arkadaşlar dört yıllık bi arkadaşım var ben ona karşı çok derin duygular besliyorum hemde bayağı derin bir ay sonra üniv bitiyor ve biz ayrılacağız..onunda içinde bana karşı bir şeyler var mı bilmiyorum..çok ilgili oluyır benimle tensel temaslar felan çok düşünüyor..bunları sadece arkadaş olduğumuz için mi yapıyor..mesela karşıdan karşıya geçerken kolumu tutuyor hep..üşüdüğümde ceketini veriyor..telefonuma gelen mesaja kimmiş o diye soruyor..elini omzuma atıyor..yüzümü seviyo dokunuyor..bilekliklerimle oynamayı çok seviyor..şalımın arkasından tutup çekiyor daha bir sürü şey..elimi tutuyor ama bunları sadece bana yapıyor başka kızlara böyle şeyler yapmaz birde mart ayından beri böyleyiz öncesinde bu kadar tensel temas olmuyordu ama akşamları mesaj atıp konuşmya çalıştığım zaman da çok konuşmaz mesajlaşmayı sevmiyor..telefonla pek ilgilenmiyor..kendiside diyor gelen masajlara cevap veririm sadece diye öyle ne yapmalıyım bunların hepsini arkadaşım olduğu için mi yapıyor sizce
Peki bu adam sizden hoşlansa, onu tutan ne? Sizin hoşlandığınızın da farkındaysa üstelik ki illaki hissetmiştir. Bana kalırsa flörtleşmeniz, size yakın olmak, tensel temaslar hoşuna gidiyor fakat onda ilerisi yok.