bana yardim eden varmi sizlere cooookk ihtiyacim var lutfeen

Bende isyerindeyim.sende benim gibi is kadinisin galiba.ben muhendisim.burda bakuda turk sirketinde calisiyorum.dilide onlardan oyrendim ))sen ne isinde calisirsin canim?

canim. gecmis olsun. ben de 6 ayda iki dusuk yaptim.

sen hamile kalabiliyorsun. dolayisiyka esinin sperm hizinda sorun olamaz. bence de testi baska bir yerde daha yaptirin.

doktor bana genetik inceleme ve pıhtılasma testleri yapti. hepsi temiz cikti. dedi ki: bu durumda sizde ve esinizde sorun yok. bazen kalitesiz sperm gelir o zaman da dusuk yaparsin dedi. sen hamile kalabildigin icin esinde sorun olmaz dedi.

sen de baska bir doktora gorun istersen. ümutsiz olma. biraz vücudun dinlensin. psikolojin duzelsin. daha cok gencsin.

Evet isle cok zor.insallah hamile olarsin tez bi zamanda.birinci dusukden kac ay sonra hamile kaldin.

ilk dusukte 3 ay korundum. 4.ay hamileydim. o da dustu. ikiside iki aylikken dustu ve kürtaj oldum ikisinde de. onun için acele etmiyorum canim.
ben mühendisim. meslegim hamilelige engeldi. o yuzden birakmistimm bakalim simdi geri dönebilirim insallah.

bu arada benimde tsh degerim yuksekdi. baktilar haşimato ciktim yani tiroid bezi tembelligi. ilac aliyorum her gun bir tane. hamilelige engel olmuyor. ama tedavi edilmezse düsük yapmaya neden oluyor canim.

arzum tüm sayfaları okudum canım çok geçmiş olsun üzüldüm:14::14::14: bende aynı şeyleri yaşadım çünkü 2 düşüğüm var ilkinin kalp atışı oldu ve sonrasında durdu aldılar diğerini öğrendiğimde çoktan düşük başlamıştı bile.çok zor günler atlattım.iyi bir dr buldum bu düşüklerden sonra tüm araştırmalarım yapıldı genetik testlerimiz normal çıktı. pıhtılaşma tespit edildi kanımda (bebekler beslenemediği için karnımda ölüyorlar yani). şimdi çok şükür tekrar hamileyim inş bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Rabbim. hamile kalmadan 2 ay önce dr aspirine başlattı sonra gebeliği öğrenince de clexan iğne kullanıyorum hergün, kollarım mosmor ama en azından durumum belli oldu.sen de mutlaka iyi bir dr a kanama pıhtılaşma testlerini yaptır eminim sende aspirin ve iğneye başlayacaksın.burdaki tüm arkadaşlara da inş Rabbim bebeklerini gönderir en kısa zamanda.kızlar birde ovulasyon testiyle günlerinizi tespit edin derim çok etkili oluyor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok sevindim insallah bebeyini kucagina alirsin canim.banada doktorum aspirin deyib kullaniyorum bir ay ara verdikden sonra tekrar deneyecik insallah.canim axirinci dusukden kac ay sonra hamile kaldin?

Cok sevindim insallah bebeyini kucagina alirsin canim.banada doktorum aspirin deyib kullaniyorum bir ay ara verdikden sonra tekrar deneyecik insallah.canim axirinci dusukden kac ay sonra hamile kaldin?

Sagol canim ins sende tez zamanda bebegini kucagina alirsin saglikli bi sekilde:16::16::16::16::16:
benim iki bebek arka arkaya oldu (kurtaj oldugum ay korunurken oldu ikincisi) o yuzden dr 3 ay bekletti sonra 5. Ayda guzel haberi aldik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Back
X