Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardııııımmmmm :(

Bakma öyle dediklerine hiç alakası yok :1:
Yok kız kimse bakmıyor emin ol :1: Ama insan kendi rahatsız oluyorsa daha kötü tabi.

şuanda siyah saça kendımı alıştırıyorum. "siyah güzeldir bahar asil durur kadını asl gösterir. siyah iyidir siyah" diye.

o kadar bozukki moralim. kendimi gamsızlığa vuruyorum şuan. yan tarafımdaki bakkal kızım saçını çamaşır suyuna mı bastın dedi :27:

şuanda siyah saça kendımı alıştırıyorum. "siyah güzeldir bahar asil durur kadını asl gösterir. siyah iyidir siyah" diye.

o kadar bozukki moralim. kendimi gamsızlığa vuruyorum şuan. yan tarafımdaki bakkal kızım saçını çamaşır suyuna mı bastın dedi :27:

Eheheh boşver canım başkalarının ne dediğini. Hiç umursama.

maddi sıkıntılarımızı atlatırsak düşünüyoruz. evlenelide 1 yıl olacak önumuzdeki ay.

haklısın kendini nezaman hazır hissedersen bebişine iyi bir hayatı verebileceğini düşündüğün zaman yapmak mantıklı.daha yeni evlisin . bende 1,5 yıl oldu evleneli
ama unutma bebişler kısmetiyle bereketiyle geliyor şahsen ben yaşadım :D

haklısın kendini nezaman hazır hissedersen bebişine iyi bir hayatı verebileceğini düşündüğün zaman yapmak mantıklı.daha yeni evlisin . bende 1,5 yıl oldu evleneli
ama unutma bebişler kısmetiyle bereketiyle geliyor şahsen ben yaşadım :D

valla mı. ben hep duyarım o sözü benım kendı annem falan da derdi hep kardeşinde sende kısmetinle geldin diye :)

Back
X