• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin kizlar :(

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Yasim 17 ve piskolojik sorunlarim oldugu icin piskologa gidiyorum avrupa da yasiyorum turk piskologuna gidiyroum.
Neysem benim kilom 94 ve 2 haftadir diyetteyim spor yapiyorum okula gitmiyorum istemedigim bölume gidiyordum biraktim ama hemsire olmayi cok istiyorum baska bir lise ye basvurmak istiyorum ama 2 senem gidecek de o sorun degil sorun su benim söyle bir piskolojik sorunum var insanlardan korkuyorum korkuyorum derken yanlarina gidemiyorum sinirden korkurdan elim ayagim titriyor o yuzden 2 aydir evdeyim sac yolma hastaligim da var trikotilomani diye piskolok dedi ki en az 2 sene ilac kullanmam lazim dedi ama kilo yapar diye korkuyorum 3 kilo verdim 2 hafta da kilo alir miyim ? yada depresan ilaclari icersem sorun yapar mi bana derslerde felan yani ezberleme sorunu felan yapar mi ayrica icmesem mi daha iyi icsem mi daha iyi ?

Canim belki sorularindan dolayi kilo almissindir. Tedavi ise yararsa kendiliginden kilo veririsin belki. Once tedavi sonra diger hersey.

ilaçlarını kullan ihmal etme.. ama hiçbir zaman ilaç tek başına yeterli olmaz özellikle psikolojik rahatsızlıklarda..

çevreyle iletişim kuracağın arkadaşlıklar edineceğin kurslar vs katılabilirsin. sevdiğin bir dal üzerinde. o ortam seni kendine getirebilir. keyif alabilirsin. böylelikle sorunlarının da üstesinden gelebilirsin.

yaşın küçük daha kendini geliştirebilirsin. kendini bırakma. aslında ben de çok çekingen biriydim. zamanla düzelebiliyorsun. birçok ünlünün çekingen olduğunu duydum. konuşamayan sunucular sanatçılar var. ama şimdi öyle değil hem de çok başarılılar.

benim bir de tsh ım yüksekmiş. o ilacı almayınca kalbim çarpıyor heyecanlanıyorum konuşamıyorum cesaretim olmuyor.

geçmiş olsun.. ama mutlaka hayattan zevk almaya bak yalnız kalma..sporu da ihmal etme.. bir spor dalına da yazılıp o sporu da yapabilirsin.

Son düzenleme:
Belki stresten kilo alıyorsundur. Antideprasanlar iştahı kesiyor. Ve doktoruna söylersin okulunu etklilemeyecek dozda bir ilaç verir.

Yasim 17 ve piskolojik sorunlarim oldugu icin piskologa gidiyorum avrupa da yasiyorum turk piskologuna gidiyroum.
Neysem benim kilom 94 ve 2 haftadir diyetteyim spor yapiyorum okula gitmiyorum istemedigim bölume gidiyordum biraktim ama hemsire olmayi cok istiyorum baska bir lise ye basvurmak istiyorum ama 2 senem gidecek de o sorun degil sorun su benim söyle bir piskolojik sorunum var insanlardan korkuyorum korkuyorum derken yanlarina gidemiyorum sinirden korkurdan elim ayagim titriyor o yuzden 2 aydir evdeyim sac yolma hastaligim da var trikotilomani diye piskolok dedi ki en az 2 sene ilac kullanmam lazim dedi ama kilo yapar diye korkuyorum 3 kilo verdim 2 hafta da kilo alir miyim ? yada depresan ilaclari icersem sorun yapar mi bana derslerde felan yani ezberleme sorunu felan yapar mi ayrica icmesem mi daha iyi icsem mi daha iyi ?

http://trikotilomani.blogcu.com/cok...ilomaninin-ilaci-n-acetylcystein-nac/12390224

Hayatım şu Yazıyı bi oku derim. Sanırım trikotilomaninin tedavisi bulunmuş.
Sonuç alanlar olmuş eczaneden alacağın nac diye bi ilaçmış.yazıyı Detaylı oku canım. Bende 17 yıldır bu hastalığın muzdaribiyim. Kafamın üst kısmında avuç içi kadar keklik var.az önce okudum bu yazıyı keşke daha önce karşıma çıksaydı mutlaka denerdim.. Şuan bebek sahibi olmaya çalışıyorum herhangi bir ilaç kullanamıyorum. İnşallah işine yarar.

Back
X