Gebeliğe Hazırlık Bana yardım edin nolur çok bunaldım artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Herkese selamlar hanımlar
Ben iki aydır femara hapını kullanıyorum doktor tavsiyesi ile
İlk ay yumurtam çatlamış iğne vurulmadı yani çatlamayı kaçırdım doktor yüzünden .
Bu ayda 4.gün başlayıp 5gün kullanıp bıraktım ilaç bitince doktora gittiğimde yumurta hiç gelişmemiş dendi .
Bugün adetin 11.günü ve ben bugün gittiğimde yine malesef ki yumurta hiç yok normalde bu zaman kadar yumurtam hep büyür çatlardı . Perşembe günü tekrardan kontrole çağırdı sizce yumurta gelişir mi ? Yani gebelik olabilir mi bu zamanda bile nolur böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir mi

Bence doktorunuzu değiştirin yani imkanınız varsa sizi takip edebildiğini düşünmüyorum. Bide siz yumurta takibi yapsanız evinizde. Tabi ki ilaçlarınızı kullanın ama kendinizde takip edin yumurtluyor muyum diye. Hem aklınızda soru işareti kalmaz.

Başka doktora gidin bence.
Değiştirdim bugün gittiğim doktor farklıydı diğer doktora zaten çok kızdı . Normal yumurtlayan birisiydin bu ay hiç olmaması beni yıprattı . İnşallah perşembeye kadar 1 tane bile olsa yumurta oluşur

Stres yapıp üzme canını kendi ve bedenini serbest bırak olur mu olur mu diye diye kendini yıpratma elbette olacaktır. Yıl 12 ay diye 12 ay yumurtlamıyor muşuz kii doktorlar sürekli bunu söylüyor. 30 günde değil de 40 günde yumurtalaya biliyormuşuz bu kişiden kişilere değişe biliyor. Zihnini rahatlat rahatlat ki bedenin de rahatlasın ve doğal olarak oluşusun

Stres işte herşeyi maffediyor inşallah olur kısa zamanda vaktinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…