bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enteresan bir durum.
Nasil sizi zorla tutuyorlar anlamadim.
Siz hangi sehirdesiniz ki? Bir komsunuz bir arkadasiniz dahi mi yok?
Size bu konularda destek olabilecek?

Mune Mune Kazen Kazen muhakkak size yardimci olacaktir ama siz bence bir an once bir komsu biri ile falan irtibata gecin.
Yalniz mi biraktilar sizi evde, sokaga cikma yasagi var, nasil onlar disari cikti?

Laptop üzerinden polise ulasin.Ne demek zorla tutuyorlar?? O kadar da degil.

Bu ne biçim iş. Kimsiniz ne bilelim. İn misin cin misin terör örgütünden misin. Millet neden özelinden sizin aileye ulaşsın. Buraya yazıp bu kadar zaman kaybı olacağına polise ulaşın. Kanunsuz olmayan bir durum yaşıyorsanız neden polisten korkasiniz ki...

Aynen, konu sahibi yerinde olsam internet uzerinden hemen bir polis ile irtibata gecerdim.
Neticede bir cok imkan var polis ile iletisime gecebilmek icin.
En kotu ihtimal camdan en yakin komsum ile irtabata gecer yine bir sekilde kendime fayda bulurdum.

Allah yardimcisi olsun insallah fake konu veya kullanici degildir.

Kimse iletişime geçmesin, telefon numarası filanda almayın. İyilik yapmak istiyorsanız konuyu Cimer, EGM gibi yerlere şikayet edin.

Dalga geçiyorsa gereken yapılır, olay doğru ise polis gerekli önlemi alır.

Sakın kimse tel, ne versin ne de alsın ! Böyle saçmalık mı olur.

Hanımefendinin sözde(!) ablası aradı kardeşim(!) şaka yapmış böyle bir durum yok dedi. Lütfen emniyete olan şikayeti geri alın vs vs vs kim şikayette bulundu ise lütfen şikayetlerini geri çeksin.

Buna ek olarak defalarca başka konularda da uyarmama rağmen birileri iyilik meleği olup iletişime geçmeye kalkıyor. Son 40 dakika birileri ile yazıştı ama kimle ne yazıştı bilmiyorum, bunu yapmayın. Siz kolluk kuvveti değilsiniz, sitede böyle bir yardımsever misyonunuz yok. Başınızın gireceği en ufak olaydan dolayı yayıncı olarak bizi suçlayacaksınız. Bu sebeple lütfen iyilik meleği rolüne SOYUNMAYIN. Ben dahi sormadım telefon vs siz neden yardımcı olayım diyorsunuz. Yapmayın bir başka olayda canınız yanar demedi demeyin.

Not : tüm görüşmenin ses kaydı karşı tarafında bilgisinde kayıt altına alınmıştır.

Mune Mune bilgine ...

Hanımefendinin sözde(!) ablası aradı kardeşim(!) şaka yapmış böyle bir durum yok dedi. Lütfen emniyete olan şikayeti geri alın vs vs vs kim şikayette bulundu ise lütfen şikayetlerini geri çeksin.

Buna ek olarak defalarca başka konularda da uyarmama rağmen birileri iyilik meleği olup iletişime geçmeye kalkıyor. Son 40 dakika birileri ile yazıştı ama kimle ne yazıştı bilmiyorum fakat bunu yapmayın. Siz kolluk kuvveti değilsiniz, sitede böyle bir yardımsever misyonunuz yok. Başınızın gireceği en ufak olaydan dolayı yayıncı olarak bizi suçlayacaksınız. Bu sebeple lütfen iyilik meleği rolüne SOYUNMAYIN. Ben dahi sormadım telefon vs siz neden yardımcı olayım diyorsunuz. Yapmayın bir başka olayda canınız yanar demedi demeyin.

Sagol kazen abi 👏👏

Buna ek olarak defalarca başka konularda da uyarmama rağmen birileri iyilik meleği olup iletişime geçmeye kalkıyor. Son 40 dakika birileri ile yazıştı ama kimle ne yazıştı bilmiyorum, bunu yapmayın. Siz kolluk kuvveti değilsiniz, sitede böyle bir yardımsever misyonunuz yok. Başınızın gireceği en ufak olaydan dolayı yayıncı olarak bizi suçlayacaksınız. Bu sebeple lütfen iyilik meleği rolüne SOYUNMAYIN. Ben dahi sormadım telefon vs siz neden yardımcı olayım diyorsunuz. Yapmayın bir başka olayda canınız yanar demedi demeyin.

Not : tüm görüşmenin ses kaydı karşı tarafında bilgisinde kayıt altına alınmıştır.

Mune Mune bilgine ...
Başı belada olan camı açıp da bağırır,
Sokağa çıkma yasağı var ama, kolluk kuvvetleri adam öldürmüyor, taksi çağırır atlar, polis durdurursa da durumu açıklar. Olmadı mı? Cezasını öder. Can bu sonuçta.

konunun gerçekliğine ihtimal vermedim. Buradan birinin numarasını alacak geyik yapacak diye düşündüm, ama ya gerçekse kısmına da gözümü kapatmadım.
Kocası polis olduğu için korkan bile oluyor, yada ailesi rezillik çıkar diye bastırılan.
Özel numaradan ararım verdiği numarayı, oldu bitti.
‘İyilik meleği rolüne soyunmak’ olmaz bu.

buradaki insanların velisi gibi davranmanıza gerek yok bence.
Tabi, kurallara aykırı ise hatırlamıyorum.
Kayıt olurken okumuştum.
Yine okur, bakarım 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X