• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin lütfen :(

Allah yardım etsın sevgılınde o kadar kasmasın ama ya alt tarafı bı soz cok fazla maddıyata gerek yok sonra el bırlıgınle yaparsınız ınsallah annenın yaptıgı baskıda cok yersız ama kucuk yerlerde malesef bu boyle annenı ıkna etmen zor gıbı ama erkek arkasın senınle bı yuva kurmayı gercekten ıstıyosa bıraz ınadını kırmalı yazık olan sana oluyo

Annenle erkek arkadaşının isteklerini duyduk da, güzelim sen ne istiyorsun? Onu anlat bi? Ayrıca 25 yaşındasın yahu, annene kalırsak biz ölmüşüz
Ben seviyorum çok bişeyde gözümde yok aslında küçük bir nişan yavaş yavaş hazırlıklarımızı yaparız diye düşünüyorum. tek istediğim benimde mutlu huzurlu bir yuvam olsun bende anne olayım :( Annemde çok bekledik istese gelirdi diyor iki tarafta kendine göre haklı işte

annen böyle neden hakkaten etraf için yaşıyor hayırlısını istemiyor nasip denilen birşey var sonuçta ama erkek arkadaşında evlenmek istiyorsa ne var bir söz takarsınız ama zorla olmaz bu işler birşey olsa nişan söz atılsa annen daha baskıcı olur gibi geldi sana karşı

Ben seviyorum çok bişeyde gözümde yok aslında küçük bir nişan yavaş yavaş hazırlıklarımızı yaparız diye düşünüyorum. tek istediğim benimde mutlu huzurlu bir yuvam olsun bende anne olayım :KK43: Annemde çok bekledik istese gelirdi diyor iki tarafta kendine göre haklı işte
güzelim 25 yaş (tamamen şahsi fikrim) erkek için erken bir yaş, kaldı ki 1 yıldır berabersiniz daha bence de erken, üstelik erkek arkadaşın maddi olarak hazır değilse, erkekler böyle şeyleri aşırı takar kafaya. Yetersiz hissetmek istemiyor olabilir bu süreçte, o yüzden hazır olmayı bekliyordur belki. Ama sana inat olarak bunu yansıtması çok yanlış.
Kusura bakma ama annenin yaptığının hiç bir şekilde elle tutulur tarafı yok, bir kere dul gelir boşanmış gelir vs ne demek, sen sana gelene değil, gönlünün gittiği ile gideceksin, kurbanlık koyun musun sen gelip bakan seni alacak. Zorla evlendirecek hali yok ya, gelir gelir giderler

Evliligi erteleyen erkekten pek hayir gelmez. Niyeti iyi olan aman kiz kacmasin kimse de yan gozle bakmasin basi baglansin bi adini koyalim diye dusunur.

Aile arasinda bi nisan yapamayan adam da 1 senedir niye cikiyomus kizla?yaslar da olgun

Bence hemen nisan, yoksa yok deyin
Ayrica görucu geldigini de soylememniz garip,

Evliligi erteleyen erkekten pek hayir gelmez. Niyeti iyi olan aman kiz kacmasin kimse de yan gozle bakmasin basi baglansin bi adini koyalim diye dusunur.

Aile arasinda bi nisan yapamayan adam da 1 senedir niye cikiyomus kizla?yaslar da olgun

Bence hemen nisan, yoksa yok deyin
Ayrica görucu geldigini de soylememniz garip,
Normalde söylerim ama şuan evlilik yüzünden aramız biraz bozuk pek konuşmuyoruz o yüzden söyleyemedim henüz. Dediğiniz gibi bazı arkadaşlarımda diyor bunu seven adam kız kaçmasın diye nişanlanır diye ama sevgisinden inanın şüphem yok :(

güzelim 25 yaş (tamamen şahsi fikrim) erkek için erken bir yaş, kaldı ki 1 yıldır berabersiniz daha bence de erken, üstelik erkek arkadaşın maddi olarak hazır değilse, erkekler böyle şeyleri aşırı takar kafaya. Yetersiz hissetmek istemiyor olabilir bu süreçte, o yüzden hazır olmayı bekliyordur belki. Ama sana inat olarak bunu yansıtması çok yanlış.
Kusura bakma ama annenin yaptığının hiç bir şekilde elle tutulur tarafı yok, bir kere dul gelir boşanmış gelir vs ne demek, sen sana gelene değil, gönlünün gittiği ile gideceksin, kurbanlık koyun musun sen gelip bakan seni alacak. Zorla evlendirecek hali yok ya, gelir gelir giderler
Evet gerçekten erkekler fazlasıyla kafaya takıyor bu maddiyatı. Benim isteğim en azımdan nişan olsun o belli zamanda birlikte hazırlığımızı yaparız. İnşallah gelir gelir giderler. Annemi çok seviyorum kırmak üzmek asla istemiyorum ama maalesef bu konuda fazlasıyla katı :(

