüyorsun arkadaşım...

Yerinizde olsam çoktan darp raporu almıştım. Hatta daha öncesinden yolumu ayırmıştım...

Ayrıca;ilişkilerdeki en büyük yanılgı eşlerin değiştirebileceğinizi düşünmek...

iste degisecek diye diye kendimden gidenler bazen olmek istiyorum ama oglum icin sabrediyorum

Neden ayrilamiyosunuz?

korkuyorum cesaretim yok tek basima yapabilirmiyim acaba.
esimin is durumu iyi cocugumu alabilir ben lise mezunuyum
daha dogrusu kendime hic guvenmiyorum
disardaki herkes bana zarar vericek bitek beni esim seviyor gibi dusuncelere giriyorum iste psikolojim bozuk ya

bu konuyu okurken benim içim nasıl sızladı ya Allah sabır versin diyorum ama siz bunları çekmek zorunda değilsiniz..

size ilk kez vurdu ve siz hala onun yanındasınız ayrılamıyorum diyorsunuz ama aynı zamanda bana tekrar vurabilirsin diyorsunuz.

olaya duygusal bakamıyorum kusura bakmayın, bu olaylar oluyor ve kadınlar susuyor o kadınlara yapılanlar bana yapılıyormuş gibi düşünüyorum..

kendi kendime kinleniyorum..

biliyorum bekara koca boşamak kolay diyeceksiniz ama size bu şekilde davranmasına izin vermeyin..

nasıl içim burkuldu ya Allah yardımcınız olsun

valla canım düzelmez.bende alış veriş merkezlerinde bu tarz sorunları tek biz yaşıyoruz zannediyorum.tek bildigim huylu huyundan vazgeçmez.

bekara karı boşamak kolaydır.
ilk zorlukta boşanıp kurtulmak kolay kalıp mücadele ederk onu kazanmak zordur hakkında en hayırlısı neyse o olsun,allah sana ve senin gibilere yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ondan hicbirsey istemiyorum ki birazcik sefkat huzur herkesin icinde tartisma veya bagirip cagirmamasi ama inadina yapiyor bana vurdugunda gidicem birakicam seni dedim aglayarak bana sen eziksin gidemessin birakamassin diyor dogru hakli oyle bir bagimlilik olusmus bende ki disardaki hayati evdeki hayatimdan tehlikeli goruyorum bu eziyeti cekyorum neyim ki ben birhic.....

keske keske gelip ozur dilese yanlis yaptim canini acittim istemeden oldu dese nerdeeee oyle ince dusunceli bir adam yaptigindan pismanlik duyacak benimkisi sadece hayallerden ibaret...

sadece okudum yuzumde anlamsz bi ifade oldu ne oldu anlamadm ama tek bildiğim içm acıyo kalbm yuregm sana tek bişey diye bilrm hayırlısı inş allah yar ve yardımcn olsun üzülme dayak geçer ama aşlamalar hiç geçmz ve o yara kalpte kalır dudsagn da gecer bana nasıl yapar düşncesi maf edr .

Kendiniz ve çocuğunuz için boşanın ondan. Korkarım kabuslarınız büyüyecek. Daha da çirkinleşecek herşey.
Peki şimdi eşiniz nerde ne yapıyor

Ben bana el kaldirdiginda karakola sikayet ettim rezil oldu insanlara 1 ay ailemde kaldim bende Lise mezunuyum kendine her zaman guvenin olsun Ben guveniy orum is yerimde cok mutlu olmadigim halde isimi birak miyorum,kurslara gidiyorum neden Hala cekiyorum daha 1 yil oldu evleneli duzelir diye duzelmezsede kendi bilir bende onceden ayrilamam diye dusunuyordum AMA 1-2 sene degil bir omur nasil gecer ?onu her haliyle Kabul edecegini dusunmesin

ben ondan hicbirsey istemiyorum ki birazcik sefkat huzur herkesin icinde tartisma veya bagirip cagirmamasi ama inadina yapiyor bana vurdugunda gidicem birakicam seni dedim aglayarak bana sen eziksin gidemessin birakamassin diyor dogru hakli oyle bir bagimlilik olusmus bende ki disardaki hayati evdeki hayatimdan tehlikeli goruyorum bu eziyeti cekyorum neyim ki ben birhic.....

