bana yardım edın lutfen

canım bebişin suyu içinde hergün mutlaka birtane soda.s.a iççç.benim bebeğimin suyu o kadar azdıkiii.drum bana belli etmedi ama hiç ümitli değilmiş suyu normale döndüğünde(hergün soda içtim) dr şaşırdı maşşallah bu bebeğe kendini çok güzel toparladı dedi ve her kontrolde şaşırıyor adamm.sende ihmal etme

canım tsk ederım verdıgınız bılgıler ıcın hepınıze sodayı duymamıştım bunuda denerm yeterkı suyu ve kılosu cogalsın ılk bebegım ve korkuyorum ıns sagsalım bırsey olmadan dogururum Allah tan ümit kesilmezmiş:)

soda değilde ben hamileliğimin başından beri minarelli su içiyorum lt lik şişelerde alıyorum günde bir bardak ya ayranın içine katarak yada sade içiyorum bebeğe çok faydası varmış kemik gelişiminde özellikle kilo konusunda bilgim yok ama kemiklere faydasını biliyorumbirde doktorum kola kahve gibi kafein içeren içeceklerinki patlıcandada bol miktarda varmış bebeği zayıflatıp anneye kilo aldırdığını söyledi çok şaşırdım arada kaçamak yapıyordum o günden beri kestim içiyorsan böle şeyler kesmeni tavsiye ederim tabi doktorunada danıştıktan sonra birde bişey sorcam doktorun sunu ye bunları iç sola yat falan diye tavsiyelerde bulunmadımı

canım benımde su azalması vardı doktor böle gıderse erken alırız dedı su ıcmelısın dedı ben korkudan gunde 3lt su ıcıyorum bıde maden suyu.eger gazlı gelıosa bardaga koy bıraz bekle öle ıc.sulu meyve ye mutlaka.benım suan duzeldı sende den ıns ıyı gelır.kılo alması ıcınde protein agırlıklı beslen keciboynuzu pekmezi ıc ceviz ye bide yemekten sonra sol yanına yat ıns toparlar bebegın.kolay gelsın..

arkadaşım ben sabahları nesfitin meyveli kahvaltılık gevreğinin içine kuş üzümü kara üzüm bir avuçtan fazla ceviz 2 kaşık bal biraz helva süt karıştırıp 1 kase yiyorum +kahvaltı bide şimdi kompostoya başladım gün içinde 4-5 bardak kompoto içiyorum vişne. vs bide saat 4 de şekerli yoğut yapıyorum kendime senin anlıcağın sürekli bir buzdolabı önünde yatış var inş bebişin kilo alır cnm dualarım sen ve bebeğin için

34.haftandaysan endişelenme..benim kızım 35 haftalık 2 kg. geldi dünyaya..küvezde de kalmadı,çok sağlıklı bir bebekti...

kiz kardesimin bebegindede 6. ayindan itibaren gelisim geriligi baslamisti ve suyu azdi ..
son uc ay annemlerde kaldi surekli sol tarafina yatti .. bol bol dinlendi ..
bol su icti et tavuk sebze ve meyveyi cok yedi
ve her sabah iki kasik pekmez iciyordu 30. haftada bebek 1 kilodayken 36. haftasinda 2800 kiloyla oglusunu dogurdu ..
doktoru bile hayret etmis nasil besledin sen bu bebisi diye ..
ozellikle bol bol dinlenmenizi tavsiye ederim cok ise yariyor

soda değilde ben hamileliğimin başından beri minarelli su içiyorum lt lik şişelerde alıyorum günde bir bardak ya ayranın içine katarak yada sade içiyorum bebeğe çok faydası varmış kemik gelişiminde özellikle kilo konusunda bilgim yok ama kemiklere faydasını biliyorumbirde doktorum kola kahve gibi kafein içeren içeceklerinki patlıcandada bol miktarda varmış bebeği zayıflatıp anneye kilo aldırdığını söyledi çok şaşırdım arada kaçamak yapıyordum o günden beri kestim içiyorsan böle şeyler kesmeni tavsiye ederim tabi doktorunada danıştıktan sonra birde bişey sorcam doktorun sunu ye bunları iç sola yat falan diye tavsiyelerde bulunmadımı

doktorum bol su içmemi meyve ve sebzeyi bol yememi ve dinlememi söyledi ama sola yada sağa yat diye birşey demedi sizlerin burdan yazmanızla öğrendim ve verdiğiniz tavsiyeleri uyguluyorum inş. haftaya perşembe kontrolum var kontrolde bebişim düzelmiş olacak cnm:emir_bebek:

arkadaşım ben sabahları nesfitin meyveli kahvaltılık gevreğinin içine kuş üzümü kara üzüm bir avuçtan fazla ceviz 2 kaşık bal biraz helva süt karıştırıp 1 kase yiyorum +kahvaltı bide şimdi kompostoya başladım gün içinde 4-5 bardak kompoto içiyorum vişne. vs bide saat 4 de şekerli yoğut yapıyorum kendime senin anlıcağın sürekli bir buzdolabı önünde yatış var inş bebişin kilo alır cnm dualarım sen ve bebeğin için

canım benim çok teşşekkür ederim. bende artık senin gibi buzdolabı önüne çadır kurdum :) inş seninkide benimkide düzelir ben haftaya perşembe son durumunu öğrenecem buraya yazıcam amasenide merak ediyorum sende yazarsan sevinirim benimde dualrım sizinle:ecrin_bebek:a.s.

Back
X