kızlar bi bucuk ay sonra dayımın düğünü var. bi türlü elbise beğenemiyorum. bu elbiseyi bugün ekolde gördüm rengi modeli herşeyi çok hoş. ama 560 tl. bi defa giyeceğim bi elbise içi bu parayı vermek de istemiyorum malum öğrenciyim ben napıcam :s terziye versem ne kadara mal olur bi de istedğim gibi olur mu? bi akıl verseniz
acıkca solemek gerekırse ogrencıyım dıyorsun sanırım yasın 20 cıvarı yasına gore bu elbıse oldukca agır durur yanı orta yas elbısesı gıbı duruyor (35 40 yas arası)... ustelıkte dedıgın fıyat bu elbıse ıcın cok pahalı degmez yanı kendıne daha sık durabılecek daha uygun fıyata abıyeler bulabılırsın... bu benm gorusum gerısı sana kalmıs cnm :) umarım aradıgın elbıseyı bulursun....
ay cnm cok pahalai ya alicaksin sonra satacaksin...mhh.. ila bu elbisemi olmasi lazim bence gez fatih de var uygun elbislerer kadiköydede var..kotondada oluyor adil isikdada var daha uygun fiyatlara... ama ila bu elbise diyorsun diktire bilirsin :) terzi konusunda hic bir fikrim yok kizlarr yardimci olur sana : ) kolay gelsin
sakın terziye verme,
ben ablamın düğününde yaptırdım, iyi yapanı var kötü yapanı var
bulman lazım o iyisini
ben olsam o kadar para vermem
git kotonda gayet şık ve gösterişli şeyler var 100 altı fiyatı hemde,
nden takıldın ona anlayamadım daha güzellerini bulabilrsin
insanlar böyle zamanlarda doğruyu göremeyebiliyor
tek güzel elbisenin onun olmadığını anlamalısın,
biraz daha gezersen daha uygununu bulabilirsin ebnce
doğru söylüyosunuz da çok gezdim hep aynı tarz abiyeler onların da en kötüsü 300 lira felan. ama kotona adil ışığa bakmadım bi de oraya bakıyım.valla çok iyi oldu bu yorumlarınız 18 yaşındayım o elbise biraz ağır olabilirdi ama ilk gördüğümde çok beğenmiştim şimdi hevesim kaçtı. biraz daha sade seylere bakıyım hepinize çok teşelkürler :)
ben 3 hafta önce adl'den sade ama çok şık bi elbise aldım kuzenim düğünü için ve fiyatıda 129 liraydı.. kotona da yine arkadaşların dediği gibi bi bak derim çünkü mezuniyet elbiseleri hala reyonlarda ve senin yaşına da hitap eden modeller bulabilirsin.. ben en son uzun bi model denemiştim kotonda onun da fotosunu yüklüyorum ama bilmem sana hitap eder mi :)
Kolsuz Fiyonklu Elbise | adL yandan siyah rengine geç ve bir bak :)
çok sade gibi dursa da siyah rugan ayakkabı, siyah-altın rengi küpeler, altın rengi kalın bir bileklik ve güzel bi topuzla harika durduğunu söyleyebilirim.. bizzat kendim test ettim onayladım