bana yardım edin lütfen bayanlar :(

Canım benim eşimde Balık tutkunluğu vardır Evimizde 3 tane oltamız var çok düşkün böyle şeylere bilardo balık avı onun hoşuna gider. Balık tutmaya beraber gideriz İstanbulda kabataş aile için güzel bi yer öneririm Çoğunlukla arkadaşı veya kardeşiyle giderr balığa takıldımı beni hiç aramaz sormaz o gün eve gelincede tuttuğu balıkları yer yatar uyur hemen bende takmam kafama çünkü başka bi yerden çıkarırım :D Canım çok sıkıldı sürekli evdeyim beni oraya götür buraya götür derim sürekli yada anneme gidicem halama gidicem derim haber verir giderim oda beni gelir alır yada gezmeye götürür. Ama bebeğimiz olursa bende farkındayım bi çok şeyden kısıtlanıcam normal şeyler bunlar fazla takma yanii ama söyle evde sıkılıp bunaldığını hava almak istediğini kafa dinlemek istediğini belirt çocuğu kayınvalidene bırakıp dışarıya yemek yemeğe gidebilirsiniz yada sinema izlemeye gidebilirsiniz anladım kadarıylada pek başbaşa kalabilicek bi ortam yok sizde ?

merhabalar, bende kendimden örnek vererek sorunuza cevap vermeye calisayim.Benimde 5 aylik bir bebegim var ve ilk bebegim.Ailemden cok uzakta yasiyorum ve dogum yaptigimda esimden baska yanimda kimse yoktu.dogumdan önce esime aciklama yaptim.dogum yaptigimda bebgimizin bana cok ihtiyaci olacagini bir süre onu ihmal edebilecegimi bunu normal karsilamasini ...vs bir konusma gecti.Gelgelelim dogumdan sonra lohusalik ve kücük bir bebek derken ayni konustumuz gibi bir dönem gecirdik..esim cok anlayisli biri olmasina ragmen oglumuzla aramdaki ilskide kendini ister istemez dislanmis hissetti ve kendini bizden soyutladi,mutsuzlasti tabiki bende.ne kadar onunla ilgilenmek istesemde bebegimiz ve lohusalik engel oluyordu.spora gidiyordu sürekli bilgisayarda oyun oynuyordu ve konusmuyoruk..o kadar iyi bir iliskimiz olmasina ragmen gttikce uzaklastik. sonra hafif düyezde tartismalar basladi baktik kötüye gidiyor oturduk bir aksam ne hissettigimizi birbirimize anlattik.esimin bir sözünü hic unutmayacagim."bana sizin aranizda yer yok bunu kabul ettim ben 3. plandayim dedi".ne kadar belli etmemeye calissalarda azicik kiskanclik oluyor.sonra daha iyi olduk ama simdi problemlerimiz olmuyor mu tabiki ama azaliyor.ama yinede esler eskisi gibi ilgi istiyor.bende annemi cagirdim yanima esime vakit ayirmak icin.. normal bir sürec.Esinizin istedigi ilgi,eger yakininizda aileniz varsa bir iki saatligine bebeginizi birakip esinizle basbasa birseyler yapmak..

çok teşekkür ederim.sanırım farkında olmadıgım bikaç şey yapmışım...gözümü açtın sağolasın...

Canım benim eşimde Balık tutkunluğu vardır Evimizde 3 tane oltamız var çok düşkün böyle şeylere bilardo balık avı onun hoşuna gider. Balık tutmaya beraber gideriz İstanbulda kabataş aile için güzel bi yer öneririm Çoğunlukla arkadaşı veya kardeşiyle giderr balığa takıldımı beni hiç aramaz sormaz o gün eve gelincede tuttuğu balıkları yer yatar uyur hemen bende takmam kafama çünkü başka bi yerden çıkarırım :D Canım çok sıkıldı sürekli evdeyim beni oraya götür buraya götür derim sürekli yada anneme gidicem halama gidicem derim haber verir giderim oda beni gelir alır yada gezmeye götürür. Ama bebeğimiz olursa bende farkındayım bi çok şeyden kısıtlanıcam normal şeyler bunlar fazla takma yanii ama söyle evde sıkılıp bunaldığını hava almak istediğini kafa dinlemek istediğini belirt çocuğu kayınvalidene bırakıp dışarıya yemek yemeğe gidebilirsiniz yada sinema izlemeye gidebilirsiniz anladım kadarıylada pek başbaşa kalabilicek bi ortam yok sizde ?

