Bana yardım edermısınz :(

ada_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
15
0
16
Gaziantep
Slm bayanlar daha 3 haftalık hamıleym ama kasıklarmda cok fazla şiddetli agrı oluyo ne yapmam gerek acaba normalmı :(

Son düzenleme:
Slm bayanlar daha 3 haftalık hamıleym ama kasıklarmda cok fazla şiddetli agrı oluyo ne yapmam gerek acaba normalmı :(

Canim cok dikkatetmen bir donemde oldugunun farkindasin dimi onun icin sorununun cevabini burda degil doktorda araman lazim bence kosa kosa hemen acil servise git derim ben bak bizler olsun diye neler yapiyoruz anormalbir durum kasiklarinda agri olmasi yarin dogru doktora git ;-)

Canim kasik agrisi normaldir bebegin kendine yer aciyor hangi doktora sorarsan sor ama dayanilmayacak kadar siddetliyse bi gorun

geblik olup olmadığı reglin kaçıncı gününde bellli olur? benm de kasıklarım da ağrım çok oluyor yardımcı olur musunuz? fakat hastalığıma daha 10 gün var şimdi test yapsam çıkar mı

Son düzenleme:
geblik olup olmadığı reglin kaçıncı gününde bellli olur? benm de kasıklarım da ağrım çok oluyor yardımcı olur musunuz? fakat hastalığıma daha 10 gün var şimdi test yapsam çıkar mı

Bazen cikabiliyo ama sen yinede reglinin 3 gun fln gecmesini bekle ozaman daha kesin bir sonuc elde edebilirsin amaaa en garantisi kan testi canim :-) insallah hamilesindir canim;-)

canım daha çok erken hemen çıkmaz en erken adete 2 gün kala falan kanda çıkar belki şu an ovülasyon ağrısıdır ama inşallah bu ay tutturursun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bir de öyle erken gebelik belirtisi diyede bir şey yok ben 10. haftadayım daha bu hafta başladı bulantılar erken gebelik belirtilerini kafana takma o yüzden çünkü o zaman stres oluyo bebişi tutturmak da zorlaşıyo tecrübeyle sabit 10 ay boyunca erken gebelik belirtileri üzerine uzmanlık yaptım olmadı 11.ay takmadım olmuyo zaten dedimki miniğim gelmiş meğer inşallah senin de miniğin seni fazla bekletmez

Bazen cikabiliyo ama sen yinede reglinin 3 gun fln gecmesini bekle ozaman daha kesin bir sonuc elde edebilirsin amaaa en garantisi kan testi canim :-) insallah hamilesindir canim;-)

sağol canm insallah bu sefer olur uzun zamandır uğrasıyorum bi umutla bekliyorum test yapıyorum negatif çıkıyor o zaman işte çok üzülüyorum.

Gayet normal olan bi ağrı tatlım korkma doktorum söylemişti rahim genişlediği için ağrı olurmuş

Back
X