• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım ederseniz çok sevinirim:)

Kızlar iki yıllık yolunda giden ilişkim var kıskançlığım normal seviyede ona guvenım inancım vs tam ama içimde uzun zamndr geçmek bilmeyen bir his var en ufak bi kıskançlık olayı olsa çok kötü oluyorum kalbim ağzıma geliyo bunalıyorum hep hata arar oldum ve kendimi yormam yuzumden panik atağa yakalandım atlattım çok şükür ama arada nöbet gecrdiğim oluyor bn hisleri kaybetme ve aldatılma korkusunu nasıl yok edebilirim lütfen bana biraz akıl verin
Bence bir uzman yardımı almalısınız

Evet bu konu çok var pskologlarda ailemden ve gecmiş ilişkim yuzunden boyle davrandığımı söylüyor
evet aynısını yaşıyorum ve çok iyi anlıyorum seni. yıllarca bu konu ile yaşamış biri olarak kendime bile güven duymuyorum. aynı durumda olup üstesinden gelen birinden akıl almak isterim ben de.

evet aynısını yaşıyorum ve çok iyi anlıyorum seni. yıllarca bu konu ile yaşamış biri olarak kendime bile güven duymuyorum. aynı durumda olup üstesinden gelen birinden akıl almak isterim ben de.
Çok sıkıntılı bi durum çok zor gerçekten özelliklede panik atak tuttuğu anda

Sevgiliyken böyleysen evlenince nasıl olursun tahmin edemiyorum
Bunu bnde merk edıyorum. Bn onada sıkıntı yasatmak istemiyorum hakkım yok bu kadarına. Yanyana olduğumuzda sıkıntı yok facesıne girer konusmalarını yapar takılmam hiç ama yanımdan gtti anda başlıyo kuruntularım

Bunu bnde merk edıyorum. Bn onada sıkıntı yasatmak istemiyorum hakkım yok bu kadarına. Yanyana olduğumuzda sıkıntı yok facesıne girer konusmalarını yapar takılmam hiç ama yanımdan gtti anda başlıyo kuruntularım
Kişi kendinden bilir işi sizin böyle düşünceleriniz varsa onunda yapabileceğini düşünüyor olabilirsiniz
yada kendinizde yada ailenizde kötü bir deneyim yaşadıysanız aynısının başınıza gelecek olmasından korkuyor olabilirsiniz
yada gerçekten bu konuda takıntınız var ve tedavi olmalısınız

Back
X