bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var

Adam sizi kandırmış, evli olduğunu siz instagram dan tesadüfen öğrenmişsiniz, bu ayrılmak için yeterli neden değil mi??

Adam gibi boşanma aşamasındayım bekle beni deseydi belki işler değişirdi.

Ama hem evli hem yalancı...
Varın siz düşünün gerisini

Allahım ya rabbim evlerden ırak böyle şeref yoksunu insanlar!!! Bir an önce ayrılmaya bak,basta yalan konuşmuş! Boşanma aşamasında olması kağıt üzerinde bekar olduğu anlamına gelmiyor adam hala evli. Bu kadar rahat davranan bir adamla boşanmış olsa da sevgili olmak istemezdim. Ne olursa olsun ortada bir evlilik oluşmuş bir müddet zaman geçirilmiş karı koca olunmuş vs vs. Koynuna aldığı kadına saygısı yok ki bana olsun diye dusunurdum şahsen. Ortada sevilecek ve sevilmeyi hak edecek bekar adamların olduğuna inanıyorum. Böyle çelişkili konuşan hayatını gizleyen bir adamla bırak sevgili kalmayı olduğu sokaktan bile geçmem. Seviyor olabilirsin ama unutmak da zor değil Allah ana baba evlat acısı vermesin gerisi unutuluyor...

yazı işlerinden geçmiş olan mühürlü evrakları kendim gördüm.babasının avukatına dava dilekçesini yazdırmıştı.ailesine boşanma davasını açaçğını söylememişti.
avukat babasını arayıp haber vermiş sözde hiç bilmiyorum.biz duruşma günü beklerken bi baktık dava yok.avukat babayı arayıp habe rvermiş .nufuzlu tanınan insanlar dosyayı işleme koydurmamış çekmişler.babası ile tartıştılar.yeniden başa döndük benim mecalim gücüm kalmadı o kadar üzülüyorum ki .çok seviyorum:(
Yalan söylüyor. Açılmış davayı kafalarına göre geri çekemezler. Bilgisizliğini kullanıyor belli ki.

Daha size evli olduğunu bile söylemeyen bir adama nasıl güveniyorsun? Basit bir şey değil bu. Gerçekten şaşıp kalıyorum. İleride bu Ada'mla evlenirsen sözlerine nasıl güveneceksin? Adam hala evli. Asla ama asla yargılamak haddime değil. Ama çok yanlıştasın.

babası avukattaki vekaleti ile davayı geri cektirmis.

yazı işlerinden geçmiş olan mühürlü evrakları kendim gördüm.babasının avukatına dava dilekçesini yazdırmıştı.ailesine boşanma davasını açaçğını söylememişti.
avukat babasını arayıp haber vermiş sözde hiç bilmiyorum.biz duruşma günü beklerken bi baktık dava yok.avukat babayı arayıp habe rvermiş .nufuzlu tanınan insanlar dosyayı işleme koydurmamış çekmişler.babası ile tartıştılar.yeniden başa döndük benim mecalim gücüm kalmadı o kadar üzülüyorum ki .çok seviyorum:KK43:
Ben anlamadım, avukat resmî, mühürlü evrakları mı ortadan yok etmiş? Babası vekaleti ile -bu ne demekse- davayı geri mi çektirmiş, yoksa nüfuzlu bir insan olarak davayı sümenaltı mı ettirmiş? Niye avukata dava açmıyor; mesleğini kötüye kullanmak avukatlar için de suçtur herhalde.

Ayrıca adamdaki basiretsizliğe bak; 30 yaşındaki adam babasının arkadaşından başka avukat bulamıyor. Ne sürpriz ama değil mi adamın babaya haber vermesi, tüh ya, nasıl oldu şimdi :(

Gözleriniz kör oluyor herhalde, ne menem bir şeyse şu aşk dediğiniz, yalancı, sahtekâr, düzenbaz insanları kusursuz görüyorsunuz.

Evli olduğunu aylarca saklaması daha rahatsız edici bir ayrıntı, bu kadar önemli bir şeyi aylarca söylemek hiç mi aklına gelmemiş? Sevgi ve aşk her şeyin üstünü örtmez.

Back
X