Hepinizin güzel yorumları ve verdiğiniz akıllar için teşekkür ederim. Eğer cevap veremediğim varsa lütfen kusura bakmayın işyerinde olduğumdan bazılarını geç görüyorum

Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım :KK43: 25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor :KK43: erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım :KK43: :KK43:
Allahım yaa niye erteliiyo ki senin zor durumda olduğunu biliyo. en azından gelip bi yüzük taksın söz yapın aranızda. sevgilinle iyice açık açık konuş bence ikna etmeye çalış. bu işler inada gelmez.

Allahım yaa niye erteliiyo ki senin zor durumda olduğunu biliyo. en azından gelip bi yüzük taksın söz yapın aranızda. sevgilinle iyice açık açık konuş bence ikna etmeye çalış. bu işler inada gelmez.
Oturup açık açık konuşmak istiyorum alıyorum karşıma ben konuştukça o susuyor tamam olacak ama biraz bekle diyor. Sonra bak annemle aram kötü diyorum adam inada geçiş yapıyor direk. Sonra kendim oturup düşünüyorum nişan olacak artık olmucak derse de ayrıl gitsin sonra bide kıyamıyorum :(

Merhaba ablalar ve kardeşler lütfen bana akıl verin zor durumdayım :( 25 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi inişli çıkışlı dönemlerim çok oldu. En önemli konuda evlilik annem çok fazla baskı yapıyor evlenmem konusunda yaşımın geçtiğini ve artık bana dul veya evlenip boşanmış erkeklerin geleceğini söylüyorlarmış etrafta ve bu beni çok üzüyor :( erkek arkadaşımda maddi manevi biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyordu tam onu ikna ettim derken bu sefer annem çok bekledik bu saatten sonra gelmesin vermem diyor ve arada gelip giden görücüler var (annem gelene hayır denmez nasip geri çevrilmez dediği için gelenleri eve kabul ediyor yanlış anlamayın) hatta şuan annem birisini beğendiği için o kişi üzerinden baskı yapıyor bende erkek arkadaşıma baskı yapıyorum nişan olsun en azından diye oda inat yapıyor beklicez diye ben napıcam çıkmazdayım :( :(

Erkek arkadasini fazla sıkma bence maddi manevi hazir degilse suan evlenseniz bile surmez bence :/ annende afedersin ama sacmaliyor cunku 25 yasinda akli basinda birisin kendi kararlarini kendin vermelisin bu konuda annen kafani karistirmamali canim :/

Oturup açık açık konuşmak istiyorum alıyorum karşıma ben konuştukça o susuyor tamam olacak ama biraz bekle diyor. Sonra bak annemle aram kötü diyorum adam inada geçiş yapıyor direk. Sonra kendim oturup düşünüyorum nişan olacak artık olmucak derse de ayrıl gitsin sonra bide kıyamıyorum :KK43:
:( canım benim Allah yardımcın olsun inşallah. Hayırlısı ne ise o olsun sen elinden geleni yapıyosun sonuçta.

Yani gelip istemek ne kadar masraflı olacak Allah için sen bu kadar zor durumdaysan sevgilinin kapınızda bitmesi lazımdı.

Ben annenin tutumunu çok yanlış buldum. Ne varmış ki yaşında? Aslında annene düşen sana acele etme kızım demekken sana baskı yapması doğru değil..
Insanların gerçekten de madden ve manen evliliğe hazır olması gerekir. Ayrıca bi söz kesip ya da nişan yapıp evlilik için beklemek saçma geliyor bana. Bütün problemler de o dönemde oluyor zaten. Sevgilinizin hazır olduğu dönemi beklesin annen bence..

Ben annenin tutumunu çok yanlış buldum. Ne varmış ki yaşında? Aslında annene düşen sana acele etme kızım demekken sana baskı yapması doğru değil..
Insanların gerçekten de madden ve manen evliliğe hazır olması gerekir. Ayrıca bi söz kesip ya da nişan yapıp evlilik için beklemek saçma geliyor bana. Bütün problemler de o dönemde oluyor zaten. Sevgilinizin hazır olduğu dönemi beklesin annen bence..
Annem bu konuda dediğim gibi biraz katı istiyorki oda evlilik hazırlıkları yapsın çeyizler hazırlasın benide düşün biraz herkes laf ediyor yokmu gelen niye varmıyor artık birine diyorlarmış . Keşke imkan olsada nişan ardından fazla bekletilmeden düğün olsa ama maalesef yok işte

Back
X