• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin lütfen :(

gamzelim 20

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
97
26
18
36
Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım :( 25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor :( erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım :( :(

Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım :KK43: 25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor :KK43: erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım :KK43: :KK43:

erkek arkdaşın neden o kadar bekliyor

Maddi olarak biraz zor dönemde ve kendini pek hazır hissetmediği için bekleyelim diyordu tam ikna ettim iyice inada bindi iş :(

evet çalışıyorum muhasebeciyim. Aslında benim istediği en azından adı belli olsun bir söz nişan. Karşıma gelecek zorluklarında farkındayım aslında ama seviyorum da çok çıkmazdayım çok :(

off çok arada kalmışsın..annene ve sevgiline söyle inat yapmasınlar...annen senin mutluluğunu istemeli..sevmediğin bir insanla zorla evlendiremez..sen tavrını takın..kararlılığını belli et.

Erkek arkadasinla bi söz yapip yavaş yavaş hazirlik yapabilirsiniz. İnat etmesi hoş değil.sanki sen zorla evlenmek istiyorsungbi davranmis. HHerkes dört dortlukmu evleniyor. Annene gelince bu muhabbetler klasiktir sonuçta sen istemediğini sürece hiçbirşey olmaz iki surat yapar annen unutur gider. 25 yas. Çok geç degilki calisiyor musun?

Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım :KK43: 25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor :KK43: erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım :KK43: :KK43:

Anneye ne söylemeli şimdi,ben susayım en iyisi..
Bak evladım,arkadaşın çalışıyormu, ilerisi için bir birikimi varmı,bunlar ciddi konular çünkü..

Maddi olarak biraz zor dönemde ve kendini pek hazır hissetmediği için bekleyelim diyordu tam ikna ettim iyice inada bindi iş :KK43:

25 yaşındasın 1 yıllık ilişkin var.maddi zorluklar var bunların hepsi normal hatta çoğu ilişkide bir yıl bile birbirini tanıma süresi açısından daha erken insanlar 3 yıl 5 yıl ilişki yaşıyorda ya ayrılıyor yada evleniyor annenin burada telaşı ve sana söyledikleri garip

insan evlilik için kendini yeterli görmüyebilir şartlar uygun olsun birikim olsun ister de annenin söyledikleri ve sizin sevginize saygı duyacağı yerde ayırmak adına adımları var.

doğrusu garip yanlış.başka erkeklere dul derken kendi istediği biriyle evlendirir anlaşamazsın boşanırsın.

hayat bu daha 25 yaşında millet üniden yeni mezun oluyor.

başka kardeşlerin varmı evliler mi onlar da?

Bu kadar sorun oluyorsa aile arasında bir söz kesin ..
Ama annenin bu sefer de bu kadar uzaması iyi değil demeyeceği de garanti değil tabiki de ..
Bu arada hangi çağda yaşıyoruz ki artık 25 yaş evlilik için erken bile sayılıyor ..
İyi düşün ilişkini de iyi ölç tart kimse için hiç kimseyi kırma sonra en çok üzülen sen olursun ..

Erkek arkadasinla bi söz yapip yavaş yavaş hazirlik yapabilirsiniz. İnat etmesi hoş değil.sanki sen zorla evlenmek istiyorsungbi davranmis. HHerkes dört dortlukmu evleniyor. Annene gelince bu muhabbetler klasiktir sonuçta sen istemediğini sürece hiçbirşey olmaz iki surat yapar annen unutur gider. 25 yas. Çok geç degilki calisiyor musun?
evet çalışıyorum muhasebeciyim. bende aynı şekilde diyorum yavaş yavaş herşey olur diye ama erkek arkadaşımın kafası da almıyor. arkadaşları herşey güzel olsun tam olsun dediği için bekliyor diyorlar

Ufak bir nişan yapar adını koyarsınız. Düğünü ileri tarihe atarsınız bu çok zor değil bence... annenin tavrı çok doğru değil ama erkek arkadaşın da neye hazır değil ki seninle evlenmek için birlikte değil mi sonuçta neyin inadı bu?

erkek arkadaşın seninle evlenmeyi düşünse nasıl başka görücülerin gelmesine ses çıkartmıyor niyeti ciddi değil demekki sen seviyorsan gel iste diye baskı kur o zaman neyin inadını yapıyorki? erkek arkadaşın kaç yaşında?

Annenle erkek arkadaşının isteklerini duyduk da, güzelim sen ne istiyorsun? Onu anlat bi? Ayrıca 25 yaşındasın yahu, annene kalırsak biz ölmüşüz

annemde 21 yaşında evlenmiş etrafın ağzına çok bakıyor bizim oturduğumuz yerde küçük bir yer arkadaşlarımda hepsi evlendi o yüzden bu kadar baskı kuruyor

annen bence daha olgunlaşmamış.etraf için yaşamasın bunlar nasip kısmet işleri ha deyince olmaz bazı şeyler.

arkadaşların evlenmiş olabilir başkalarıyla yarışa sokmasının anlamı yok

annede sana 25 yaşındayken evde kalmış muhamelesi yapıyor ama kendide çok erken evlenmemiş sana bunu diyen anne mesela 18 yaşında falan evlenmesi gerekir.

hayırlısı olsun pişmanlık yaşıyacagın evlilik olmasın yoksa yaşın önemi yok.

erkek arkadaşın seninle evlenmeyi düşünse nasıl başka görücülerin gelmesine ses çıkartmıyor niyeti ciddi değil demekki sen seviyorsan gel iste diye baskı kur o zaman neyin inadını yapıyorki? erkek arkadaşın kaç yaşında?
erkek arkadaşımda 25 yaşında. oda annem bu şekilde davranıyor diye kızıyor bizi biliyor neden başkasını eve çağırıyorki diyor. anneme de erkek arkadaşıma da söylediklerini net anlatmıyorum ilerde nasiptir evleniriz aradalarında soğukluk olmasın diye

Back
X