keske keske gelip ozur dilese yanlis yaptim canini acittim istemeden oldu dese nerdeeee oyle ince dusunceli bir adam yaptigindan pismanlik duyacak benimkisi sadece hayallerden ibaret...

canım benim hanzacım gerçekten kendini çekip çıkarabilirsin o bataklıktan. bak bu evliliğin sonu iyi görünmüyor, elinde kucağında bebeğinle baba evine dönmek hoş görünmüyor ama bunun sonunda tamamen delirip akıl hastanesine gitmek de var.
bu adamın sana yaptığı şey çok kötü,psikolojini bozuyor,özgüvenini yıkıyor,sana kendini değersiz ve ezik hissettiriyor...
sen neyini değiştirirsen değiştir bu insan değişmez.
lütfen biran önce son konuşmanı yap boşanıcam diye.lütfen. şimdi de şiddete başlamış...

"seni arzulamıyorum,sevmiyorum" bir kadının kocasından duyabileceği en ağır sözlerdendir lütfen boşan lütfen.o bebeğin ruh sağlığı için.

Kendiniz ve çocuğunuz için boşanın ondan. Korkarım kabuslarınız büyüyecek. Daha da çirkinleşecek herşey.
Peki şimdi eşiniz nerde ne yapıyor

evde yok cekti gitti

sadece okudum yuzumde anlamsz bi ifade oldu ne oldu anlamadm ama tek bildiğim içm acıyo kalbm yuregm sana tek bişey diye bilrm hayırlısı inş allah yar ve yardımcn olsun üzülme dayak geçer ama aşlamalar hiç geçmz ve o yara kalpte kalır dudsagn da gecer bana nasıl yapar düşncesi maf edr .

evet dayak gecer gecicek kalbimdeki yaralar gecmez ve hergecen gun ustune yenileri ekleniyor yaralarimin sonunu gormuyorum birsey yapmak elimden gelmiyor kendimi cok aciz hissediyorum.

Ben bana el kaldirdiginda karakola sikayet ettim rezil oldu insanlara 1 ay ailemde kaldim bende Lise mezunuyum kendine her zaman guvenin olsun Ben guveniy orum is yerimde cok mutlu olmadigim halde isimi birak miyorum,kurslara gidiyorum neden Hala cekiyorum daha 1 yil oldu evleneli duzelir diye duzelmezsede kendi bilir bende onceden ayrilamam diye dusunuyordum AMA 1-2 sene degil bir omur nasil gecer ?onu her haliyle Kabul edecegini dusunmesin

ben cok utaniyorum hickimseye anlatamiyorum sanki suclu sebep benim yasananlara.ailemde bilmiyor anlatmiyorum.depresyonda oldugumu bile soylemedim onlara hicbiseyden haberleri yok.utaniyorum cok utaniyorum.

Arkadaşım öncelikle yaşadığın olay çok kötü kabul edilemez bir olay.Hele ki bu çocuğunun yanında gerçekleştiyse daha da dayanılmazdır eminim.Eşinden ayrılmama isteğini anlıyorum.Maddi açıdan olaya bakıyorsun belki ama bence çalışan olsun çalışmayan olsun yalnız kalmanın "y" si karşımıza çıksın hemen korkup kürkçü dükkanın kapısında içeriye girmek için beklerken buluyoruz kendimizi.Yaşadıklarını tam anlamıyla bilemeyiz tabiki.Boşanma konusunda da aynı şekilde karar senin.Ama yazdıklarından bir şey dikkatimi çekti."Psikolojim bozuk ya ....." diye bir cümle kurmuşsun bak farkındasın bir şeylerin bozuk olduğunun ama kendini bırakmışsın.Depresyon ve bunalım ya da her neyse ilaçla şunla bunla geçmez bence "farkındalık" önemli. bu da sende var arkadaşım.kendini topla, duruşunu belli et, sen kimseye muhtaç değilsin seni tek seven eşinde değil ayrıca.çok değerlisin en başta kendin için sonra yavrun için.

Back
X