- 16 Kasım 2016
- 36
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi demirdennleblebi
Merhabalar, nereden başlayacağımı bilemiyorum.Ama bir yerden başlamalı.Beni 6-7 yıldır taciz eden bir akrabam var.Çocukken buna anlam veremeyip beni sevdiği için yaptığını sanıyordum.Oysa taşikardimin azdığı bir dönemde evde yalnızdık ve beni doktora götüreceğine üstümü başımı açmaya çalıştı.Dahası bir ramazanda iftardan sonra odada uzanıyordum, ailemin ve ailesinin yanında yanıma yattı ve cinsel organımı iç çamaşırımın üstünden elledi.Sesimi çıkarsam onu vururlar sandım her şey karışır diye düşündüm.Adam evli bu arada.Çıkaramadım ama bir yandan kabul etmek istemediğim için bunu yaptım galiba.Sonra anneme bunu anlatacaktım ki rahimağzı kanseri oldu.Gittiğim bir psikolog annene anlatmazsan pişman olursun demişti.Zoraki anlattım.Beni suçladı, bana inandı, daha bir sürü şey oldu ne düşündüğünü bile bilmiyorum.İlerde devlette çalışacağım psikolog kayıtlarının engel olacağını söyledi naptın sen dedi.Şimdi son durum annem o adamla her gün telefonla görüşüyor bana ondan hiçbir şey olmamış gibi bahsediyor.Ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.Çok karmaşık anlattım.Ben de böyle karmaşığım.Hayatım ondan sonra hiç normal olmadı zaten.
Gencim, başarılıyım ama bu adam benim hayatımı baştan sona değiştirdi.Benim iki ilişkim oldu ve biri hala devam ediyor.Ama ilkinde onun bana yaptığı şeyler kafamda çok şeyi meşru hale getirdi.Tabi bunu en uç noktalarda anlamayınız.Bakireyim, ilişki yaşamadım.Ama bunları yaşayınca bir erkekle uyumanın kötü bir şey olmadığını düşündüm dayım olmadıkça.Ondan onlardan hep ailemden kaçtım.Zaten babam da pek matah değil.Her neyse yine dağıldım.Mülakat geçireceğim ve dayımdan kaçtığım bir dönemde erkek arkadaşımla otelde kalmıştık.Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim de gerçekleşmeyecek.Ve kendimi çok salak ve suçlu hissediyorum neden daha akıllı davranıp ses çıkaramadım.Neden denize düşüp yılana sarıldım?Neden ölemiyorum ve hala yaşama dair neden hayallerim var?Benden beklediğiniz düzgün kopuk olmayan bir metin ama yok bunu başaracak kadar sakin değilim.
Gencim, başarılıyım ama bu adam benim hayatımı baştan sona değiştirdi.Benim iki ilişkim oldu ve biri hala devam ediyor.Ama ilkinde onun bana yaptığı şeyler kafamda çok şeyi meşru hale getirdi.Tabi bunu en uç noktalarda anlamayınız.Bakireyim, ilişki yaşamadım.Ama bunları yaşayınca bir erkekle uyumanın kötü bir şey olmadığını düşündüm dayım olmadıkça.Ondan onlardan hep ailemden kaçtım.Zaten babam da pek matah değil.Her neyse yine dağıldım.Mülakat geçireceğim ve dayımdan kaçtığım bir dönemde erkek arkadaşımla otelde kalmıştık.Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim de gerçekleşmeyecek.Ve kendimi çok salak ve suçlu hissediyorum neden daha akıllı davranıp ses çıkaramadım.Neden denize düşüp yılana sarıldım?Neden ölemiyorum ve hala yaşama dair neden hayallerim var?Benden beklediğiniz düzgün kopuk olmayan bir metin ama yok bunu başaracak kadar sakin değilim.
Son düzenleme: