Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende seninle aynı durumdayım ama görme şimdi beni ikna etmek için denemediği yol kalmadı :)
yazılan her şeyi okudum ve bence ikinizde de hata var canım. öncelikle köyde yaşıyor diyorsun ve oraya gitmek istemediğini söylemişsin evlenirseniz; e bu durumda bu adamdan ne beklediğini anlayamadım ben. bi insanın küçük yerden ayrılıp büyük yerde düzen kurması zordur üstelik o düzeni oturtamazsa seni de mutsuz eder. sen onun yaşadığı yere gitmeyi kabul edemiyorsan adam boşa kürek çekmek istemeyebilir bence çok normal bu.
bir de erkeklerin dönemsel olarak bi bıkkınlık halleri olur ki bu da tamamen senin aşırı ilginden kaynaklanıyordur, emin ol. sen o kadar ilgilenmişsin ki artık %100 emin ve o gidip istediği her şeyi yapsa da döndüğünde senin onu sorgusuz sualsiz kabul edeceğini düşünüyor, buradan bakılınca öyle gibi de duruyor.
ilişkinin başında,sonunda,ortasında, ilk günde 100. günde hiç fark etmez bir adamda kaybetme korkusu olması gerek. senin en büyük yanılsaman o adamı kendin gibi sanman. bir adam "seviyorum" der bunda bişey yok, gel ben de sana "seni seviyorum" diyeyim. bir erkeğin sevgisiyle kadının sevgisi çok farklıdır canım. öyle ki o seninle o kadar çok ilgilenseydi senin sevgin artardı daha çok bağlanırdın ama senin ilgin onda ters etki yapar. erkekler biraz nefes almaktan hoşlanır. şu an ona göre sen onun avcunun içindesin. sevmiyor demiyorum ama deli gibi sevse de bi adam aşırı ilgiden sıkılır, yaşadığı yerde yaşamayı kabul etmeyen kadından da matığını yürüterek ayrılma kararı alması normaldir.
bence senin yapacakların çok açık. öncelikle şuna karar ver: evlenirseniz onun yaşamını sürdürdüğü yerde yaşar mısın? ama kalbinle değil mantığınla yanıt ver bu soruya. kendin bundan kesin emin olmalısın. eğer olumsuzsa cevabın zorlama bırak bitsin derim çünkü diğer türlü evlenme aşamasında ipler kopar daha fazla zarar görürsün.
ayrıca lütfen üstüne düşmekten vazgeç. eğer arayıp sormazsan, o yokmuş gibi davranırsan bir süre sonra senin aslında onun avcunun içinde olmadığını anlayıp,telaşlanacak ve arayacaktır. erkekler düz mantıktır tatlımhem arkadaşlarının yanındayken seninle konuşmadı diye kırılma hiçbir erkek arkadaşlarının yanındayken rahatsız edilmekten hoşlanmaz.
söylediklerime sakın kırılma canım gerçekler bunlar ve sen onun hala üstüne düşerek hata yapmaya devam ediyorsun... umarım herşey ikiniz için de daha güzel olur...
dip not: gizliden bile arasan senin olduğunu biliyor ve kendini küçük duruma düşürüyorsun. kendine bunu yapma canım. bunlara devam ederseniz barışsanız bile ilişkiniz kötü olur. o istediği zaman gider gezer tozar sonra sıkılınca sana gelir. yapma bunları artık...
