- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Düzeltme yapt çok çok ban yer birşey olmaz şuan durm acik olduğu için öyle dedimSilinmiyor yazılan msj diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeltme yapt çok çok ban yer birşey olmaz şuan durm acik olduğu için öyle dedimSilinmiyor yazılan msj diye biliyorum
Hayır yargılamıyorum ama ailenize karşı koyabilirler veya zarar verebilirler. Polis olursa birşey.yapamazlarrezil olmak istemiyorum etrftakilere nolur yargılamayın yada yagırmayın
Ne için zorla tutuluyorsunuz kaçırdılar mi siziözelden nasıl yazacağım
Öyle durum acil üzüldümDüzeltme yapt çok çok ban yer birşey olmaz şuan durm acik olduğu için öyle dedim
Bu ne biçim iş. Kimsiniz ne bilelim. İn misin cin misin terör örgütünden misin. Millet neden özelinden sizin aileye ulaşsın. Buraya yazıp bu kadar zaman kaybı olacağına polise ulaşın. Kanunsuz olmayan bir durum yaşıyorsanız neden polisten korkasiniz ki...
polis değil gerçek ama nolur polis değil biriniz yardım edin bana. bi gmail hesabı açtım o gmail hesabımı aileme iletirseniz ordan iletişime geçerim ailemle
Hanımefendinin sözde(!) ablası aradı kardeşim(!) şaka yapmış böyle bir durum yok dedi. Lütfen emniyete olan şikayeti geri alın vs vs vs kim şikayette bulundu ise lütfen şikayetlerini geri çeksin.
Buna ek olarak defalarca başka konularda da uyarmama rağmen birileri iyilik meleği olup iletişime geçmeye kalkıyor. Son 40 dakika birileri ile yazıştı ama kimle ne yazıştı bilmiyorum fakat bunu yapmayın. Siz kolluk kuvveti değilsiniz, sitede böyle bir yardımsever misyonunuz yok. Başınızın gireceği en ufak olaydan dolayı yayıncı olarak bizi suçlayacaksınız. Bu sebeple lütfen iyilik meleği rolüne SOYUNMAYIN. Ben dahi sormadım telefon vs siz neden yardımcı olayım diyorsunuz. Yapmayın bir başka olayda canınız yanar demedi demeyin.
Başı belada olan camı açıp da bağırır,Hanımefendinin sözde(!) ablası aradı kardeşim(!) şaka yapmış böyle bir durum yok dedi. Lütfen emniyete olan şikayeti geri alın vs vs vs kim şikayette bulundu ise lütfen şikayetlerini geri çeksin.
Buna ek olarak defalarca başka konularda da uyarmama rağmen birileri iyilik meleği olup iletişime geçmeye kalkıyor. Son 40 dakika birileri ile yazıştı ama kimle ne yazıştı bilmiyorum, bunu yapmayın. Siz kolluk kuvveti değilsiniz, sitede böyle bir yardımsever misyonunuz yok. Başınızın gireceği en ufak olaydan dolayı yayıncı olarak bizi suçlayacaksınız. Bu sebeple lütfen iyilik meleği rolüne SOYUNMAYIN. Ben dahi sormadım telefon vs siz neden yardımcı olayım diyorsunuz. Yapmayın bir başka olayda canınız yanar demedi demeyin.
Not : tüm görüşmenin ses kaydı karşı tarafında bilgisinde kayıt altına alınmıştır.
Mune bilgine ...