BANA YARDIM EDİN BETA HCG DEĞERİ !!!!!

ninanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
648
43
Artık ağlaöaktan bittim nefes alamaz haldeyim çok çokkkk kötüyüm 16 mayısta hamile kaldım 26 mayısta kan verdim 33.70 çıktı 29 mayısta tektar verdim 77.7 çıktı 3 haziran da verdim 317.68 çıktı bugün verdin yani 5 haziranda 461.8 çıktı artışım hiç iyi değiş çarşamba muanem var ben 7 ay önce canımı hayatımı babacığımı toprağa verdim 2 hafta sonra 8 haftalık bebeğimi kaynettim karnımda kalbi durdu. 6 ay psikolojik tedavi gördüm ilaç terapi bir evladım olsun istedim çokmu şey istedim size yazıyorum ama ağlamaktan bittim umuda ihtiyacım var. Çok kötüyüm ne olur bana söyleyin böyle olup sağlıklo gevelik geçiren varmu??

Ben iki bebeğimi kaybettim arka arkaya ama şuan kucağımda güzeller güzeli bir oğlum var sıkıntılı bir gebelik ve doğum yaşadım Dr a git Proluton depot iğne iste yada Progestan kullanmaya başla canım sen gayret et taktir yine Allah 'ın.. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın yavrunu sana bağışlasın inşallah.

Artık ağlaöaktan bittim nefes alamaz haldeyim çok çokkkk kötüyüm 16 mayısta hamile kaldım 26 mayısta kan verdim 33.70 çıktı 29 mayısta tektar verdim 77.7 çıktı 3 haziran da verdim 317.68 çıktı bugün verdin yani 5 haziranda 461.8 çıktı artışım hiç iyi değiş çarşamba muanem var ben 7 ay önce canımı hayatımı babacığımı toprağa verdim 2 hafta sonra 8 haftalık bebeğimi kaynettim karnımda kalbi durdu. 6 ay psikolojik tedavi gördüm ilaç terapi bir evladım olsun istedim çokmu şey istedim size yazıyorum ama ağlamaktan bittim umuda ihtiyacım var. Çok kötüyüm ne olur bana söyleyin böyle olup sağlıklo gevelik geçiren varmu??
Son artışa kadar gayet iyi gitmiş. Belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra aynı hızda yükselmiyor sanırım. Siz stres yapmayın iyi düşünün ki bebeğiniz size tutunsun. Sabırla ve dua ile bekleyin. Ama şunu da unutmayın sağlıklı bile olsa Çarşamba görmeme ihtimaliniz yüksek daha 5 haftalık olduğunu düşünüyorum çünkü. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen

Öncelikle basınız sagolsun ana baba evlat acısı cok farklı seyler ınsanın canından can kopması Rabbım sabırlar versin inşallah saglıklı Bı gebelik yasarsınız gebelik buyuk ihtimal yenı gelişiyor bazen artıs ilerkı haftalarda atabiliyor biraz daha sabredin ınsalah güzel haberler verirsiniz bizlere Rabbım yardımcınız olsun

İyi düşünün iyi olsun hersey Allah'ın takdiri ölüm doğum yaşam ne yazıldıysa o.. bebeğin inşallah sağlıklı ve seninledir

Başınız sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin.. çok zor yaşadıkların elbette... ama düşünki sen ne kadar sabredersen o kadar mükafatını Allah katında göreceksin.. yavrunu kaybetmendede elbet bir hayır vardır ancak biz bilemeyiz Allah birini aldıysa birini verecek inşaAllah...
Bol bol Kur'an oku, en büyük ilaç o...
Meryem suresi, yasin suresi de çok faydalı.. duaların kabulüne vesile olur inşaAllah.. Rabbim gözyaşlarını dindirsin yavrunu sana bağışlasın
Şu ayeti sakın unutma

"OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ OYSA O, HAKKINIZDA BİR HAYIRDIR. OLURKİ SİZ BİRŞEYİ SEVERSİNİZ OYSA O, HAKKINIZDA BİR ŞERDİR. ALLAH BİLİR, SİZ BİLEMEZSİNİZ." (BAKARA SURESİ)

