• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardim edin :(

Herkes ayni fikirde.ailem yapamazsin diyorlar.abimler hic sevmedi.hatta iki aksam geldiler ikinci aksami kabul ettik diye abimle tartistik :KK43:ailemi kirmak istemiyorum.onlar bir sey goruyorlardir benim goremedigim dimi.yaniliyor olamazlar :KK43:

Hangi memleketten bu ilgisiz bey? Diger konunu da okumustum kurtulduguna sükret bence

yaş ilerledikçe , birileriyle görüşüp olmayınca insan üzülüyor, ama benim sana tavsiyem diğer fırsatları kaçırma..Nasibinin nerden geleceğini bilemezsin..Zamana bırakmayı falan boşver, bak yaşım 29 diyosun , artık küçük de değilsin, onun bence bir an önce karşına çıkan fırsatları değerlendir..

Herkes ayni fikirde.ailem yapamazsin diyorlar.abimler hic sevmedi.hatta iki aksam geldiler ikinci aksami kabul ettik diye abimle tartistik :KK43:ailemi kirmak istemiyorum.onlar bir sey goruyorlardir benim goremedigim dimi.yaniliyor olamazlar :KK43:
Aynen öyle cnm. Sakın pisman olma. Ben yandım sen yanma...

Bir heves etmişsin, hevesin kursağında kalmış bu yüzden hayal kırıklığı yaşıyorsun. Zamanla geçer merak etme.

Başka biri ile görüşme meselesine gelince, eğer konuya dahil olan kişi ile ciddi bir sevgililik ilişkisi içerisinde olmuş olsaydın bu ne acele derdim ve kızardım da ama aranızda böyle bir şey yaşanmamış dolayısı ile kendini hazır hissettiğinde başkalarına şans verebilirsin...

Herşeye rağmen hala eğer o kişi ile evlenecekmişsin gibi geliyorsa da korkarım ki aranızda ki bağ kesilmemiş canım bir müddet bekle derim...

Kendi kuruntunuz, gecer merak etmeyin...daha cok yeni... Yeni birisi icinde cok erken... Hem o ne öyle istemege gelmek istiyorlar, tezgahta meyvemisinizde begenip gelip istiyorlar? Kacinci yüzyildayiz, gecin böyle seyleri, evlilik bu cocuk oyuncagi degil, kimse gelmesin istemeye, zamani geldimi yeni biriyle tanisip,karar verdiginiz zaman evlilige,gelip isterler... Baskalari gelmek istiyor istemeye diyor yaaaa...:KK14:

Kendi kuruntunuz, gecer merak etmeyin...daha cok yeni... Yeni birisi icinde cok erken... Hem o ne öyle istemege gelmek istiyorlar, tezgahta meyvemisinizde begenip gelip istiyorlar? Kacinci yüzyildayiz, gecin böyle seyleri, evlilik bu cocuk oyuncagi degil, kimse gelmesin istemeye, zamani geldimi yeni biriyle tanisip,karar verdiginiz zaman evlilige,gelip isterler... Baskalari gelmek istiyor istemeye diyor yaaaa...:KK14:
ama bizde oyle ne deseydim.kizi istemeye gelirler.benim sulalemdeki butun kizlar oyle evlendi.

Evlenecekmişsin hissi normal
barışacağın garanti :KK14:
Ailem istemiyor.bu konuyu actiktan sonra yine dusundum.benim ona karsi aman aman bir sevgim yok.sadece butun erkekler ayni idare edebilirim diye dusundum.dusununce ne gerek var ben benu gercekten sevecek ve saygi duyacak guclu karekterli birini istiyorum.

Kizlar bu arkadas dun gece yarisi mesaj cekmis ama karsilik vermedim.sizce aramamasi gerektigine dair mesaj cekmelimiyim yoksa hic cevap vermeyim mi?

tabiki geçer...ilk başta böyle olması çok doğal..kendine uğraşçak birşeyler bul

Yeni birini tanıyınca aslında hiç sevmedğini anlarsın tabi bunun için biraz sabır

Back
X