İnanın ben de anlamıyorum.Gencim, başarılıyım ama bu adam benim hayatımı baştan sona değiştirdi.Benim iki ilişkim oldu ve biri hala devam ediyor.Ama ilkinde onun bana yaptığı şeyler kafamda çok şeyi meşru hale getirdi.Tabi bunu en uç noktalarda anlamayınız.Bakireyim, ilişki yaşamadım.Ama bunları yaşayınca bir erkekle uyumanın kötü bir şey olmadığını düşündüm dayım olmadıkça.Ondan onlardan hep ailemden kaçtım.Zaten babam da pek matah değil nereye olduğunu bilmediğimiz bir yığın kredi borcu var.Ve beni okutmak için yaptığını söylüyor borcunu çalışınca ben ödeyecekmişim.Oysa ben hep burslu okuyan başarılı biriyim.Her neyse yine dağıldım.Mülakat geçireceğim ve dayımdan kaçtığım bir dönemde erkek arkadaşımla otelde kalmıştık.Bu kayıt yüzünden çocukluk hayalim de gerçekleşmeyecek.Ve kendimi çok salak ve suçlu hissediyorum neden daha akıllı davranıp ses çıkaramadım.Neden denize düşşüp yılana sarıldım?Neden ölemiyorum ve hala yaşama dair neden hayallerim var?Benden beklediğiniz düzgün kopuk olmayan bir metin ama yok bunu başaracak kadar sakin değilim.