evvet ayne öylee:)))

annelik bizim doğamızda vardır,çocuumuza adapte oluruz,emzirmeye,uykusuz kalmayı alışıkmışız gibi gocunmadan ,yorulmadan adapte oluruz.tabii bu arada eşlerimizide ihmal ederiz.neticede artık 3 kişiyizdir ve bu ufaklığın bize babadan daha çok ihtiyacı vardır.

evlatlarımıza öyle bi bağlanırızki eşlerimize olan mesafemiz bize zamanla normal gelmeye başlar.

ama babalara normal gelmez bu durum,zamanla soyutlarlar bizi hayatlarından mutlak bi uğraş bulurlar kendilerine tv,bilgisayar gibi.

sonra dank eder bi şey bi anda eşim bana neden soğuk davranıyor yoksa sevmiyormu beni demeye başlarız..

aslında olay sevmeme deildir anne ile bebek arasına girmemedir..

benim gibi bi çok arkadaşta eminim bu durumu yaşamıştır zamanında.

bebeğini uyut ,süslen püslen,eşinin yanına git ve ona sarıl,ona halen ne kadar aşık olduğunu ve çok iyi bir baba olduğunu söyle işe yarayacaktır:34::34:

Bağırıp çağarmakla olmaz hele küfür bi bayana asla yakışmaz
onun balığa gideceği saate birlikte yapacağınız bi program hazırla kabul etmezse gelince olur mu diye sor
olmadı sen bugün çocuğa biraz bak benim dışarıya çıkmam lazım de
oda olmadı balıktan gelmesini bekle sakin bi şekilde o yokken çok sıkıldığını evdeyken huzurlu ve mutlu olduğunu söyle

Siz eşinizle beraber gittiniz mi hiç balığa ? Arada gitseniz beraber vakit geçirmiş olursunuz.

erkek milletinin geninde var odunluk benimki de kahve bağımlısı
kimisi balık kimisi bilgisayar kimisi oyun kimisi kahve bağımlısı derken kadınları böyle delirtiyorlar

erkek milletinin geninde var odunluk benimki de kahve bağımlısı
kimisi balık kimisi bilgisayar kimisi oyun kimisi kahve bağımlısı derken kadınları böyle delirtiyorlar

hanımlar merhaba.adım handan.ben 3 senelik evliyim.3 ay önce kızım dunyaya geldi :) belki benimle aynı sorunu yasayanlar yada yasamıs olanlar vardır.lütfen bana bı akıl verin.esim son bir aydır benden cok uzaklaştı.beni çok ihmal etmeye başladı.hergun balık tutmaya gıdıyor.sabahın altısında cıkıp aksam 5 ten önce gelmiyo eve.gelincede biraz uyuyup bilgisayarın başına oturuyo.bende butun gun evde oturup kızımla ugrasıyorum.bundan gocunmuyorum aksine zevk alıyorum ama eşimin ben yokmusum gıbı davranmasına tahammül edemiyorum.güzellikle soyledim olmadı bağırdım olmadı küfür ettim olmadı delirmek üzereyim.yardım edin noolur...

Dogum sonrası kadınlar kılo alıyor dogal olarak bıraz gıyımını fılan deysıtır yanı ıste suslen gıyın bısı ol kadın olmak erkegı baska yone kaptırmamaktır

Back
X