bana yardim edin lutfen

dddddddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
5
0
1
mrblar.ben 2senedir evliyim ve 1yasinda kizim var. esi seviyorum mutluyuz bosanmak istemiyom 10gun once kocam is yerindeyken eski flortu msj atmis esimde konusmayi acayip sever .bende ondan haberim oldu sonrada kadinla konustum bidaha yazma evliyiz dedim.tabi erkeklar kadinlar yuz veriyosa bi kerelik olsa bile konusmaya calisir.sonrada esim benden habersiz baska isimla baska sos.m hesabi acmis ben de sonradan ogrendim.orda ne konusmalari var hepsini okudum kadinda evlismi 2tane cocugu varmis bide kocasiyla bosaniyolarmis kocama diyoki ben seni seviyodum ben bosaniyom keske ikimiz evlensek diyo resmen evliligi bozmaya calisiyo.sonra esimden her sey istiyo para altin koliye falan bana alirmisin cok ihtiyacin var diyo tabi esimde yalandan tmm alirim diyo.kadind adiyoki ben cok ozledim bulusalimi diyo.her gun msj atiyo.ama esimde hic bana karsi hic degismedi ben de baskasiyla konustugunu hic soylemedim.acaba ben polise gitip sikayet etmelimiyim.acaba bi yardimi olurmu.lutfen yardim edin.resmen o kadini bogasim geliyo.her gun msj yaziyo esimde heralde bikmis 4gundur cvp vermiyo.gizli hesabinada girmiyo.ne yapmaliyim arkadaslar

Kadın arayı bozmaya çalışıyor, altın istiyor eşiniz yalandan(!) “tmm, alırım” diyor
Kadın yüz veriyor, kocanız konuşmayı sevdiği için cevap veriyor.
Eşiniz bıkmış, 4 gündür “gizli” hesabından cevap vermiyor

Peki.

Son düzenleme:
tabi kocami hakli cikarmiyom oda tabi suclu acaba polise gitip sikayete bulunsam olurmu acaba bide ben turk vatandasi degilim

tabi kocami hakli cikarmiyom oda tabi suclu acaba polise gitip sikayete bulunsam olurmu acaba bide ben turk vatandasi degilim
Kocanızı haklı çıkarmıyor musunuz? Allahtan çıkarmıyosunuz ha!
Kadın yuva yıkan, pislik, zorla kocanıza yazıyor. Ama koca öyle mi? Pirüpak, sütten çıkmış ak kaşık, masum, usanmış...
Kusura bakmayın ama sizin mantalitedeki kadınlara müstehak. Sevgili kocanızla bir ömür ekşınlı günler dilerim...

tabi ben burayin prosudurun bilmedigim icin bizim orda msl ailesin bozan kadilara yaza yaziyo acaba burda da oylemi diyom.yok ben bulusmadim diye yemin ediyo

Bu kadın olmasa kocan başka kadın bulur ona yazar merak etme. Önce kocanda ara suçu kadında değil. Ayrıca polise gidersen polis sana "eeeee?" der yalnızca.

tabikide kocayi sutten ak cikarmiyom onun daha cok sucu var.bosansam kizima aciyom.baska kadinlarin basina gelmesin amin

tabi erkeklar kadinlar yuz veriyosa bi kerelik olsa bile konusmaya calisir.sonrada esim benden habersiz baska isimla baska sos.m hesabi acmis ben de sonradan ogrendim.orda ne konusmalari var hepsini okudum kadinda evlismi 2tane cocugu varmis bide kocasiyla bosaniyolarmis kocama diyoki ben seni seviyodum ben bosaniyom keske ikimiz evlensek diyo resmen evliligi bozmaya calisiyo.sonra esimden her sey istiyo para altin koliye falan bana alirmisin cok ihtiyacin var diyo tabi esimde yalandan tmm alirim diyo.kadind adiyoki ben cok ozledim bulusalimi diyo.her gun msj atiyo.

Ben az once ne okudum ya :deli:

ben de kiza msj yazdim kiz da yalvariyo beni sikayet etme bidaha bulasmam diyo.yinede inanmiyom cunku bir hafta once kiza aradimda aynisin soylemisti.gecegunduz msj yaziyo kadin

Kadın para altın kolye istiyor eşimde yalandan tamam diyor demişsiniz de nerden biliyorsunuz ki
yalandan tamam dediğini? Kadına hiçbir şey yapamazsınız polis size güler yani kadını şikayet etmeye
kalkarsanız. Eşinizin ağzından burnundan getirsenize bu mesajları..

Polise değil adliyeye git boşanma davası aç çocuğunu da al boşan sığınma evine git ilk önce dilersen madem yabancısin. Polise gitsen sana ne yapcak ki? Şaka misin sen der.

ben de kiza msj yazdim kiz da yalvariyo beni sikayet etme bidaha bulasmam diyo.yinede inanmiyom cunku bir hafta once kiza aradimda aynisin soylemisti.gecegunduz msj yaziyo kadin
Kusuruma bakmayin lütfen amacım sizi uzmekndegil;amaaaaaa bu işte bi tezatlık var sen kadını ariyosun kadın sana yalvariyo peki eşinin haberi olmuyormu???hem nasıl duruyosun ki yazışmaları yüzüne çarpmadan kadin kolye istiyor falan muhabbet koyu sizde okuyorsunuz sonra kadını arayıp polise şikayet edecem diyosunuz bence eşinizi alıp msj dökumaniyla konuşmanız ve sonrasındada iyi bi derse ihtiyacı var

ah bu kocalara coook cokkk yazik... onlar gibi saf birileri yok du dünyada... ah yafrummmm ahhh zorla yazmistirkiii onu.

Tabi tabi kadını polise şikayet et, kocandan uzaklaştırma kararı çıkarttırırsın savcılıktan, bir daha mesaj falan yazamaz ...

Back
X