Evt canım evlenirsek köye gitmem dedim çünkü ilişki başlamadan konuştum kendisiyle sonrada vazgeçen kendisi ben degilim yaşadığımız yerde çok büyük bir şehir degil ben ilçedeyim o köyde yani uyum sağlayamayacağı birşey yok bunu saorunu ana kuzusu anasını bırakamıyor sanırım ben onu anlamdım
Evt son zamanda ben onu çok şımarttım öncesinde dediğin gibiydi o hep yaşşardı kaybetme korkusunu ama nortayı koyanda o oldu. Köyde yaşama olayını çok düşündüm 1. si ailem onaylamaz 2.cisi hayat gerçeklerden ibaret toz pembe bakamıyom gerçekçi olmak lazım anlayacağın mantıgım ve duygularım karma karışık. tel olayında kırılmakta haklıyım cnm ya arkadaşlarıyla alakası yok hatta belki arkadaşlarıda yoktur sadece benle konuşmak istemedi ailesinin yanında bile 24 saat telefonu açık bırakan biri yani tek gerçek sesimi duymak istememesi
canım o senden uzak durmaya çalışıyor. bence o da kendisiyle savaşıyor. çünkü devam etseniz ilişkiniz ne olur pek belli değil, sizi bekleyen sorunlar var gibi. başta tamam demiş olabilir ama bir erkek için gerçekten çok zor bu sorunlar. senin sesini duysa mantığıyla değil kalbiyle hareket etmekten korkuyor. bana kalırsa zaman geçmeden gelecek sorunları engellemek istiyor. ikiniz de biraz kafanızı dinleyin sonra konuşun derim ben. bu şekilde bi sonuca varabileceğinizi sanmıyorum.
o bitirdi canım ya konuşacak bişey bırakmadıki zaman falanda kalmadı demekki sevmemiş sevse bu kadar çabuk vazgeçmezdi birde bana diyorduki seven bazen terk edip gitmekmiş diyordu ne alakaysa bu sadece kaçış o gitti kaçtı bende böyle acısını çekiyorum![]()
ne saçma ya dımı ? Senı sevıyorum ama olmaz ayrılmamız lazım sankı 90 'lardayızda ...eskıdendı hayatım bu laflar inanma ....bencede avucunda görüyor seni sen onu sana ulaştıgı heryerden engelle derim .
Hem sen köyde yaşamakta istemıyorsun aslında neyı istedigini blm mantıklı birisn sen ....onun sana artıları yokki ne dıye arıyosun adamı ...? Alışkanlık yapmış bence sende bu kişi ...zamanla geçicektır
benı istemeyenı ben hiççççççççççççççççç istemem de geççç
başkalarıyla oyalan zaman geçir çvi.çiviyi söker unut gitsin
evt saçma seviyor ama bırakıyor sevgisi için hiç birşey yapmıyor evt mantıklıyım hayata toz pembe bakamıyorum heyet gerçeklerden ibaret evt artısıda yok eğitim yok iş yok yakışıklılık yok neyine vuruldun diceksin... onu bende soruyom kendime ilk zamanlar çok frklıydı herşeyi konuştum kendisiyle dedim ilerde nsıl olacaksan bana öyle ol ben böyleyim diyordu ama sonra 90 derece degişti herşey ama ben hala o ilk zamanlrda kalbimi feth eden x i aradım bulamadım. alışkanlık evet ama ondan öte gururum çok kırıldı beni üzen o kaçan kovalanır ya bendede bu var hazmedemiyorum işte neler geçmediki evt gececek ama giden zaman kaybedilen emek gurur en önemlisi güven o işte zor.. onun için yeni birini bulmakta çok zor ona yanıyorum
iyide canım bunları bılıyorsun madem ...çirkin birine ömür boyu nasıl bakıcan kız :))) şaka bir tarafada egitim iş çok önemli bencede
sagam bir işi olmayan adam senıde ezer hayatta
anlıyorum senı hırs yaptın sen ..o her bayanda var sanırım ........aman tatlıya hırs yapılcak bir yanı yok bu adamın bu enerjını
başka biris için harcasan diyorum .
Koonuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum benimde 7 aylık bir ilişkim yaklaşık 2 ay önce sallantıya girdi yaklaşık 15 gün görüşmedik sonra bir gece aradım sesini duymak istedim istedim uyuyordu açmadı sabahı mesaj attı uyudugunu söyleyerek 2 gün sonra tekrar aradım konuşmaya başladık sonra bana dost arkadaş tarzında konuşmalar yaptı artık dost arkadaşmışız fazlası olamazmış önce kabul etmedim sonra onada razı oldum ama facede yeni yeni bayanlar eklemeye başladı kıskançlık krizlerim tuttu açık açık söyledim biz arkadaşız dostuz dedi ne alaka dedi dayanamadımar sildim sonra geri ekledim bu böyle 15-20 gün sürdü ayrılma nedeni de gelecimiz olamazmış o köyde oturuyor bende köye gitmek istemiyorum çok seviyormuş ama evlensekte ayrılırmışız ben onu kaldıramazmışım şimdi herşeye olur diyormuş o zaman böyle olmazmış işyerime çağırdım konuştum ağladım sarıldım ikna olmadı o ana kadar hep gururumu yıkamadığımız hep gururumdan kaybedecegimi söylerdi gururda kalmadı ama döndüremedim ara ara telde konuşuyorduk 15 gündür aramıyor telimide açmıyor hep başa dönüyormuşuz 1 haftadır sessizdim dün dayanamadım yazdım faceden cvp verdi bikaç kelime konuştuk müsaitsen yada müsait oldugunda ara konuşalım dedim arkadaşları varmış bir ara aramış çok zoruma gitti sanki virüs gibi hissettim kendimi benim sesimi bile duymak istemiyor sözdede seviyor sevmek bazen bırakıp gitmekmiş öyle diyor herşeyi yaptım konuştum yalvardım yakardım ama bir sonuç alamadım sizce kendisi ararmı dönermi ilişkiyi bitirme nedenini söyledim. bu 7 ay içinde yalan yok benden çok çekti kendisi diyor köpek gibi peşinde koştum diyordu benim için ölüyordu bu kadar seven insan bu kadar kısa sürede vazgeçermi birde bu 4 yıl önce görmüş beni hiç aklından çıkmamışım tanışmamızda tesadüf bir düğünde oldu 4 yıllık aşk bu kadar çabuk bitermi aklım almıyor ya resmen bana tapan adam nasıl bu kadar çabuk vazgeçer biliyorum gelecegimiz zor ama arasın istiyorum en azından kırılan gururum kurtullsun istiyorum ne yapmalıyım ?
Koonuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum benimde 7 aylık bir ilişkim yaklaşık 2 ay önce sallantıya girdi yaklaşık 15 gün görüşmedik sonra bir gece aradım sesini duymak istedim istedim uyuyordu açmadı sabahı mesaj attı uyudugunu söyleyerek 2 gün sonra tekrar aradım konuşmaya başladık sonra bana dost arkadaş tarzında konuşmalar yaptı artık dost arkadaşmışız fazlası olamazmış önce kabul etmedim sonra onada razı oldum ama facede yeni yeni bayanlar eklemeye başladı kıskançlık krizlerim tuttu açık açık söyledim biz arkadaşız dostuz dedi ne alaka dedi dayanamadımar sildim sonra geri ekledim bu böyle 15-20 gün sürdü ayrılma nedeni de gelecimiz olamazmış o köyde oturuyor bende köye gitmek istemiyorum çok seviyormuş ama evlensekte ayrılırmışız ben onu kaldıramazmışım şimdi herşeye olur diyormuş o zaman böyle olmazmış işyerime çağırdım konuştum ağladım sarıldım ikna olmadı o ana kadar hep gururumu yıkamadığımız hep gururumdan kaybedecegimi söylerdi gururda kalmadı ama döndüremedim ara ara telde konuşuyorduk 15 gündür aramıyor telimide açmıyor hep başa dönüyormuşuz 1 haftadır sessizdim dün dayanamadım yazdım faceden cvp verdi bikaç kelime konuştuk müsaitsen yada müsait oldugunda ara konuşalım dedim arkadaşları varmış bir ara aramış çok zoruma gitti sanki virüs gibi hissettim kendimi benim sesimi bile duymak istemiyor sözdede seviyor sevmek bazen bırakıp gitmekmiş öyle diyor herşeyi yaptım konuştum yalvardım yakardım ama bir sonuç alamadım sizce kendisi ararmı dönermi ilişkiyi bitirme nedenini söyledim. bu 7 ay içinde yalan yok benden çok çekti kendisi diyor köpek gibi peşinde koştum diyordu benim için ölüyordu bu kadar seven insan bu kadar kısa sürede vazgeçermi birde bu 4 yıl önce görmüş beni hiç aklından çıkmamışım tanışmamızda tesadüf bir düğünde oldu 4 yıllık aşk bu kadar çabuk bitermi aklım almıyor ya resmen bana tapan adam nasıl bu kadar çabuk vazgeçer biliyorum gelecegimiz zor ama arasın istiyorum en azından kırılan gururum kurtullsun istiyorum ne yapmalıyım ?
