mrblar.ben 2senedir evliyim ve 1yasinda kizim var. esi seviyorum mutluyuz bosanmak istemiyom 10gun once kocam is yerindeyken eski flortu msj atmis esimde konusmayi acayip sever .bende ondan haberim oldu sonrada kadinla konustum bidaha yazma evliyiz dedim.tabi erkeklar kadinlar yuz veriyosa bi kerelik olsa bile konusmaya calisir.sonrada esim benden habersiz baska isimla baska sos.m hesabi acmis ben de sonradan ogrendim.orda ne konusmalari var hepsini okudum kadinda evlismi 2tane cocugu varmis bide kocasiyla bosaniyolarmis kocama diyoki ben seni seviyodum ben bosaniyom keske ikimiz evlensek diyo resmen evliligi bozmaya calisiyo.sonra esimden her sey istiyo para altin koliye falan bana alirmisin cok ihtiyacin var diyo tabi esimde yalandan tmm alirim diyo.kadind adiyoki ben cok ozledim bulusalimi diyo.her gun msj atiyo.ama esimde hic bana karsi hic degismedi ben de baskasiyla konustugunu hic soylemedim.acaba ben polise gitip sikayet etmelimiyim.acaba bi yardimi olurmu.lutfen yardim edin.resmen o kadini bogasim geliyo.her gun msj yaziyo esimde heralde bikmis 4gundur cvp vermiyo.gizli hesabinada girmiyo.ne yapmaliyim arkadaslar