bana yardim edin

nazli18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
81
13
34
5 yillik sevgilim beni evlenicez diye kandirdi oyaladi borclarim var dedi calisiyordum yardim ettim maddi olarak manevi olarak ta yaninda oldum sonra baskasina gitti hakkini helal etmedim ortada birakti diye gunahmidir

İnsan istese de bazen hakkini helal edemiyor. sizi cok iyi anliyorum ayni durumu ben de yasadim tabi 5 yil surmedi benimki ama yaptiklari gercekten yanina kar kalmaz. unutmayin Allah kimsenin aglayarak kaybettigini kimseye gulerek kazandirmaz.. :KK66:

Ya ben cıdden anlamıyorum senın gıbılerı arkadasım neden paranızı verıyorsunuz , eşin değil sevgilin degıl insan bu durumda bırıne neden bu denlı gozu kapalı guvenır? Hadı yapmıssın bır hata pişman olmuşssun fakat kımse senden zorla para almadı değil mi ? o yuzden hatalarını bır daha yapmamaya özen gösterırsın..

allahindan bulsn bosver. hakkini haram falan etme sirtina yuk olur. helal et allaha havale et boşver.

5 yillik sevgilim beni evlenicez diye kandirdi oyaladi borclarim var dedi calisiyordum yardim ettim maddi olarak manevi olarak ta yaninda oldum sonra baskasina gitti hakkini helal etmedim ortada birakti diye gunahmidir
Hakkını helal etmediğine göre günahtır herhalde. Senin hatalı olduğun tek nokta para meselesi bence. Bir erkek bana borcum var dediği zaman aşkımdan ölsem de ayrılırım ondan. Erkek dediğin borcu varsa söylemez. Ne yapar eder öder, bunu kıza yansıtmaz. Bir ilişkide para meselelerine girilmesi her kadını rahatsız eder. En sevdiği adamdan bile soğutur kadını. Bence hiç üzülme kurtulmuşsun. Bir daha da böyle bir hata yapmamış olursun en azından. O parayla ondan kurtulduğuna şükretmelisin bence

nihat hatipoğlu soruları gibi olmuş canım ya:KK49:

ne kadar iyi niyetli bir insansınız kıyamammm. hep böyle iyi niyetli olun. adam size neler yapmış siz hakkınızı helal etmediğiniz için dert ediyorsunuz. hayat sizi iyi insanlarla karşılaştırsın. hakettiğiniz bir adam çıksın karşınıza.

Sen Allah'a havale et, hakkını helal etmemeye, beddua etmeye gerek yok. inan bunlar yük gibi kalıyor sırtında. Elbet Allah verecektir onun cezasını. Bir kızın onuruyla, duygularıyla oynamak neymiş görecektir elbet.

Hak helal etmemeniz mi günah onun yaptığı mı anlamadım ben.

Beni aileme rezil etti

Ne yaparak, kızınızın parasını mı yedim? dedi. İçiniz rahatlayacaksa tabi hakkınızı helal etmeyin ama bu yeni kız borçlarım var demesine inanmayıp para falan vermezse aynısını falan çekecek değil, o bakımdan boşuna ümitlenmeyin.

X