Öncelikle basınız sagolsun ana baba evlat acısı cok farklı seyler ınsanın canından can kopması Rabbım sabırlar versin inşallah saglıklı Bı gebelik yasarsınız gebelik buyuk ihtimal yenı gelişiyor bazen artıs ilerkı haftalarda atabiliyor biraz daha sabredin ınsalah güzel haberler verirsiniz bizlere Rabbım yardımcınız olsun
Canım güzel yazılara sözlere o kadar ihtiyacım varki o kadar hemde anlatamam 317 değerim ertesi günü tekrar baktırdım 427 çıktı 110 artmış ertesi gün 468 çıktı kafayı yemek üzereyim yarın benim için çokkkkk önemli bir gün bakalım yinemi gidecek benden özellikle dış gebelikten korkuyorum sonra eşime babalık hissini veremediğim için yanıyorum o kürtaj masasına yatacağım için ölüyorum kötüyümmm çok kötüyüm

Bu kadar üzmeyin nolur kendinizi, hayatta herşey insanlar için.. hele eşime babalık hissi veremiyorum falan diye niye kendi kendinizi üzüyorsunuz?? Sonuçta evlilik bu iyi günü var kötü günü var.. bu kadar üzülmemeye çalışın, tevekkeli olun. Bol bol dua edin.. olumlu düşünün.. Allah yardımcınız olsun, gönlünüze göre olsun inşallah

Canım güzel yazılara sözlere o kadar ihtiyacım varki o kadar hemde anlatamam 317 değerim ertesi günü tekrar baktırdım 427 çıktı 110 artmış ertesi gün 468 çıktı kafayı yemek üzereyim yarın benim için çokkkkk önemli bir gün bakalım yinemi gidecek benden özellikle dış gebelikten korkuyorum sonra eşime babalık hissini veremediğim için yanıyorum o kürtaj masasına yatacağım için ölüyorum kötüyümmm çok kötüyüm
Senı cokk ıyı anlıyorum anlatıklarını yasamıs bırı olarak cnm ne yasarsan yasa aklından hıc cıkarma tevekkül et hep Rabbıme bırak dua ett bol bol sıkma içini guzel haberler aldığında ınsalh uzuldugunle le kalırsın Bn hamıle olarak hep dua ediyorum hepimize iyi kötü ne yaşarsak yaşayalım hersey allhın takdiri

Canım dış gebelik daha büyük değerlerde oluyor benim doktorumun söylediğine göre,senin sağlığın ve psikolojin hepsinden önemli,sonuç ne olursa olsun güçlü ol lütfen,hamile kalıyorsun neticede er ya da geç bebeğini alacaksın kucağına öyle düşün.

Canım dış gebelik daha büyük değerlerde oluyor benim doktorumun söylediğine göre,senin sağlığın ve psikolojin hepsinden önemli,sonuç ne olursa olsun güçlü ol lütfen,hamile kalıyorsun neticede er ya da geç bebeğini alacaksın kucağına öyle düşün.
Dış gebelik daha büyük değerlerde olmuypr, bir gebeliğin dış gebelik olduğu daha büyük değerlerde kesinleşiyor. Beta hcg artışı düzenli olmayan her gebelikte dış gebelik riski var maalesef...

Canım öncelikle sakin ol senin psikolojik durumunda etkileyebilir bu şekilde olup bebişini kucağına sağlıklıca alanlar var fazla kendini yıpratma yat dinlen normal hayatına devam et olumlu şeyler düşün doktorunu dinle.Allah yardımcın olsun allah rahmet eylesin babanın mekanı cennet olur inşallah

Bugün kontorle gitrin değerin 660 a çıktı değer yine düşük ultrasona girdim baktı baktı net bişey göremedi istersen sonlandırız ama istenen bir gebelik bence iki 3 daha şans ver dedi ve gecen hamileliğimde görünen şey bunda da göründü ama bu esnada yumurtalığı çok inceledi belki gebeliğe hazırlandı dedi size resmi atıcam çift attığım resimdeki sağdaki gebe kaldığımda ekim ayındaki resim solfaki de bugün ki ve diğer tek olan da o bahsettiğin yumurtalık

Eklentiler

• IMG_20170607_181858.webp
    IMG_20170607_181858.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20170607-WA0018.webp
    IMG-20170607-WA0018.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 52
Back
X