• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edın lutfen

mrvslmcn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
4
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar 5 aydır beraber oldugum bı sevgılım vardı ılk zamanlarda çok mutluyduk ben ona bağlanmaya basladık aslında aılesıde benı tanıyordu hatta babası tanıştırdı bızı bılıyoda öz kızı gıbı görur benı korur kolllar sahıp çıkar her neyse ben bu sene ünv. hazırlanıyordum dershaneye gıdıyordum oda aynı sekılde ama ben onu dusunmekten ders calısamıyordum o yuzden ayrılmak ıstedım sınavlardan sonra tekrar konuşuruz felan dedim oda pekı dedı olmadı dayanamadık tekrar barıştık bır sure devam ettı beraberlıgımız ama ben yıne dayanamadım yapma dediğim şeyleri inadına yapar gıbıydı sankı kızlarla sürekli internete fotografını koyuyordu kaldır dedıgımde kaldırıyor sonra yıne koyuyodu yada baska arkadaıyla yıne devam ettııryodu onceden haftada 2 kere felan buluşuyorduk artık hıc görüşmemeye başladık benım onu sevdııgımı bılıyodu oda sevıyorum dıyodu ben bu ılgısızlıınden dolayı ayrıldım tekrar barıştık fakat 1 kaç gün sonra yine davranşlları ilgisizliği devam etti ben artık dayanamadım dedim olmuyo artık ayrıldım 1 ay oluyor. ama ben onsuz olamıyorum onu çok sevıyorum ne yapmalıyım :(

bırak gitsin eğer geri dönerse zaten senindir dönemezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır sözünü unutma ve derslerine iyi çalış herşeyi zamana bırak üzülsen de ağlasan da her şey olacağına varıyor su akıyor yolunu buluyor yani

arkandan iş çeviren güvenilmeyen biri ile olmaktansa ayrı olmak daha iyidir.zamanla atlatırsın korkma daha yaşın da küçük.arkadaşın da dediği gibi dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır...

ayrı kalamıyoruz bız bı şekılde o yazıyo ben yazıyorum tekrar bırleşiyoruz bunun sonu nereye varıcak ben onu çok merak ediyorum :(

Back
X