o tapma ne demek ya yemin ediyorum çok sinirlenıyorum bu kelimeye töbe yarabbım!!!
ayrıca arama belki üzülceksin ama senı tavlamak için 4 yıl aklımdan çıkmadın demiş yoksa yerin yurdu belli bı düğünde karşılaşmışsınz demekki orta ark varki karşılastınız ondan bile görüşebılırdı senınle 4 yıl beklemezdi
ayrıca hep sen aramışsın yani görünen o ki cocuk istemıyor kendini üzme ve vazgeçmeye çalış 7 ay 10 yıl cıkıpta ilişkisi bıten ınsanlar napsın büyük bir boşluk bu sende geleceğimiz zor diyorsun baksana o zaman artık kendı yolunu çizmelısın saglıcakla kal
Sende diyorsun geleceğimiz zor diye eğer sen bunu diyorsan onun hayli söylemesi gerek cünkü evlendikten sonra erkeğe bir sürü sorumluluklar yüklenecektir belki bu sorumluluklardan korktu belki de bunaldı ve biraz nefes almak istemis olabilir ama senin öyle gururundan kaybetmen,yalvarmaların yakarmaların ancak onun gözünde kendini soğutmana neden olur o yüzden bu saatten sonra kacan kovalanır hesabı davran yani arama sorma o yazmadan yazma gibi seyler yap ve onada biraz zaman tanı biraz nefes alsın bence.Sevme konusuna gelince seven insan en azından sevdiği insanı karsısına alır konusurdu ama seninki onu bile fazla görmüs bence sende yavastan hayatına dönsen iyi olur canım sonucta kısmetinse öyle yada böyle olucaktır zaten.
4 yıllık begenı olarak bak buna 4 yıllık ask degıl ask bıseylerınızı paylasınca cogalan bırsey sonucta. erkeklerın genelnde var bu problemı bende zamanında yasadım ılıskının bı sallantı donem oluyor zaten bunu atlatırsanız cok buyuk sorun cıkmaz ama sen ona demek kı ben onu yapamam orda yasayamam tarzında bı ızlenım yaratmıssın kendını kucuk hıssetmıs sankı koydeyım ben sen yapamazsın edemezsın dıye bu da senın gururunu ıncıttıgı gıbı onuda ıncıtmıs gozukuyor . erkekler katıdır yanı sen kostugun surece aramaz . eger bı gelecek olmadıgı konusunda hem fıkırsen zaten yapıcak bsey yok suan barısıp 1 ay sonra gene plak gıbı aynı uzuntu ve olayları yasamanın bı anlamı yok kı bebegım . eger cıddı cozum uretıp yapcaksanız zaen barısıp konusun ayrıca sen yazıp durma bırak bıraz o senı merak etsın nerdedır napıyodur unuttumu unutmadı mı dıye kacan kovalanır lafı her zaman dogrudur :)