bana yardım edinnnn

leesunggi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
35
3
6
30
arkadaşlar dört yıllık bi arkadaşım var ben ona karşı çok derin duygular besliyorum hemde bayağı derin bir ay sonra üniv bitiyor ve biz ayrılacağız..onunda içinde bana karşı bir şeyler var mı bilmiyorum..çok ilgili oluyır benimle tensel temaslar felan çok düşünüyor..bunları sadece arkadaş olduğumuz için mi yapıyor..mesela karşıdan karşıya geçerken kolumu tutuyor hep..üşüdüğümde ceketini veriyor..telefonuma gelen mesaja kimmiş o diye soruyor..elini omzuma atıyor..yüzümü seviyo dokunuyor..bilekliklerimle oynamayı çok seviyor..şalımın arkasından tutup çekiyor daha bir sürü şey..elimi tutuyor ama bunları sadece bana yapıyor başka kızlara böyle şeyler yapmaz birde mart ayından beri böyleyiz öncesinde bu kadar tensel temas olmuyordu ama akşamları mesaj atıp konuşmya çalıştığım zaman da çok konuşmaz mesajlaşmayı sevmiyor..telefonla pek ilgilenmiyor..kendiside diyor gelen masajlara cevap veririm sadece diye öyle ne yapmalıyım bunların hepsini arkadaşım olduğu için mi yapıyor sizce

Benim de basim bu tarz olmasada buna benzer bir durumla belada...senin risklerin yok benim gibi(yasakli sevme durumu vs)bence ona sorabilirsin, yani davranislarinin amaci ne?diye.gercekten belirsiz kalmak insani yipratiyor.Ben sahsen sor derim
Allh yardimcin olsun

Ayyy ne var kafayı yiyecek anlamadım???
Adam hoşlanıyor,beğeniyor olabilir.
Ama belli ki duyguları o kadar yoğun değil. Çünkü çok isteseydi açılırdı zaten.
Kızlar iki gün önce okadar samimi iken şimdi bir o kadar mesafeli davranıyor baba sanki onların hiç birimi biz yaşamadık çık saçma davranıyor gözlerime Bile bakmıyor ilgilenmiyor muş gibi davranıyor neden şuan böyle davranıyor bu çocuk ben ona bir şey yapmadım ki aksine o bana neler yaptı ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum

Anlatamadım galiba...
Adam az hoşlanıyor.
Çok hoşlansaydı açılırdı diyorum.

bana sorarsan bu çocuk duygularından emin olsaydı zaten sana açılırdı üzgünüm ama erkekler böyle çok da ne istediklerini bilmiyorlar sana tavsiyem yapabilir misin bilmiyorum ama uzak durman hayat bu elbette kıymetini bilecek birileri karşına çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…