Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cok dikkatetmen bir donemde oldugunun farkindasin dimi onun icin sorununun cevabini burda degil doktorda araman lazim bence kosa kosa hemen acil servise git derim ben bak bizler olsun diye neler yapiyoruz anormalbir durum kasiklarinda agri olmasi yarin dogru doktora git ;-)
geblik olup olmadığı reglin kaçıncı gününde bellli olur? benm de kasıklarım da ağrım çok oluyor yardımcı olur musunuz? fakat hastalığıma daha 10 gün var şimdi test yapsam çıkar mı
geblik olup olmadığı reglin kaçıncı gününde bellli olur? benm de kasıklarım da ağrım çok oluyor yardımcı olur musunuz? fakat hastalığıma daha 10 gün var şimdi test yapsam çıkar mı
Bazen cikabiliyo ama sen yinede reglinin 3 gun fln gecmesini bekle ozaman daha kesin bir sonuc elde edebilirsin amaaa en garantisi kan testi canim insallah hamilesindir canim;-)
canım daha çok erken hemen çıkmaz en erken adete 2 gün kala falan kanda çıkar belki şu an ovülasyon ağrısıdır ama inşallah bu ay tutturursun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bir de öyle erken gebelik belirtisi diyede bir şey yok ben 10. haftadayım daha bu hafta başladı bulantılar erken gebelik belirtilerini kafana takma o yüzden çünkü o zaman stres oluyo bebişi tutturmak da zorlaşıyo tecrübeyle sabit 10 ay boyunca erken gebelik belirtileri üzerine uzmanlık yaptım olmadı 11.ay takmadım olmuyo zaten dedimki miniğim gelmiş meğer inşallah senin de miniğin seni fazla bekletmez
Bazen cikabiliyo ama sen yinede reglinin 3 gun fln gecmesini bekle ozaman daha kesin bir sonuc elde edebilirsin amaaa en garantisi kan testi canim insallah hamilesindir canim;-)