merhaba kızlar ben geçen iki adetimde aşılama yaptırdım ikinci adetimde aşılamamın 11. günü dayanamayıp evde test yapmıştım ve silik pozitif çıkmıştı gidip kanda baktırdığımda 12.70 çıkmış ve hamileyim diye yeri göğü inletmiştim ancak 2 gün sonra değerim sıfırlandı döllenme oldu ve yerleşemedi yani kimyasaldı sonra adetim başladı ve tüp bebek için rapor olayına girdik ve cumartesi günü adet görürsem iğnelere başlayacağım ancak üç gündür ovülasyon testlerim pozitif çıkınca eyvah dedim kist var galiba bu sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım silik pozitif sonra yok canım mümkün değil diyerek ikinciyi yaptım yine silik pozitif ben şimdi ne yapacağım aklım karışık lucrin adlı iğneye başlamam lazım adetimle birlikte iğneyi almaya yarın ya da cumartesi giderim diyordum ancak bu pozitiflik yine bir döllenmenin habercisiyse ve tutunursa boşu boşuna ilaca para vereceğim ya da ben bu sonuca güvenip ilacı almazsam ve pazara denk gelirse adetim ilaçsız kalacağım ne yapacağımı şaşırdım akıl verin lütfen bana ve bol bol dua edin ne olur yerleşsin bende anne olayım artık