Daha önce de bi kaç konu açmıştım buraya.6 yıllık sevgilim beni aldatmıştı ve sonra geri dönmüştü ben kabul etmemiştim.Sonra konuşmaya başladık,görüştük derken ayrılığımızdan 1,5 yıl sonra barıştık.Ben ona güvenmediğim için çok üstüne gidiyodum ve sürekli tartışıyoduk.Ama beni seviyodu eminim.Yazın çalışıyodu 10 dk boş kalsa beni arıyodu,benimle ilgileniyodu,bi sıkıntım olduğunda yardım ediyodu.Farklı şehirlerde okuyoduk ve ben ikinci öğretim olduğum için geç çıkıyodum benle okuldan yurda gelene kadar yurda gelirken yalnız kalmayayım diye konuşuyodu.11 saatlik yoldan yanıma geldiği de oldu ama ben onun yanına hiç gidemedim.Ayrılık lafını asla ettirmezdi çok kavga ederdik ama ayrılmazdık.Sonra mesajlaşmaktan sıkıldığını elinde sürekli telefonla dolaşmaktan bıktığını söyledi.Ben kendime yediremedim benden mi sıkılıyosun falan demeye başladım o da hayır alakası yok ben elime telefon yapışmasından sıkılıyorum falan demişti.Sonra yavaş yavaş aramız bozulmaya başladı.Ayrıca benden habersiz face açtığını öğrendim.Görünce ayrılmak istedim zaten her şey üst üste gelmişti bi de onu öğrenince yıkıldım resmen.Ve ayrıldık ama şimdi onu çok özlüyorum benim için yaptıkları,birlikte geçirdiğimiz zamanlar geliyo aklıma.
Sizce ne yapayım aramalı mıyım?Ya da ayrılık yeni olduğu için mi özlüyorum?
Bana bunca şeyi nasıl yaparsın ben aldattığın halde seni affettim dediğimdeyse zaten sadece onu yaptın hep ben alttan aldım bu zamana kadar senden de bişeyler bekledim ama yapmadın dedi bana
Sizce ne yapayım aramalı mıyım?Ya da ayrılık yeni olduğu için mi özlüyorum?

Bana bunca şeyi nasıl yaparsın ben aldattığın halde seni affettim dediğimdeyse zaten sadece onu yaptın hep ben alttan aldım bu zamana kadar senden de bişeyler bekledim ama yapmadın dedi bana